Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim heyecan mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum ama olması gereken günler gelip çattığında olmuyor sinirden ağlayacaktım resmen ya niye böyle oluyor anlamıyorum
Görev gibi görüp stres yaptığı için canım aynısı geçen ay başıma geldi malesef ben de ağladım kaçırdım diye bu ay daha sakin yaklaşıyorum bakalım. Sen heyecanını belli etme ovulasyon testi ortada bırakma görmesin kafasını görev hissine verdirme

Görev gibi görüp stres yaptığı için canım aynısı geçen ay başıma geldi malesef ben de ağladım kaçırdım diye bu ay daha sakin yaklaşıyorum bakalım. Sen heyecanını belli etme ovulasyon testi ortada bırakma görmesin kafasını görev hissine verdirme
Onu da söyledim çocuk durumunu kafandan at stres yapıyorsun diye hayır yapmıyorum aklıma bile getirmiyorum diyor ama belli yani o yüzden oluyor 😕testler hiç ortada yok canım ama pik yaptığı günü söylemiştim bir sonraki ay kesinlikle onu da söylemeyeceğim tabi inşallah yumurtlama görürsem

Eşim heyecan mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum ama olması gereken günler gelip çattığında olmuyor sinirden ağlayacaktım resmen ya niye böyle oluyor anlamıyorum

Benimde öyle oluyordu. Eşinize söylemeyin o gün geldiğinde yanaşın yanına :) yoksa stres yapıyorlar baya

Aynisi 2 ay önce bize de oldu. Yumurtlama görünce yapamadık. Daha sonra aktardan spermlere de faydalı epimedyumlu macun aldık sorun ortadan kalktı. Bu ay hamile olan bir arkadaş da kullanmış aynısını. Tavsiye ederim.

Canım ben de eskiden söylemek gafletinde bulunuyordum, hiç yaklaşmak istemiyordu yanıma olsa bile saçma sapan isteksiz bir şey oluyordu.
evliliğimiz bile zedelenecekti yani öyle söyliyim. Tedavi olmaya başlamadan önce söylemedim hiç daha keyifli oluyor sen de giyin süslen hatta kendin de havaya giriyorsun:KK48:

Kızlar nasip tabi ama benim bu ay olmayacak galiba moralim çok bozuk 😕 ovulasyon takibi yaptım yumurtlayacak mıyım derken pik oldu hadi birde çatlamayı göreyim dedim ertesi gün çatladı ama sadece yumurtlama günü değerlendirebildik diğer günler olmadı :KK43::KK43:
Kızlar pik gorulen günü değerlendirmek mi daha önemli yoksa çatlama olan günü mü?

Canım ben de eskiden söylemek gafletinde bulunuyordum, hiç yaklaşmak istemiyordu yanıma olsa bile saçma sapan isteksiz bir şey oluyordu.
evliliğimiz bile zedelenecekti yani öyle söyliyim. Tedavi olmaya başlamadan önce söylemedim hiç daha keyifli oluyor sen de giyin süslen hatta kendin de havaya giriyorsun:KK48:
İyi ki varsınız kızlar 😊 3 yıldır çok istiyor çocuk bende artık tamam dedikten sonra bıraktım hapı birde hapı bıraktığımı söylemeyip hamileliğim sürpriz olur diyordum süpriz yapmak da çok zor olacakmış baksanıza

Kızlar pik gorulen günü değerlendirmek mi daha önemli yoksa çatlama olan günü mü?
Sadece ikisini değerlendirip hamile kalanlar çok var o yüzden bence iki gün de değerlendirilmeli ya da dün aşırı olabilir pik olduğu günle başlayıp çünkü spermler 2 günden fazla yaşıyor vücutta

İyi ki varsınız kızlar 😊 3 yıldır çok istiyor çocuk bende artık tamam dedikten sonra bıraktım hapı birde hapı bıraktığımı söylemeyip hamileliğim sürpriz olur diyordum süpriz yapmak da çok zor olacakmış baksanıza

Herkes öyle düşünerek başlıyor işe ama bizdeki de şans yani🤦‍♀️ bende ilk korumasız bir araya gelince hemen hamile kaldım sandım😁😁

Yeni istiyorsunuz o zaman canım daha sakin yaklaşıp keyfini çıkar bence 😍
Bir yerden sonra sürpriz falan olmasa da yeter ki bebek olsun diyorsun 😊

Herkes öyle düşünerek başlıyor işe ama bizdeki de şans yani🤦‍♀️ bende ilk korumasız bir araya gelince hemen hamile kaldım sandım😁😁
Ben de aynı düşündüm valla hapı bıraktığım ilk ay hamile kalırım herhalde diye ama tabi işin içime girince öyle olmuyormuş😁

Ay ben de hemen yumurtlama günlerini hesaplayıp adamı darlamaya başlamıştım bu günler birlikte olmalıydık neden olmadık, arkadaşlarınla görüşmeye gidemezsin falan filan 😂 cahillik tesmen

Yeni istiyorsunuz o zaman canım daha sakin yaklaşıp keyfini çıkar bence 😍
Bir yerden sonra sürpriz falan olmasa da yeter ki bebek olsun diyorsun 😊
Aynen kuzum evlendiğimiz günden beri başımın etini yedi her ay hap aldığımda trip atıyordu alma artık diye en yakın arkadaşının çocuğu olunca daha çok söylenmeye başlamıştı ben yalan yok ilk zamanlar istemiyordum daha zamanı var evliliğinizin tadını çıkaralım düşüncesiyle daha sonra dedim artık 3 yıl oldu evimizin neşesi gelsin dedim ama nasip ne yapalım inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz 🙏birde geçen ay kesin hamileyim dedim biliyormusunuz çünkü bütün belirtiler vardı resmen akıntı ve idrar dışında 😊ama sonuç sıfır 😁

Ben de aynı düşündüm valla hapı bıraktığım ilk ay hamile kalırım herhalde diye ama tabi işin içime girince öyle olmuyormuş😁

Benim arkadaş hapı bıraktığı hafta hamile kalmış :)) aynen olmuyor. 2.5 senedir uğraşıyoruz bizde bakalım hayırlısı))

Ay ben de hemen yumurtlama günlerini hesaplayıp adamı darlamaya başlamıştım bu günler birlikte olmalıydık neden olmadık, arkadaşlarınla görüşmeye gidemezsin falan filan 😂 cahillik tesmen

Bende bugün yumurtlama günüm die fotosunu atardım işteyken ona göre akşam oyalanmadan gel hatta öğle arası eve gel diye başının etini yerdim. Gelmezse ağlardım fkekskssksk. Gerçekten cahillik 🤦‍♀️😁

Back
X