Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görev gibi görüp stres yaptığı için canım aynısı geçen ay başıma geldi malesef ben de ağladım kaçırdım diye bu ay daha sakin yaklaşıyorum bakalım. Sen heyecanını belli etme ovulasyon testi ortada bırakma görmesin kafasını görev hissine verdirmeEşim heyecan mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum ama olması gereken günler gelip çattığında olmuyor sinirden ağlayacaktım resmen ya niye böyle oluyor anlamıyorum
Onu da söyledim çocuk durumunu kafandan at stres yapıyorsun diye hayır yapmıyorum aklıma bile getirmiyorum diyor ama belli yani o yüzden oluyorGörev gibi görüp stres yaptığı için canım aynısı geçen ay başıma geldi malesef ben de ağladım kaçırdım diye bu ay daha sakin yaklaşıyorum bakalım. Sen heyecanını belli etme ovulasyon testi ortada bırakma görmesin kafasını görev hissine verdirme
Az kaldı senin canım belirtilerin ne durumda![]()
Eşim heyecan mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum ama olması gereken günler gelip çattığında olmuyor sinirden ağlayacaktım resmen ya niye böyle oluyor anlamıyorum
Aynisi 2 ay önce bize de oldu. Yumurtlama görünce yapamadık. Daha sonra aktardan spermlere de faydalı epimedyumlu macun aldık sorun ortadan kalktı. Bu ay hamile olan bir arkadaş da kullanmış aynısını. Tavsiye ederim.Eşim heyecan mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum ama olması gereken günler gelip çattığında olmuyor sinirden ağlayacaktım resmen ya niye böyle oluyor anlamıyorum
Canım ben de eskiden söylemek gafletinde bulunuyordum, hiç yaklaşmak istemiyordu yanıma olsa bile saçma sapan isteksiz bir şey oluyordu.Eşim heyecan mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum ama olması gereken günler gelip çattığında olmuyor sinirden ağlayacaktım resmen ya niye böyle oluyor anlamıyorum
Kızlar pik gorulen günü değerlendirmek mi daha önemli yoksa çatlama olan günü mü?Kızlar nasip tabi ama benim bu ay olmayacak galiba moralim çok bozukovulasyon takibi yaptım yumurtlayacak mıyım derken pik oldu hadi birde çatlamayı göreyim dedim ertesi gün çatladı ama sadece yumurtlama günü değerlendirebildik diğer günler olmadı
![]()
İyi ki varsınız kızlarCanım ben de eskiden söylemek gafletinde bulunuyordum, hiç yaklaşmak istemiyordu yanıma olsa bile saçma sapan isteksiz bir şey oluyordu.
evliliğimiz bile zedelenecekti yani öyle söyliyim. Tedavi olmaya başlamadan önce söylemedim hiç daha keyifli oluyor sen de giyin süslen hatta kendin de havaya giriyorsun![]()
Canım bana pik yaptığı gün ve hemen arkasına çatladığı iki gün birlikte olacaksınız dedi doktorumKızlar pik gorulen günü değerlendirmek mi daha önemli yoksa çatlama olan günü mü?
Sadece ikisini değerlendirip hamile kalanlar çok var o yüzden bence iki gün de değerlendirilmeli ya da dün aşırı olabilir pik olduğu günle başlayıp çünkü spermler 2 günden fazla yaşıyor vücuttaKızlar pik gorulen günü değerlendirmek mi daha önemli yoksa çatlama olan günü mü?
İyi ki varsınız kızlar3 yıldır çok istiyor çocuk bende artık tamam dedikten sonra bıraktım hapı birde hapı bıraktığımı söylemeyip hamileliğim sürpriz olur diyordum süpriz yapmak da çok zor olacakmış baksanıza
Yeni istiyorsunuz o zaman canım daha sakin yaklaşıp keyfini çıkar benceİyi ki varsınız kızlar3 yıldır çok istiyor çocuk bende artık tamam dedikten sonra bıraktım hapı birde hapı bıraktığımı söylemeyip hamileliğim sürpriz olur diyordum süpriz yapmak da çok zor olacakmış baksanıza
Ben de aynı düşündüm valla hapı bıraktığım ilk ay hamile kalırım herhalde diye ama tabi işin içime girince öyle olmuyormuşHerkes öyle düşünerek başlıyor işe ama bizdeki de şans yanibende ilk korumasız bir araya gelince hemen hamile kaldım sandım
![]()
Ay ben de hemen yumurtlama günlerini hesaplayıp adamı darlamaya başlamıştım bu günler birlikte olmalıydık neden olmadık, arkadaşlarınla görüşmeye gidemezsin falan filanHerkes öyle düşünerek başlıyor işe ama bizdeki de şans yanibende ilk korumasız bir araya gelince hemen hamile kaldım sandım
![]()
Aynen kuzum evlendiğimiz günden beri başımın etini yedi her ay hap aldığımda trip atıyordu alma artık diye en yakın arkadaşının çocuğu olunca daha çok söylenmeye başlamıştı ben yalan yok ilk zamanlar istemiyordum daha zamanı var evliliğinizin tadını çıkaralım düşüncesiyle daha sonra dedim artık 3 yıl oldu evimizin neşesi gelsin dedim ama nasip ne yapalım inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruzYeni istiyorsunuz o zaman canım daha sakin yaklaşıp keyfini çıkar bence
Bir yerden sonra sürpriz falan olmasa da yeter ki bebek olsun diyorsun![]()
Ben de aynı düşündüm valla hapı bıraktığım ilk ay hamile kalırım herhalde diye ama tabi işin içime girince öyle olmuyormuş![]()
Ay cidden öyleyiz yaAy ben de hemen yumurtlama günlerini hesaplayıp adamı darlamaya başlamıştım bu günler birlikte olmalıydık neden olmadık, arkadaşlarınla görüşmeye gidemezsin falan filancahillik tesmen
Ay ben de hemen yumurtlama günlerini hesaplayıp adamı darlamaya başlamıştım bu günler birlikte olmalıydık neden olmadık, arkadaşlarınla görüşmeye gidemezsin falan filancahillik tesmen
Regli zamanı ateş düset deniliyor gebelikte artıyormus insallah bebisin seninledir canımŞuan sadece göğüslerimde biraz acıma var birde sürekli ateş basıyor terliyorum :)