Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim arkadaş hapı bıraktığı hafta hamile kalmış :)) aynen olmuyor. 2.5 senedir uğraşıyoruz bizde bakalım hayırlısı))
Cidden bünye meselesi herhalde 😊 görümcem benden 1 sene sonra evlendi oda 2 yıla yakın hap kullandı 4. ay kaldı valla şimdi bebiş 6 aylık nerdeyse ve yaşı da 32 yani vücutla alakalı ben onu çok iyi anladım

Ya kızlar acayip sakar oldum ben evde bişey kalmadı. Çay bardağımın 5 tanesini kırdım. 5 tane tabak kırdım. Sabunluğu kırdım. Sehpanın yanından geçerken eşimin suyunu devirdim fıendkslslsld Allahım neden böyle oldum ben sanırım 50 gün karantinada kalmanın sonuçları 🤦‍♀️😁

Aynen kuzum evlendiğimiz günden beri başımın etini yedi her ay hap aldığımda trip atıyordu alma artık diye en yakın arkadaşının çocuğu olunca daha çok söylenmeye başlamıştı ben yalan yok ilk zamanlar istemiyordum daha zamanı var evliliğinizin tadını çıkaralım düşüncesiyle daha sonra dedim artık 3 yıl oldu evimizin neşesi gelsin dedim ama nasip ne yapalım inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz 🙏birde geçen ay kesin hamileyim dedim biliyormusunuz çünkü bütün belirtiler vardı resmen akıntı ve idrar dışında 😊ama sonuç sıfır 😁
O belirtilere hiç aldanmamak lazım 😅 benim kabızlık sancısını gebelik sancısı sanmışlığım var anlatmıştım hatta 😅
Daha yenisiniz kuzum belki senin de olur hemen 😉

Bende bugün yumurtlama günüm die fotosunu atardım işteyken ona göre akşam oyalanmadan gel hatta öğle arası eve gel diye başının etini yerdim. Gelmezse ağlardım fkekskssksk. Gerçekten cahillik 🤦‍♀️😁
Ahah nasıl bir psikolojik baskı ben de test fotosu atıyordum iyice strese girsin diye sanki😂😂 hey Allahım

Ya kızlar acayip sakar oldum ben evde bişey kalmadı. Çay bardağımın 5 tanesini kırdım. 5 tane tabak kırdım. Sabunluğu kırdım. Sehpanın yanından geçerken eşimin suyunu devirdim fıendkslslsld Allahım neden böyle oldum ben sanırım 50 gün karantinada kalmanın sonuçları 🤦‍♀️😁
Aa kız nazar mı var acaba ben çok inanırım okut kendine

Canım aklın başka yerde oldugundan da dikkatsizlik yapıyor olabilirsin 😀 şu ara yürürken bile eminim gebelik var aklında dikkatini veremiyorsundur, şu bebislerimiz gelsin olmuyir boyle leyla gibi dolaşıyoruz 🤣 :KK54:

Aynen kuzum evlendiğimiz günden beri başımın etini yedi her ay hap aldığımda trip atıyordu alma artık diye en yakın arkadaşının çocuğu olunca daha çok söylenmeye başlamıştı ben yalan yok ilk zamanlar istemiyordum daha zamanı var evliliğinizin tadını çıkaralım düşüncesiyle daha sonra dedim artık 3 yıl oldu evimizin neşesi gelsin dedim ama nasip ne yapalım inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz 🙏birde geçen ay kesin hamileyim dedim biliyormusunuz çünkü bütün belirtiler vardı resmen akıntı ve idrar dışında 😊ama sonuç sıfır 😁
Iki kizima şıp diye hamile kalan ben iki kez denememe ragmen 3.olmuyor sanirim yasla alakali.35 yas sendromum hayirli olsun.artik neler dusunurum.esime patladim sabah yillarca istemedin al simdide olmuyor diye adamin basinin etini yedim resmen..ama birazda hakliyim.esim olmus 40 ben olmusum 35 yani olmayinca olmayacakmis..akrabamda da var 30 unu gecincr cocugu olmayan brnde bundan korkuyordum

Çok üzüldüm inşallah bir an önce hamile kalırsınız ben 7haftalik bebeğe bu kadar uzulduysem kimbilir siz nasıl üzüldünüz. iyi ki kızınız var ilaç gibi geliyor en üzüntülü anınızda değil mi
Uzulmezmi insan hic gormedim sadece resimde banada mezarini sevmek nasip oldu kizim olmasa toparlanamazdim o benim guc kaynagim Rabbim omrunu uzun etsin insallah

Aynisi 2 ay önce bize de oldu. Yumurtlama görünce yapamadık. Daha sonra aktardan spermlere de faydalı epimedyumlu macun aldık sorun ortadan kalktı. Bu ay hamile olan bir arkadaş da kullanmış aynısını. Tavsiye ederim.
Canım ben de erkexin epimedyumlu macun aldım ama öyle Bi tadı var ki eşim kullanamadı o ay yanmış plastik mi desem acı acayip Bi şey ben de abartıyor diye tadına baktım cidden rezalet ve miğdesini fena yaktı miğde ağrısı çekti sizinkinin markası ne

Canım ben de erkexin epimedyumlu macun aldım ama öyle Bi tadı var ki eşim kullanamadı o ay yanmış plastik mi desem acı acayip Bi şey ben de abartıyor diye tadına baktım cidden rezalet ve miğdesini fena yaktı miğde ağrısı çekti sizinkinin markası ne
Nirvana epimedyumlu bitkisel macun. Ben de ilk tattım ilk yediğin anda tadı güzel ama sonra biraz yakıcı mi desem değişik bir tadı var. Eşimde çok istemeye istemeye yiyor. Ama öyle plastik tadı gibi değil. Yoğun baharatlı birşey yersin ya öyle birşey.

Nirvana epimedyumlu bitkisel macun. Ben de ilk tattım ilk yediğin anda tadı güzel ama sonra biraz yakıcı mi desem değişik bir tadı var. Eşimde çok istemeye istemeye yiyor. Ama öyle plastik tadı gibi değil. Yoğun baharatlı birşey yersin ya öyle birşey.
Hmm internette böyle bir marka yok aktardan aldın sanıyorum

Canım aklın başka yerde oldugundan da dikkatsizlik yapıyor olabilirsin 😀 şu ara yürürken bile eminim gebelik var aklında dikkatini veremiyorsundur, şu bebislerimiz gelsin olmuyir boyle leyla gibi dolaşıyoruz 🤣 :KK54:

Vallaa öyle :))

Kizlarr demin 1 aylik evli arkadasimin hamile oldugunu oğrendim 😕 bu nasil bir seydir anlamadim 😔

Dr ne verirse onu kullaniyorum
Yok ikiz degiller ilk kizim 3yqsini dolduracak Allah izin verirse ikinci kizim 3ay once dogdu 27+3 haftalikken 3saat yasayabildi melegim

Benimde kalbi gelişmediği için 21. Haftasında sonlandırıldı. Sizi çok iyi anlıyorum 😐

Back
X