Cidden bünye meselesi herhaldeBenim arkadaş hapı bıraktığı hafta hamile kalmış :)) aynen olmuyor. 2.5 senedir uğraşıyoruz bizde bakalım hayırlısı))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden bünye meselesi herhaldeBenim arkadaş hapı bıraktığı hafta hamile kalmış :)) aynen olmuyor. 2.5 senedir uğraşıyoruz bizde bakalım hayırlısı))
Regli zamanı ateş düset deniliyor gebelikte artıyormus insallah bebisin seninledir canım![]()
![]()
O belirtilere hiç aldanmamak lazımAynen kuzum evlendiğimiz günden beri başımın etini yedi her ay hap aldığımda trip atıyordu alma artık diye en yakın arkadaşının çocuğu olunca daha çok söylenmeye başlamıştı ben yalan yok ilk zamanlar istemiyordum daha zamanı var evliliğinizin tadını çıkaralım düşüncesiyle daha sonra dedim artık 3 yıl oldu evimizin neşesi gelsin dedim ama nasip ne yapalım inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruzbirde geçen ay kesin hamileyim dedim biliyormusunuz çünkü bütün belirtiler vardı resmen akıntı ve idrar dışında
ama sonuç sıfır
![]()
Ahah nasıl bir psikolojik baskı ben de test fotosu atıyordum iyice strese girsin diye sankiBende bugün yumurtlama günüm die fotosunu atardım işteyken ona göre akşam oyalanmadan gel hatta öğle arası eve gel diye başının etini yerdim. Gelmezse ağlardım fkekskssksk. Gerçekten cahillik![]()
Aa kız nazar mı var acaba ben çok inanırım okut kendineYa kızlar acayip sakar oldum ben evde bişey kalmadı. Çay bardağımın 5 tanesini kırdım. 5 tane tabak kırdım. Sabunluğu kırdım. Sehpanın yanından geçerken eşimin suyunu devirdim fıendkslslsld Allahım neden böyle oldum ben sanırım 50 gün karantinada kalmanın sonuçları![]()
Canım aklın başka yerde oldugundan da dikkatsizlik yapıyor olabilirsinYa kızlar acayip sakar oldum ben evde bişey kalmadı. Çay bardağımın 5 tanesini kırdım. 5 tane tabak kırdım. Sabunluğu kırdım. Sehpanın yanından geçerken eşimin suyunu devirdim fıendkslslsld Allahım neden böyle oldum ben sanırım 50 gün karantinada kalmanın sonuçları![]()
Amin insallah Rabbim hepimize nasip etsin en guzelini
Öyle tabii Allah bilir. Benim 19 embriyom vardı. Bazen çok üzülüyorum hepsi boşa gitti diye. Ama sağlıklı olsa dururdu zaten. Allah belki de başka acılardan korudu diyorum.
Ne güzel kızın var. Yine olur inşallah![]()
Iki kizima şıp diye hamile kalan ben iki kez denememe ragmen 3.olmuyor sanirim yasla alakali.35 yas sendromum hayirli olsun.artik neler dusunurum.esime patladim sabah yillarca istemedin al simdide olmuyor diye adamin basinin etini yedim resmen..ama birazda hakliyim.esim olmus 40 ben olmusum 35 yani olmayinca olmayacakmis..akrabamda da var 30 unu gecincr cocugu olmayan brnde bundan korkuyordumAynen kuzum evlendiğimiz günden beri başımın etini yedi her ay hap aldığımda trip atıyordu alma artık diye en yakın arkadaşının çocuğu olunca daha çok söylenmeye başlamıştı ben yalan yok ilk zamanlar istemiyordum daha zamanı var evliliğinizin tadını çıkaralım düşüncesiyle daha sonra dedim artık 3 yıl oldu evimizin neşesi gelsin dedim ama nasip ne yapalım inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruzbirde geçen ay kesin hamileyim dedim biliyormusunuz çünkü bütün belirtiler vardı resmen akıntı ve idrar dışında
ama sonuç sıfır
![]()
Uzulmezmi insan hic gormedim sadece resimde banada mezarini sevmek nasip oldu kizim olmasa toparlanamazdim o benim guc kaynagim Rabbim omrunu uzun etsin insallahÇok üzüldüm inşallah bir an önce hamile kalırsınız ben 7haftalik bebeğe bu kadar uzulduysem kimbilir siz nasıl üzüldünüz. iyi ki kızınız var ilaç gibi geliyor en üzüntülü anınızda değil mi
Canım ben de erkexin epimedyumlu macun aldım ama öyle Bi tadı var ki eşim kullanamadı o ay yanmış plastik mi desem acı acayip Bi şey ben de abartıyor diye tadına baktım cidden rezalet ve miğdesini fena yaktı miğde ağrısı çekti sizinkinin markası neAynisi 2 ay önce bize de oldu. Yumurtlama görünce yapamadık. Daha sonra aktardan spermlere de faydalı epimedyumlu macun aldık sorun ortadan kalktı. Bu ay hamile olan bir arkadaş da kullanmış aynısını. Tavsiye ederim.
Nirvana epimedyumlu bitkisel macun. Ben de ilk tattım ilk yediğin anda tadı güzel ama sonra biraz yakıcı mi desem değişik bir tadı var. Eşimde çok istemeye istemeye yiyor. Ama öyle plastik tadı gibi değil. Yoğun baharatlı birşey yersin ya öyle birşey.Canım ben de erkexin epimedyumlu macun aldım ama öyle Bi tadı var ki eşim kullanamadı o ay yanmış plastik mi desem acı acayip Bi şey ben de abartıyor diye tadına baktım cidden rezalet ve miğdesini fena yaktı miğde ağrısı çekti sizinkinin markası ne
Allah bundan başka acı göstermesinUzulmezmi insan hic gormedim sadece resimde banada mezarini sevmek nasip oldu kizim olmasa toparlanamazdim o benim guc kaynagim Rabbim omrunu uzun etsin insallah
Hmm internette böyle bir marka yok aktardan aldın sanıyorumNirvana epimedyumlu bitkisel macun. Ben de ilk tattım ilk yediğin anda tadı güzel ama sonra biraz yakıcı mi desem değişik bir tadı var. Eşimde çok istemeye istemeye yiyor. Ama öyle plastik tadı gibi değil. Yoğun baharatlı birşey yersin ya öyle birşey.
Ahah nasıl bir psikolojik baskı ben de test fotosu atıyordum iyice strese girsin diye sankihey Allahım
Canım aklın başka yerde oldugundan da dikkatsizlik yapıyor olabilirsinşu ara yürürken bile eminim gebelik var aklında dikkatini veremiyorsundur, şu bebislerimiz gelsin olmuyir boyle leyla gibi dolaşıyoruz
![]()
![]()
Aa kız nazar mı var acaba ben çok inanırım okut kendine
Aynen benim de öyle bugün de daha olmadım çok şükür sen oldun mu adet merak ettimÇıkmadı ya bugün yaptım ama adetim geciksin birdaha yapıcam
Dr ne verirse onu kullaniyorum
Yok ikiz degiller ilk kizim 3yqsini dolduracak Allah izin verirse ikinci kizim 3ay once dogdu 27+3 haftalikken 3saat yasayabildi melegim