Bu arada belirtilerin nelerdi canım19 unda pikti. O gün çatladı benim yumurta. Ama ben 18 ini değerlendirebilmiştim. Bi daha hiç ilişki olmadı.
Henüz yumurtlama yok canım çift çizgi çıkınca değerlendir benceKızlar akşama ya da yarın a yumurtlamış olurum bu akşam değerlendireyim mi yoksa yarın mı başlayım değerlendirmeye siz ne dersiniz ?
Ay belirti yok desem yeri. Kramp giriyodu habire kasıklarıma ama adet belirtisi zaten o. Göğüslerim fazla hassastı ama o da adet belirtisiBu arada belirtilerin nelerdi canım
Bence değerlendir güzelim. Benimki de böyleyken ilişkiye girdim ertesi gün yumurtam çatladı. Ve şu an gebeyim yani.Kızlar akşama ya da yarın a yumurtlamış olurum bu akşam değerlendireyim mi yoksa yarın mı başlayım değerlendirmeye siz ne dersiniz ?
Yerleşme kanaması vs oldu mu birde gebelik testini ne zaman yaptınAy belirti yok desem yeri. Kramp giriyodu habire kasıklarıma ama adet belirtisi zaten o. Göğüslerim fazla hassastı ama o da adet belirtisibir tek göğüslerimin gözle görülür biçimde baya baya büyümesi gebelik belirtim benim. Hiç lekelenme falan da yaşamadım. Öyle düz ara ovülasyon testi koyu gösterince gittim test yaptım iki çizgi çıktı
Hayırlı olsun canım sağlıka kucagına al inşallahh bizlerede dua etçünkü normalde 7 mayıstı. Erken yumurtlama görünce tarihim erkene kaydı19 pikti. Sadce 18 ideğerlendirebildim hatta ben. Bi gün ilişkiyle gebelik oluştu. Çok şükür
Ay benim de 16 inşallah peş peşe güzel haberler veririz.Kuzum adet tarihim 13 Mayıs daha var test için ama umudum var artık açıkcası
Hayır hayır. Hiç yerleşme kanamam falan olmadı. Testi dün yaptım ilk. Bugün garanti olsun diye tekrarladım. Hala inanabilmiş değilim deYerleşme kanaması vs oldu mu birde gebelik testini ne zaman yaptın
Normal test yaptınız değil mi erken gebelik testi değil ? Kan vermeyi ne zaman düşünüyorsunuz ?Hayır hayır. Hiç yerleşme kanamam falan olmadı. Testi dün yaptım ilk. Bugün garanti olsun diye tekrarladım. Hala inanabilmiş değilim deyani bata 5 gün kala yapmış oldum dünkü testimi.
İnşallahAy benim de 16 inşallah peş peşe güzel haberler veririz.
Benim de 16 Mayıs. Bu haftayı bir gün durup bir gün değerlendirmemiz gerektiğini söyledi doktorum.Ay benim de 16 inşallah peş peşe güzel haberler veririz.
5 gün olmasına rağmen çok güzel belli olmuş canımHayır hayır. Hiç yerleşme kanamam falan olmadı. Testi dün yaptım ilk. Bugün garanti olsun diye tekrarladım. Hala inanabilmiş değilim deyani bata 5 gün kala yapmış oldum dünkü testimi.
Evet canım. Normal kaset test yaptım. Labquick in normal testi. Ovülasyonumu da onla takip etmiştim.Normal test yaptınız değil mi erken gebelik testi değil ? Kan vermeyi ne zaman düşünüyorsunuz ?
Akıntın falan nasıl ya bende akıntı falan yok amaHayır hayır. Hiç yerleşme kanamam falan olmadı. Testi dün yaptım ilk. Bugün garanti olsun diye tekrarladım. Hala inanabilmiş değilim deyani bata 5 gün kala yapmış oldum dünkü testimi.
Evet canım. Çok da silik değil. Yani böyle haylet çizgi gibi değil. Baya baya belli bi çizgi.5 gün olmasına rağmen çok güzel belli olmuş canım
İnşallah çok güzel ilerler herşeyEvet canım. Normal kaset test yaptım. Labquick in normal testi. Ovülasyonumu da onla takip etmiştim.
valla kan verme işine gelincehenüz eşimin bile haberi yok. Kendi içimde yaşıyorum herşeyi şu iki gündür. O yüzden kan verme işini bi hafta kadar ertelicem gibi duruyo. Çünkü hem adetimin günü geçsin hem de biraz kese falan oluşsun
Benim böyle yumurtlamadaki gibi yumurta akı kıvamındaydı akıntım şu 4-5 gündür.Akıntın falan nasıl ya bende akıntı falan yok ama
Haydi hayırlısı valla çok sevindimBenim böyle yumurtlamadaki gibi yumurta akı kıvamındaydı akıntım şu 4-5 gündür.
rabbim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine isteyen herkeslere sağlıklı tospik tospik kızancıklar versin inşallahHaydi hayırlısı valla çok sevindim
Hoşgeldin canım. Bu son topik olur inşallahMerhabalar Mart Nisan Mayıs derkenher ay gebelik için başka foruma geçiyoruzbat 26 Mayıs. Azze eklersen sevinirim. Bu ay doktor kontrolünde ilerleyeceğiz inş. Hayırlı haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?