Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada belirtilerin nelerdi canım
Ay belirti yok desem yeri. Kramp giriyodu habire kasıklarıma ama adet belirtisi zaten o. Göğüslerim fazla hassastı ama o da adet belirtisi bir tek göğüslerimin gözle görülür biçimde baya baya büyümesi gebelik belirtim benim. Hiç lekelenme falan da yaşamadım. Öyle düz ara ovülasyon testi koyu gösterince gittim test yaptım iki çizgi çıktı

Yerleşme kanaması vs oldu mu birde gebelik testini ne zaman yaptın

Yerleşme kanaması vs oldu mu birde gebelik testini ne zaman yaptın
Hayır hayır. Hiç yerleşme kanamam falan olmadı. Testi dün yaptım ilk. Bugün garanti olsun diye tekrarladım. Hala inanabilmiş değilim de yani bata 5 gün kala yapmış oldum dünkü testimi.

Hayır hayır. Hiç yerleşme kanamam falan olmadı. Testi dün yaptım ilk. Bugün garanti olsun diye tekrarladım. Hala inanabilmiş değilim de yani bata 5 gün kala yapmış oldum dünkü testimi.
Normal test yaptınız değil mi erken gebelik testi değil ? Kan vermeyi ne zaman düşünüyorsunuz ?

5 gün olmasına rağmen çok güzel belli olmuş canım

Normal test yaptınız değil mi erken gebelik testi değil ? Kan vermeyi ne zaman düşünüyorsunuz ?
Evet canım. Normal kaset test yaptım. Labquick in normal testi. Ovülasyonumu da onla takip etmiştim.
valla kan verme işine gelince henüz eşimin bile haberi yok. Kendi içimde yaşıyorum herşeyi şu iki gündür. O yüzden kan verme işini bi hafta kadar ertelicem gibi duruyo. Çünkü hem adetimin günü geçsin hem de biraz kese falan oluşsun

Akıntın falan nasıl ya bende akıntı falan yok ama

İnşallah çok güzel ilerler herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…