- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Resmen benim eşim yaEvet kuzum öyleymiş. Eşime demiştim bunu. Oda bana hem sigara içip hem de bir sürü cocugu olanları sayıyo
Ah bu psikolojik belirtiler. Üzülme kuzum. Regl bitsin tekrar calısmalar baslar. Yeni bat tarihin neBana göre vardı ama sanırım hepsi psikolojikmiş
Savunmaları hazırResmen benim eşim ya
Gerçekten mi ay benim de umudum var mı o zaman ya valla sen bana şuan umut oldunBakın benim pik böyleydi. Ben sadece ayın 18 inde öğlen değerlendirebildim. Ayın 19 unda öğleden sonra test yaptığımda çizgi silikleşmişti. Demekki 19 unda çatladı ve spermler yaşadı 24 saat. Gerçekten de bi ilişkiyle bile kalınabiliyo işte. Rabbim versin yeterki.
İnşallah vardır canım senin olursa kendimin olmuş kadar sevinicem gerçekten
canım bende suan tek belirti sol gogus ucum dokununca acıyor, gelen giden yok suan için, bir kaç gün bekleyip olmazsa test yapıcam@Yagmurr07 @Sinebend @Ayseee1987Forbi2 @DilekBurcu Kızlar yarın bat günü bugünden test yapan var mı
İnsallah olmazsın canım. Göğüs ucun herzaman acıyo muydu yoksa bu sefer mi oldu?canım bende suan tek belirti sol gogus ucum dokununca acıyor, gelen giden yok suan için, bir kaç gün bekleyip olmazsa test yapıcam
Cnm kasik ağrısı var ama sanki regl olacakmışım gibi geliyor kafam karışık@Hyt52 @Fulyacennet16 @kkrkn67 @esraaa bozkir @Okuyanseprnss @Paresilaaa
Batlarımız aynı sizde var mı belirti
daha önce hep gögüslerim acırdı, ucu acımıyordu yada ben hiç denk gelmedim, bugun dusta farkettim, biraz şişkinliğim var ama baş agrısıda var, genelde adet olurken basım agırır, umutlanmıyorum o yuzden :)İnsallah olmazsın canım. Göğüs ucun herzaman acıyo muydu yoksa bu sefer mi oldu?
Benim ovülere testlere bak işte canımGerçekten mi ay benim de umudum var mı o zaman ya valla sen bana şuan umut oldun
Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun.Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
İnşallah canım ya ben pik yaptığı günü değerlendirdim ama çatlama olduğu günleri değerlendiremedim çok üzülüyordum sen pik günü birlikte oldun değil miBenim ovülere testlere bak işte canımdaha ne diyim ben sana. Ben kendime bile hala inanamıyorum inşallah sende de vardır bi ufaklık.
Sende yap test bence çıkarİnşallah canım ya ben pik yaptığı günü değerlendirdim ama çatlama olduğu günleri değerlendiremedim çok üzülüyordum sen pik günü birlikte oldun değil mi
19 unda pikti. O gün çatladı benim yumurta. Ama ben 18 ini değerlendirebilmiştim. Bi daha hiç ilişki olmadı.İnşallah canım ya ben pik yaptığı günü değerlendirdim ama çatlama olduğu günleri değerlendiremedim çok üzülüyordum sen pik günü birlikte oldun değil mi
Kuzum adet tarihim 13 Mayıs daha var test için ama umudum var artık açıkcasıSende yap test bence çıkar
Valla heyecan yaptım19 unda pikti. O gün çatladı benim yumurta. Ama ben 18 ini değerlendirebilmiştim. Bi daha hiç ilişki olmadı.
İnşallah olmazsınCnm kasik ağrısı var ama sanki regl olacakmışım gibi geliyor kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?