Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım sen de bir kaç gende mutasyon görülmüş. Ne kadardır deniyorsun? Ecopirin kan sulandırıcı değil öi
Evet kan sulandırıcı. Doktor benim aktif değil taşıyıcı olduğumu söylemişti. Ben Aralık ayından beri deniyorum.

Kuzuu biz hala buralardayız ne zaman başladın denemeye? Ben hala başlayamadım
Cicegiiimm.. ah ben kürtaj oldugumdan beri deniyorum ama yok hala bişey 2 ay oldu. 4 mayıs da regl günüm. Sen neler yapıyosun?

Cicegiiimm.. ah ben kürtaj oldugumdan beri deniyorum ama yok hala bişey 2 ay oldu. 4 mayıs da regl günüm. Sen neler yapıyosun?
Kuzu ben bugün kürtajdan sonra 3. Adetimi oldum erken erken geliyo ve hiç denemedim. Doktor deneme şu dönemde çok riskli ertele dedi ama beklemek istemiyorum yaaa. Sen yumurta takibi yapıyomusun

Ben de 30 yaşımdayım ama daha denemeye ceaaret edemedim. Özel bir şeyler yapıyomusun yumurta takibi falan

Ben de 30 yaşımdayım ama daha denemeye ceaaret edemedim. Özel bir şeyler yapıyomusun yumurta takibi falan
Evet bu ay Klomen kullandık. Doktorla birlikte takip ettim yumurtlamayı şu an yumurtlama dönemimdeyim. Bir de dediğim gibi ecopirin ve folik asit kullanıyorum. Bence virüsün çok yoğun olduğu bir yerde yaşamıyorsan erteleme. İnşallah hayırlısıyla olur.

İstanbuldayım doktora gidip sonuçlarımı gösteremedim bile. Haziran adetinden sonra başlayacağım. Bu klomen tam olarak nedir ve doktor isteyince sana veriyor mu hemen

Onun normali zaten 4g/4g imiş. Benim 4g/5g çıktı benimki sorun bir de mthfr genlerinin birinde mutasyon vardı

Bence sor. Ben tam anlamıyorum ama benim tahlil isteyen hematoloji uzmanı da kadın doğum doktoru da kan sulandırıcıyı ömür boyu kullanmam gerektiğini söyledi. Zaten bir zararı da yok. Ama siz yine de tahlillerinizi başka bir doktora gösterin.

İstanbuldayım doktora gidip sonuçlarımı gösteremedim bile. Haziran adetinden sonra başlayacağım. Bu klomen tam olarak nedir ve doktor isteyince sana veriyor mu hemen
Ben zaten temmuzda evlendim ve bir sorun görmedi doktor. Sabredersem olacağını söyledi. Stres yaptığım ve acele ettiğim için kullanalım dedi klomeni.

Kadın doğum genetik ve hematoloji doktoruna gösterdim genetik ve hematoloji doktoru hiç Bi şeye gerek yok dedi. Kadın doğumcu önlem olarak coraspirin hapı kullan iğnelik durum yok dedi kime uyayım bilemedim Bi coraspirin aldım evde duruyor ama başlamadım. Tam başka doktorlara soracaktım ki corona virüsü çıktı hastanelere gidemedim hani doktorunuz size Bi şeyler söyledi ise 4G/4G ile ilgili diye danışmak istedim size Glnkymn S Storycan

Ben zaten temmuzda evlendim ve bir sorun görmedi doktor. Sabredersem olacağını söyledi. Stres yaptığım ve acele ettiğim için kullanalım dedi klomeni.
Ben de ilk denediğimde 6. Ayımda hamile kalabilmiştim. Sanırım rahim anca kabul ediyor. Hiç stres yapma. Belki yapıyorsundur ama ilişkiden sonra ayağa kalkma. Belinin altına yastık koy ve ayaklarını duvara uzat gerekirse uzun sürw tuvalete gitme o gün öyle uyu. Ben öyle kalmıştım

Benim homozigot genim yani en riskli olanı anne babadan öyle almışım ben geni. Bir de okuduğum araştırdığım kadarıyla 4/4 olması sıkıntı değil. Ama bir doktorla sınırlı kalma tüm ihtimalleri değerlndir. Ne zaman düşük yaptın

Benim durumuma göre bana iğne önermedi hiçbiri sadece gebelik olursa 11 ay boyunca günlük iğne kullanmam gerektiğini söylediler.

Bu söylediklerinin hepsini yapıyorum aslında. Olur inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda

Kasım ayında 16 haftalık tı oğlum kalbi durmuş kaybettim normal doğum ile kürtaj olmadım büyük olduğu için. Üç ay korunduk o ara bu tahlilleri verdim doktor gerek yok üç düşük den önce dedi ama ben niye üç kayıp bekleyim dedim istedim yaptılar Bi tek 4G/4G çıktı bebek sağlıksızdır dedi. Genetik ve hematoloji sorunsuz dedi ama kadın doğumcu da niye de coraspirin kullan dedi bakalım şu virüs haziran a biterse o zaman Bi doktor a daha gideyim ya inanır mısınız hepsi de farklı Bi şey diyor birinin dediği birini tutmuyor. Kafama göre de ilaç almak istemiyorum sorunum olmadığı halde kan sulandırıcı kullanılırsa bu seferde kanama ile bebek düşebilirmiş net öğrenmek istiyorum yani oyy oyy çok sıkıntılı süreçler ya Glnkymn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…