Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ben 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim. 9 ay oldu doğum yapalı sezeryan olduğu için beklemeyi tercih ettik artık sıcak bakmaya basladık ki korona virüsü cıktı. Ben açıkçası endişeliyim bebek planlana bilir mi şu süreçte

Ben planlıyorum valla aslında tehlike li ama hasret cok yordu

Başın sağ olsun canım bence dene tabi sezeryan olduğu için doktor dikiş de sorun görmez ise. Bu virüs belası Bi kaç aya bitecek gibi hemen çocuk da olmaz zaten

herkesin kendi kararı tabiki, bende istiyordum fakat erteledim. Şahsi fikrim kesinlikle ertelenmeli.

Başın sağ olsun canım bence dene tabi sezeryan olduğu için doktor dikiş de sorun görmez ise. Bu virüs belası Bi kaç aya bitecek gibi hemen çocuk da olmaz zaten
Bence hemen olmaz nasılsa şeklinde tavsiyeler çok yanlış, ya olursa? Allah korusun ya bir şey olursa siz mi üstleneceksiniz bunu.. yanlıs yonlendirme yapmayın derim size.

virüsün psikolajik etkileri çok oldu bütün dünyada ozon tabakasına iyi olmuş ozon tabakası onarmış kendisini

Bence hemen olmaz nasılsa şeklinde tavsiyeler çok yanlış, ya olursa? Allah korusun ya bir şey olursa siz mi üstleneceksiniz bunu.. yanlıs yonlendirme yapmayın derim size.
Canım farkında isen doktoruna sor dikişte sorun görmez ise dedim kafama göre hadi çocuk yap demedim. Dikiş de sorun yok ise bence virüs ün çok olmadığı Bi yerde yaşıyor ise çocuk yapabilir hemen de olsa sorun olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…