Yarın sabah ilk işim oKuzuuum sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyomuş. Öyle takibini yapsana
Valla olunca oluyor. Evlendim 11 gün sonra hamile kalmışım inanır mısın ovulasyon nedir testi nedir bilmiyordum hiç bu ay öğrendimBu şekilde tutması cok zor ama
Haber et canımYarın sabah ilk işim o
Şansın gözünü seviiimmm :)Valla olunca oluyor. Evlendim 11 gün sonra hamile kalmışım inanır mısın ovulasyon nedir testi nedir bilmiyordum hiç bu ay öğrendim
Ben planlıyorum vallaMerhaba arkadaşlar ben 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim. 9 ay oldu doğum yapalı sezeryan olduğu için beklemeyi tercih ettik artık sıcak bakmaya basladık ki korona virüsü cıktı. Ben açıkçası endişeliyim bebek planlana bilir mi şu süreçte
Başın sağ olsun canımMerhaba arkadaşlar ben 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim. 9 ay oldu doğum yapalı sezeryan olduğu için beklemeyi tercih ettik artık sıcak bakmaya basladık ki korona virüsü cıktı. Ben açıkçası endişeliyim bebek planlana bilir mi şu süreçte
Merhaba arkadaşlar ben 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim. 9 ay oldu doğum yapalı sezeryan olduğu için beklemeyi tercih ettik artık sıcak bakmaya basladık ki korona virüsü cıktı. Ben açıkçası endişeliyim bebek planlana bilir mi şu süreçte
Benım bi akrabam geçen aylarda evlendi 5 haftalık evliydi 4 haftalık hamileyim yazmış gruba biz şokŞansın gözünü seviiimmm :)
Ne şansı kuzum 16 haftalıkken kalbi durdu kaybettim Rabbim versin de evlendikten bir sene bile olsa verse olur yeter ki sağlıklı olsun kucağımıza alalımŞansın gözünü seviiimmm :)
Sagolun teşekkür ederimBaşın sağ olsun canımbence dene tabi sezeryan olduğu için doktor dikiş de sorun görmez ise. Bu virüs belası Bi kaç aya bitecek gibi hemen çocuk da olmaz zaten
Bence hemen olmaz nasılsa şeklinde tavsiyeler çok yanlış, ya olursa? Allah korusun ya bir şey olursa siz mi üstleneceksiniz bunu.. yanlıs yonlendirme yapmayın derim size.Başın sağ olsun canımbence dene tabi sezeryan olduğu için doktor dikiş de sorun görmez ise. Bu virüs belası Bi kaç aya bitecek gibi hemen çocuk da olmaz zaten
Böyle insanlara özeniyorum yaBenım bi akrabam geçen aylarda evlendi 5 haftalık evliydi 4 haftalık hamileyim yazmış gruba biz şokAllahım nasıl bir şanstı
Tez zamanda olur inşallahBen planlıyorum vallaaslında tehlike li ama hasret cok yordu
Canım farkında isen doktoruna sor dikişte sorun görmez ise dedim kafama göre hadi çocuk yap demedim. Dikiş de sorun yok ise bence virüs ün çok olmadığı Bi yerde yaşıyor ise çocuk yapabilir hemen de olsa sorun olmaz benceBence hemen olmaz nasılsa şeklinde tavsiyeler çok yanlış, ya olursa? Allah korusun ya bir şey olursa siz mi üstleneceksiniz bunu.. yanlıs yonlendirme yapmayın derim size.
canım geçmiş olsun cok haklısınNe şansı kuzum 16 haftalıkken kalbi durdu kaybettim Rabbim versin de evlendikten bir sene bile olsa verse olur yeter ki sağlıklı olsun kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?