- 16 Mart 2020
- 285
- 239
- 33
- 26
AMa kafamız nasıl güzel nasıl güzel şskdkdkf burası sana göre değil lütfen terket burayıevde durunca çok sıkıntı basıyor beni
Zaten şuanda kararsız kaldığı için burada soru soran birine şahsımca kötü yönlendirdiğinizi dusunuyorum, dediginiz gibi evet burasi bir platform bende fikirlerimi paylasiyorum:)Canım burası Bi platform, birisi sorar diğeri fikrini söyler ben bence diyerek kendi fikrimi ilettim karşıdaki evli Bi kadın çocuk ya da aklı bali altı değil kendi kafası var değil mi? Bana göre virüs az olan Bi şehirde ise düşünülebilir gerisi kendine kalmış ben dedim diye atlamaz değil mi Bi balkondan?
Fikirlerini bak şurada takibi bırak diyip şimşek olan kısımda ki diğer topikler de dene bence burdan sana ekmek çıkmaz be bacım burası evlat hasreti ile gün sayan doluZaten şuanda kararsız kaldığı için burada soru soran birine şahsımca kötü yönlendirdiğinizi dusunuyorum, dediginiz gibi evet burasi bir platform bende fikirlerimi paylasiyorum:)
dalga geçmedim özür dilerim gerçek bunlar neyse tatlıksız olmasın
Canım tadsızlık değil de cidden Bi tuaf konuşuyorsun bir kadın gibi değil de böyle Bi topik e giriş yapıyorsun ama gebelik vb hariç her konu ile ilgili yazıyorsun anlamadım kafamız karıştıdalga geçmedim özür dilerim gerçek bunlar neyse tatlıksız olmasın
Hamilelik düşünmeyenler topiğimi yavaşca terk edebilirler,teşekkürler.
Bir anne bebek kaybedince kendini eksik hissediyor yarim yamalak insanlar sürekli psikolojik baskı yapıyor bazen bakışlarıyla bazen davranışlarıyla evet virüs var farkındayım ama o eksik yanım dolsun istiyorum çok şükür kızım var ve konuşacak dertlesecek hiç kimsem yok burdan böyle sohbet görünce bir güçlü hissettim ve umut dolu tavsiyelerinize ihtiyacım var olumlu yada olumsuzBen bu tarz bi hayati konunun kararini degil banu ciftci profesör kralı da gelse tavsiyeye bakmam. Evet anne olmak, hayalini kurmak tarif bile edilemez.. fakat 2-3 ay daha beklemek, yaşanabilecek kötü durumlardan belki kayiplardan kötü olamaz diye dusunuyorum..
İnanin bende tam bu ay olacak dedigim ay cikti, o kadar uzuldum o kadar uzuldum ki... gercekten vermesi cok zor bi karar, ama sağlıklı olacağım, ve bundan en azindan “bilebildiğim” bi virusten once kendimi koruyup refaha cikip oyle devam edeceğim diyebiliyorum.. tabiki ne zaman basimiza ne gelecegini bilemeyiz ama bunu en azindan biliyoruz, ve bile bile lades demek istemedigim bi durum.Yanı bende şansa bırakmam olacaksa gözüyle bakıyorum ama çok karasız kaldık aynı acıyı yaşamak ta istemiyoruz
Eğer gebelik planlıyosan lütfen kal. Ama kimse kimsenin kararını eleştirmesinBur bebek
Bir anne bebek kaybedince kendini eksik hissediyor yarim yamalak insanlar sürekli psikolojik baskı yapıyor bazen bakışlarıyla bazen davranışlarıyla evet virüs var farkındayım ama o eksik yanım dolsun istiyorum çok şükür kızım var ve konuşacak dertlesecek hiç kimsem yok burdan böyle sohbet görünce bir güçlü hissettim ve umut dolu tavsiyelerinize ihtiyacım var olumlu yada olumsuz
Tabi ki fikrinizi bakış acınızı merak ettiğin için sizlere danıştım olumlu olumsuz fikirlerinizi öğrenmek için lütfen taksilik olmasinCanım burası Bi platform, birisi sorar diğeri fikrini söyler ben bence diyerek kendi fikrimi ilettim karşıdaki evli Bi kadın çocuk ya da aklı bali altı değil kendi kafası var değil mi? Bana göre virüs az olan Bi şehirde ise düşünülebilir gerisi kendine kalmış ben dedim diye atlamaz değil mi Bi balkondan?
Kaybiniz icin cok uzgunum.. İnşallah sizin için en hayirlisi neyse o nasip olsun diyeyim o halde :)Bur bebek
Bir anne bebek kaybedince kendini eksik hissediyor yarim yamalak insanlar sürekli psikolojik baskı yapıyor bazen bakışlarıyla bazen davranışlarıyla evet virüs var farkındayım ama o eksik yanım dolsun istiyorum çok şükür kızım var ve konuşacak dertlesecek hiç kimsem yok burdan böyle sohbet görünce bir güçlü hissettim ve umut dolu tavsiyelerinize ihtiyacım var olumlu yada olumsuz
CANIM SEN ÖNCE DOĞAYI İYİLEŞTİR SONRA BEBEK DÜŞÜN BU PİS DÜNYAYA COCUK GETİRMEdoğaya biz insanoğlu çok zarar verdik doğayı iyileştirmek gerekir doğa bizim yuvamız
canım seni harcarım dlsşaiaiki tane evcil hayvanım var kedimle hollanda lop tavşanım var
Günde 30 sayfa kitap okuyan hamile kalabiliyor hadi sen öyle yapmodayla seyahatle yemekle hayvanlarla ilgileniyorum kitapla müzikle bide
Kimse sizi merak etmiyor , arkadaşlık sitesi felanda değil burası . Trol geçmeye çalışıyğrsun komik değilsinmodayla seyahatle yemekle hayvanlarla ilgileniyorum kitapla müzikle bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?