Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten şuanda kararsız kaldığı için burada soru soran birine şahsımca kötü yönlendirdiğinizi dusunuyorum, dediginiz gibi evet burasi bir platform bende fikirlerimi paylasiyorum:)

dalga geçmedim özür dilerim gerçek bunlar neyse tatlıksız olmasın

Zaten şuanda kararsız kaldığı için burada soru soran birine şahsımca kötü yönlendirdiğinizi dusunuyorum, dediginiz gibi evet burasi bir platform bende fikirlerimi paylasiyorum:)
Fikirlerini bak şurada takibi bırak diyip şimşek olan kısımda ki diğer topikler de dene bence burdan sana ekmek çıkmaz be bacım burası evlat hasreti ile gün sayan dolu

Bur bebek
Hamilelik düşünmeyenler topiğimi yavaşca terk edebilirler,teşekkürler.
Bir anne bebek kaybedince kendini eksik hissediyor yarim yamalak insanlar sürekli psikolojik baskı yapıyor bazen bakışlarıyla bazen davranışlarıyla evet virüs var farkındayım ama o eksik yanım dolsun istiyorum çok şükür kızım var ve konuşacak dertlesecek hiç kimsem yok burdan böyle sohbet görünce bir güçlü hissettim ve umut dolu tavsiyelerinize ihtiyacım var olumlu yada olumsuz

doğaya biz insanoğlu çok zarar verdik doğayı iyileştirmek gerekir doğa bizim yuvamız

Yanı bende şansa bırakmam olacaksa gözüyle bakıyorum ama çok karasız kaldık aynı acıyı yaşamak ta istemiyoruz
İnanin bende tam bu ay olacak dedigim ay cikti, o kadar uzuldum o kadar uzuldum ki... gercekten vermesi cok zor bi karar, ama sağlıklı olacağım, ve bundan en azindan “bilebildiğim” bi virusten once kendimi koruyup refaha cikip oyle devam edeceğim diyebiliyorum.. tabiki ne zaman basimiza ne gelecegini bilemeyiz ama bunu en azindan biliyoruz, ve bile bile lades demek istemedigim bi durum.

Eğer gebelik planlıyosan lütfen kal. Ama kimse kimsenin kararını eleştirmesin

Tabi ki fikrinizi bakış acınızı merak ettiğin için sizlere danıştım olumlu olumsuz fikirlerinizi öğrenmek için lütfen taksilik olmasin

Kaybiniz icin cok uzgunum.. İnşallah sizin için en hayirlisi neyse o nasip olsun diyeyim o halde :)

modayla seyahatle yemekle hayvanlarla ilgileniyorum kitapla müzikle bide

iki tane evcil hayvanım var kedimle hollanda lop tavşanım var

İlk defa bi topiği takip ettim herkesin mesajları bana geliyor yazmasam bile okuyordum
Şu yeni arkadaşın saçma mesajları canımı sıktı
Böylelikle ilk defa birini göz ardı ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…