Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence hemen olmaz nasılsa şeklinde tavsiyeler çok yanlış, ya olursa? Allah korusun ya bir şey olursa siz mi üstleneceksiniz bunu.. yanlıs yonlendirme yapmayın derim size.
Yanı bende şansa bırakmam olacaksa gözüyle bakıyorum ama çok karasız kaldık aynı acıyı yaşamak ta istemiyoruz

bu aralar hafif hafif mide yanmam var gebelik belirtisi midir acaba şu andada yanıyor midem hafifçe

İnanin cok iyimsersiniz.. tek sorun keske dikis olsa. Her hafta, hatta ilk haftada 2-3 er kere gidilecek kontroller, belki değerlerine surekli bakilmasi gerekecek, belki allah korusun baska problemler olacak su donemde markete cikmamak icin direnirken sıklıkla hastanelere gitmek durumunda kalmak ne kadar zor bir şey? Stresti degilmi gebeligi etkileyen en kotu faktor.. bunun stresi peki? Allah korusun ya virüs kaparsa, o halde nasıl bir cozum oneriniz var? Sorun olmaz ‘bence’ diyorsunuz ya, soru sahibinin bunlari yasama ihtimalindeki sorumluluğu siz mi alacaksiniz?

Canım burası Bi platform, birisi sorar diğeri fikrini söyler ben bence diyerek kendi fikrimi ilettim karşıdaki evli Bi kadın çocuk ya da aklı bali altı değil kendi kafası var değil mi? Bana göre virüs az olan Bi şehirde ise düşünülebilir gerisi kendine kalmış ben dedim diye atlamaz değil mi Bi balkondan?

Hayırlısı ama bende bu yönden düşünüyorum dr banu cifci de öyle yazmıştı
Ben bu tarz bi hayati konunun kararini degil banu ciftci profesör kralı da gelse tavsiyeye bakmam. Evet anne olmak, hayalini kurmak tarif bile edilemez.. fakat 2-3 ay daha beklemek, yaşanabilecek kötü durumlardan belki kayiplardan kötü olamaz diye dusunuyorum..

ben de anne olmayı düşlüyorum ama bunlar kader kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…