Ben bu ay aslan pençesi , azgın teke otu , burç yaprağı tükettim maalesef sonuç negatifGünde kaç kere içiyorsun? benim hormon bozukluğu falan yok bir fincan içiyorum ama normalde iki iciliyormus heralde
Geçen ay bende aynı boyleydim sinirden mi duygusalliktan mi ağlıyorum bilmiyordum ve içimde patliycak gibi bir his oluyorduBenim ağlayasım geliyordu bazen ve sinir durumu vardı bende kızlar. Hala eşime sürekli saçma sapan şeylerden sinirleniyorum
Ağlama durumuna da çok daralirsam başka odaya gidip içimi çeke çeke ağlıyorum rahatlıyorum
Ama duygusallık mı sinir mi dersen sinir daha çok oldu hatta geciktiğim için eşime de demiştim regl olamadım diye bende aşırı sinir oldu diye.
Cezası bitmedi mi acaba yaAzze nerdeesinn
Bende bugün oldum ya halbuki o kadar bitkisel çay falan kullandım yine olmadı nasibimde yokmuş bu ayda.
Hiç olur mu öyle şey arkadaşına kızdım valla çok biliyor o. yaa ben oğlumda önce kan testi yaptirdim adet günü 200 lerdeydi beta, sonra eşimle merak edip evde de yapmıştık test çok silikti gayet sağlıklı doğdu oğlum kimyasal falan olur mu çoğu kişi silik çift çizgiyle ogreniyorKızlar, benimde Bat'ım 31 Nisandı o gün çok kanamam oldu sonra gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdide koronadan korktuğumdan gidemiyorum hastaneye. Silik çizgi kimyasal belirtisi dedi bana bir arkadaşım çok korkuyorumtecrübeleriniz benim için çok önemli.
Ben gördüm maşallah. Tebrik ederim.Ekliyorum aşağı bir bakın sizde hayali bir çizgi ama fotoğrafta çok bellide olmuyor :) 1 yıl oldu uğraşalı.. o kadar çok negatif gördümki.. Eki Görüntüle 2629503
yaa gerçektenmi.. ne bilim işte bendeki kötü huyda bu kötüyü hemen kabullenirim. Çok saolun içime su serptiniz bugünde belki bende öle olurum hem ? Allah bilir :)Hiç olur mu öyle şey arkadaşına kızdım valla çok biliyor o. yaa ben oğlumda önce kan testi yaptirdim adet günü 200 lerdeydi beta, sonra eşimle merak edip evde de yapmıştık test çok silikti gayet sağlıklı doğdu oğlum kimyasal falan olur mu çoğu kişi silik çift çizgiyle ogreniyor
Canım zaten normal test regl den önce göstermiyor ki. 5 gün gecikmesi lazım. Erken gebelikler gösteriyor. O yüzden senin gözükmemesi normalBen erken testten yapmadım normal almıştım canım adetin geçmesini bekle mutlaka tekrar yap
Bence geç döllenme inş vardır korkma stres yapma. Yarın git kan ver güsel haberlerini yaz buraya.Korona olmasa çoktan gitmiştim :) biraz umudum kırık sanırım. Yok ya yoktur ben yine kendimi kandırıyorum diyorum açıkca itiraf edeyim :) @
oblomov21
Üzülme diycem ama burdan ilk okuyunca ben bile üzülüyorum sanki ben adet olmuşum gibi ama olsun üzüntü hemen gecsin, ümitsizlik yok, olacak inşallahBende bugün oldum ya halbuki o kadar bitkisel çay falan kullandım yine olmadı nasibimde yokmuş bu ayda.
İnşallah , inşallahÜzülme diycem ama burdan ilk okuyunca ben bile üzülüyorum sanki ben adet olmuşum gibi ama olsun üzüntü hemen gecsin, ümitsizlik yok, olacak inşallah
İnşallah canım benim inşallahUmarım hamilesinizdir, boşa çıkmaz bu memiş ağrıları :) üzgün surat yapmayın ne olur.. Bizimde bebişlerimiz olacak Mayısı kutlayacağız.
27 Mart canımBat ne zamandı cnm senin.
Geçen ay bende aynı boyleydim sinirden mi duygusalliktan mi ağlıyorum bilmiyordum ve içimde patliycak gibi bir his oluyordu
Bana da olmuştu sebebibi anlamadım valla ben de yumurtlama dönemi özellikle hep üşüdüm bat yarın benim hala öyle30 nisan yumurtlama günü birliktelikden sonra ayağım da aşırı bir üşüme var çorap giymeyen ben 3 gündür çorapsız gezemiyorum sebebi ne olabilir sizce kızlar
Hamilelik belirtisi var mıBana da olmuştu sebebibi anlamadım valla ben de yumurtlama dönemi özellikle hep üşüdüm bat yarın benim hala öyle
Kuzum ayırt edemiyorum ki ilk gebelik olcak ama şöyle söyleyeyim regl ağrısı göğüste inanılmaz bir hassasiyet beyaz akıntı kıvamlı göğüs uçlarına ani acı hissediyorum. Her regl öncesi göğüslerim ağrırdı ama bu çok başka. Acaba evdeyiz hareketsiz kaldık sürekli kendimizi mi dinliyoruz diyorum. Belim kopacak gibi. İnşallah gebeliktirHamilelik belirtisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?