Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay bende aynı boyleydim sinirden mi duygusalliktan mi ağlıyorum bilmiyordum ve içimde patliycak gibi bir his oluyordu

Hiç olur mu öyle şey arkadaşına kızdım valla çok biliyor o. yaa ben oğlumda önce kan testi yaptirdim adet günü 200 lerdeydi beta, sonra eşimle merak edip evde de yapmıştık test çok silikti gayet sağlıklı doğdu oğlum kimyasal falan olur mu çoğu kişi silik çift çizgiyle ogreniyor

yaa gerçektenmi.. ne bilim işte bendeki kötü huyda bu kötüyü hemen kabullenirim. Çok saolun içime su serptiniz bugünde belki bende öle olurum hem ? Allah bilir :)

Ben erken testten yapmadım normal almıştım canım adetin geçmesini bekle mutlaka tekrar yap
Canım zaten normal test regl den önce göstermiyor ki. 5 gün gecikmesi lazım. Erken gebelikler gösteriyor. O yüzden senin gözükmemesi normal

Bende bugün oldum ya halbuki o kadar bitkisel çay falan kullandım yine olmadı nasibimde yokmuş bu ayda.
Üzülme diycem ama burdan ilk okuyunca ben bile üzülüyorum sanki ben adet olmuşum gibi ama olsun üzüntü hemen gecsin, ümitsizlik yok, olacak inşallah

30 nisan yumurtlama günü birliktelikden sonra ayağım da aşırı bir üşüme var çorap giymeyen ben 3 gündür çorapsız gezemiyorum sebebi ne olabilir sizce kızlar

Geçen ay bende aynı boyleydim sinirden mi duygusalliktan mi ağlıyorum bilmiyordum ve içimde patliycak gibi bir his oluyordu

Biraz bu süreçten de kaynaklı evlere hapsolduk, ben uzun zamandır ailemi göremiyorum bir de üstüne hormonlar sinirler bozuldu tabi.

30 nisan yumurtlama günü birliktelikden sonra ayağım da aşırı bir üşüme var çorap giymeyen ben 3 gündür çorapsız gezemiyorum sebebi ne olabilir sizce kızlar
Bana da olmuştu sebebibi anlamadım valla ben de yumurtlama dönemi özellikle hep üşüdüm bat yarın benim hala öyle

Hamilelik belirtisi var mı
Kuzum ayırt edemiyorum ki ilk gebelik olcak ama şöyle söyleyeyim regl ağrısı göğüste inanılmaz bir hassasiyet beyaz akıntı kıvamlı göğüs uçlarına ani acı hissediyorum. Her regl öncesi göğüslerim ağrırdı ama bu çok başka. Acaba evdeyiz hareketsiz kaldık sürekli kendimizi mi dinliyoruz diyorum. Belim kopacak gibi. İnşallah gebeliktir ( hepimizin ki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…