Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik belirtilerin hepsini saydın hayırlısıyla gebelik olacak inşallah ben senin yerinde olsam yarın test yapardım

Gebelik belirtilerin hepsini saydın hayırlısıyla gebelik olacak inşallah ben senin yerinde olsam yarın test yapardım
Artık gebelik testinde hüsrran yaşamamak için gecikmeyi bekleyeceğim. Çünkü regl de olabilirim elimdeki test erken gebelik testi çöp olmasın

Biraz bu süreçten de kaynaklı evlere hapsolduk, ben uzun zamandır ailemi göremiyorum bir de üstüne hormonlar sinirler bozuldu tabi.
Düşük yaptım canım ben geçen ay 7 haftalık falandı hamilelik belirtisi olarak soyledim. İlk hamileligimde de aynı öyle olmuştum

Baya bir belirti gösteriyorsunuz inşallah pozitif çıkar

canım sende mi yasadın düsük bıde ne zaman yasadın 3 hafta oldu kürtaj oldum sogan suyuna ne zaman baslamalıyım

meraba canlar ben düsük yasadım kürtaj oldum 3 hafta oldu sızce sogan suyu ıcsem fayda edermi

bide sizce ne zaman bebek dusunmelym ben hemen ıstyrm ama kurtaj sorun olur yıne dıe korktum

Düşük yaptım canım ben geçen ay 7 haftalık falandı hamilelik belirtisi olarak soyledim. İlk hamileligimde de aynı öyle olmuştum

Öyle mi üzüldüm canım Rabbim bidaha yaşatmasın öyle bişey. En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…