Gebelik belirtilerin hepsini saydın hayırlısıyla gebelik olacak inşallah ben senin yerinde olsam yarın test yapardımKuzum ayırt edemiyorum ki ilk gebelik olcak ama şöyle söyleyeyim regl ağrısı göğüste inanılmaz bir hassasiyet beyaz akıntı kıvamlı göğüs uçlarına ani acı hissediyorum. Her regl öncesi göğüslerim ağrırdı ama bu çok başka. Acaba evdeyiz hareketsiz kaldık sürekli kendimizi mi dinliyoruz diyorum. Belim kopacak gibi. İnşallah gebeliktir( hepimizin ki)
Artık gebelik testinde hüsrran yaşamamak için gecikmeyi bekleyeceğim. Çünkü regl de olabilirim elimdeki test erken gebelik testi çöp olmasınGebelik belirtilerin hepsini saydın hayırlısıyla gebelik olacak inşallah ben senin yerinde olsam yarın test yapardım
Haklısın canım güzel haberlerini bekliyoruz o zamanArtık gebelik testinde hüsrran yaşamamak için gecikmeyi bekleyeceğim. Çünkü regl de olabilirim elimdeki test erken gebelik testi çöp olmasın
Direkt kan tahlili vermiştim hiç test yapmamıştım bir dahaPeki sonradan koyulaştımı ben 2 gün üst üste yaptım hep silik çıktıçok teşekkürler cevabın için.
Aynıymışz. Beta bugün mü 900 ler çıktı27 Mart canım
Düşük yaptım canım ben geçen ay 7 haftalık falandı hamilelik belirtisi olarak soyledim. İlk hamileligimde de aynı öyle olmuştumBiraz bu süreçten de kaynaklı evlere hapsolduk, ben uzun zamandır ailemi göremiyorum bir de üstüne hormonlar sinirler bozuldu tabi.
BEn ben ben özellikle bu ay sanki hep ağrı vardı çok rahatsız ediciKızlar ya hamileysem diye birlikteliği erteliyor musunuz yani bu konuda bi korkunuz var mı
Baya bir belirti gösteriyorsunuz inşallah pozitif çıkarKuzum ayırt edemiyorum ki ilk gebelik olcak ama şöyle söyleyeyim regl ağrısı göğüste inanılmaz bir hassasiyet beyaz akıntı kıvamlı göğüs uçlarına ani acı hissediyorum. Her regl öncesi göğüslerim ağrırdı ama bu çok başka. Acaba evdeyiz hareketsiz kaldık sürekli kendimizi mi dinliyoruz diyorum. Belim kopacak gibi. İnşallah gebeliktir( hepimizin ki)
Bugün sonucu ise düşük gibi geldi bana. Geç döllenmemi acaba. Yumurtlama tarihini biliyormusun?27 Mart canım
Ben geçen ay ertelemiştim şüphe başladıktan sonra zTen test uağtım pozitif cıktı tamamen bıraktım ama maalesef kimyassl olduKızlar ya hamileysem diye birlikteliği erteliyor musunuz yani bu konuda bi korkunuz var mı
12 Nisandı sanırımBugün sonucu ise düşük gibi geldi bana. Geç döllenmemi acaba. Yumurtlama tarihini biliyormusun?
Aa çok üzüldüm canım inşallah sıradaki hamileliktir, benim son 4 gün bat o yüzden korkuyorum erteliyorumBen geçen ay ertelemiştim şüphe başladıktan sonra zTen test uağtım pozitif cıktı tamamen bıraktım ama maalesef kimyassl oldu
Evet canım kasılmalar olduğu için normal, zaten kasılmalar da bu süreçte bu yüzden sıkıntılı ertelemek en iyisiBEn ben ben özellikle bu ay sanki hep ağrı vardı çok rahatsız edici
meraba canım ne zaman düsük olduMerhaba ben geldim bat bugünü yazalım düşükten sonra adet olamadım ilaçla bugün biraz geliyor gibi ☺☺☺bitsin ovulasyon testi ne başlayacağım
canım sende mi yasadın düsük bıde ne zaman yasadın 3 hafta oldu kürtaj oldum sogan suyuna ne zaman baslamalıyımSoğan suyu yap canım sökülür adetin ben sorun yaşamadım kürtaj dan sonra adet düzenim eskisi gibi oldu bende adetim biti bugün ovulasyona başladım bu gecenin yüzü suyu hürmetine Allah hepimizi sevindirsin bayrama hamile girelim inşallah
Ayni benimki gibiTestimin son durumu
Düşük yaptım canım ben geçen ay 7 haftalık falandı hamilelik belirtisi olarak soyledim. İlk hamileligimde de aynı öyle olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?