- 3 Mayıs 2020
- 40
- 35
- 3
- 37
Peki sonradan koyulaştımı ben 2 gün üst üste yaptım hep silik çıktıBenim de ilk böyle çıkmıştı hayırlı olsun inşallahhh❤❤❤
Ekliyorum aşağı bir bakın sizde hayali bir çizgi ama fotoğrafta çok bellide olmuyor :) 1 yıl oldu uğraşalı.. o kadar çok negatif gördümki.. Eki Görüntüle 2629503
Merak ettim bende inşllh güsel haberlerle gelirİnşallahteşekkür ederim azze maalesef hala banlı ne zaman bitecek acaba
Ben bu siliklikte öprenmiştim var bence çizgi bat n zmandıEkliyorum aşağı bir bakın sizde hayali bir çizgi ama fotoğrafta çok bellide olmuyor :) 1 yıl oldu uğraşalı.. o kadar çok negatif gördümki.. Eki Görüntüle 2629503
Batım 30 Nisandı bu testide o gün ve dün yaptım :) ama sabah idrarı ile değil ondanmı silik yoksa kimyasal olabilirmi ? 30 Nisanda çok az peçeteye sürülecek kadar kanamam oldu. Çok saçma sorular olabilir ama normalde tüm testlerim dümdüz çıkar ilk defa silik bir çizgi gördüm :) hehe.Ben bu siliklikte öprenmiştim var bence çizgi bat n zmandı
Peki normalde çok koyu olması gerekmezmi ? Bat günü.Canım en sondakinde var silik çizgi bence var hamilelik ':)
Peki normalde çok koyu olması gerekmezmi ? Bat günü.
Çok ama çok teşekkürler. Evet en iyisi kendimi yemek yerine bunu yapmak :)Dediğim gibi geç döllenme olmuştur Oyüzden öyle çıkmıştır. Pazartesi günü en azından sağlık ocağından kan verin en azından içiniz rahatlamış olur
Bence siz pazartesi günü kan tahlili verin içiniz rahat olsun. İlk çocuk mu olacak? Ben olsam öyle yapardım yani hayatta bekleyemezdim çok sabırsız bir yapım var ama siz bilirsiniz tabi. Var gibi görünüyor inşallah sağlıklıdır.Batım 30 Nisandı bu testide o gün ve dün yaptım :) ama sabah idrarı ile değil ondanmı silik yoksa kimyasal olabilirmi ? 30 Nisanda çok az peçeteye sürülecek kadar kanamam oldu. Çok saçma sorular olabilir ama normalde tüm testlerim dümdüz çıkar ilk defa silik bir çizgi gördüm :) hehe.
Bende öleyim ama koronadanda korkuyorum :) yoksa şimdi acile gitmiştim bu belirsizlikle yaşayamam diyerek evet ilk hamilelik olması için 1 senedir uğraşıyorum yaş 30 olduBence siz pazartesi günü kan tahlili verin içiniz rahat olsun. İlk çocuk mu olacak? Ben olsam öyle yapardım yani hayatta bekleyemezdim çok sabırsız bir yapım var ama siz bilirsiniz tabi. Var gibi görünüyor inşallah sağlıklıdır.
Tedbirlerinizi alıp gidin bence yarın ben de iki haftadır kontrollere gidiyorum maskemi takıp hiçbir yere dokunmamaya çalışıyorum ve gelir gelmez üstümü değiştirip makineye atıp duş alıyorum. Bu şekilde stresle beklerseniz bebek varsa da zarar verebilir.Bende öleyim ama koronadanda korkuyorum :) yoksa şimdi acile gitmiştim bu belirsizlikle yaşayamam diyerek evet ilk hamilelik olması için 1 senedir uğraşıyorum yaş 30 oldu
Benim de 10 gun var, goguslerim acıyor ama zaten yumurtlama gunumde acımaya başlamıştı o yüzden ciddiye almıyorum.Sonradan acıma başladıysa belki anlamı vardırKızlar nasılsınız Allah oruclarimiz kabul etsin inşallahbugün benim goguslerimde şişme değil ama acıma oluşmaya başladı bel ağrım zaten vardı ama regle daha 8 gün var
Batım 30 Nisandı bu testide o gün ve dün yaptım :) ama sabah idrarı ile değil ondanmı silik yoksa kimyasal olabilirmi ? 30 Nisanda çok az peçeteye sürülecek kadar kanamam oldu. Çok saçma sorular olabilir ama normalde tüm testlerim dümdüz çıkar ilk defa silik bir çizgi gördüm :) hehe.
[/QUOTE ee kan verme şansın yokmu. Geç döllenme olabilir bak.
İşte reglden sonra acayip yumusaklardi bı sertlikte yoktu acimada şimdi yine sertlik yok ama acı varBenim de 10 gun var, goguslerim acıyor ama zaten yumurtlama gunumde acımaya başlamıştı o yüzden ciddiye almıyorum.Sonradan acıma başladıysa belki anlamı vardır
Ve bende oldum bu ayda kısmet değilmiş. 28 mayısı bekleyeceğim şimdi
Günde kaç kere içiyorsun? benim hormon bozukluğu falan yok bir fincan içiyorum ama normalde iki iciliyormus heraldeYaaahayırlısı olsun
Ben bu ay testere dıslı aslan pencesi ıcmeye basladım. Çok övdüler
Benim de yok cnm ne olur ne olmaz diye ben bi kupa içiyorumGünde kaç kere içiyorsun? benim hormon bozukluğu falan yok bir fincan içiyorum ama normalde iki iciliyormus heralde
Hayaller gelecek aya kaldı ..tüh Ya geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?