Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu siliklikte öprenmiştim var bence çizgi bat n zmandı
Batım 30 Nisandı bu testide o gün ve dün yaptım :) ama sabah idrarı ile değil ondanmı silik yoksa kimyasal olabilirmi ? 30 Nisanda çok az peçeteye sürülecek kadar kanamam oldu. Çok saçma sorular olabilir ama normalde tüm testlerim dümdüz çıkar ilk defa silik bir çizgi gördüm :) hehe.

Peki normalde çok koyu olması gerekmezmi ? Bat günü.

Dediğim gibi geç döllenme olmuştur Oyüzden öyle çıkmıştır. Pazartesi günü en azından sağlık ocağından kan verin en azından içiniz rahatlamış olur

Bence siz pazartesi günü kan tahlili verin içiniz rahat olsun. İlk çocuk mu olacak? Ben olsam öyle yapardım yani hayatta bekleyemezdim çok sabırsız bir yapım var ama siz bilirsiniz tabi. Var gibi görünüyor inşallah sağlıklıdır.

Bende öleyim ama koronadanda korkuyorum :) yoksa şimdi acile gitmiştim bu belirsizlikle yaşayamam diyerek evet ilk hamilelik olması için 1 senedir uğraşıyorum yaş 30 oldu

Kızlar nasılsınız Allah oruclarimiz kabul etsin inşallah bugün benim goguslerimde şişme değil ama acıma oluşmaya başladı bel ağrım zaten vardı ama regle daha 8 gün var

Bende öleyim ama koronadanda korkuyorum :) yoksa şimdi acile gitmiştim bu belirsizlikle yaşayamam diyerek evet ilk hamilelik olması için 1 senedir uğraşıyorum yaş 30 oldu
Tedbirlerinizi alıp gidin bence yarın ben de iki haftadır kontrollere gidiyorum maskemi takıp hiçbir yere dokunmamaya çalışıyorum ve gelir gelmez üstümü değiştirip makineye atıp duş alıyorum. Bu şekilde stresle beklerseniz bebek varsa da zarar verebilir.

Kızlar nasılsınız Allah oruclarimiz kabul etsin inşallah bugün benim goguslerimde şişme değil ama acıma oluşmaya başladı bel ağrım zaten vardı ama regle daha 8 gün var
Benim de 10 gun var, goguslerim acıyor ama zaten yumurtlama gunumde acımaya başlamıştı o yüzden ciddiye almıyorum.Sonradan acıma başladıysa belki anlamı vardır

Benim de 10 gun var, goguslerim acıyor ama zaten yumurtlama gunumde acımaya başlamıştı o yüzden ciddiye almıyorum.Sonradan acıma başladıysa belki anlamı vardır
İşte reglden sonra acayip yumusaklardi bı sertlikte yoktu acimada şimdi yine sertlik yok ama acı var

Yaaa hayırlısı olsun
Ben bu ay testere dıslı aslan pencesi ıcmeye basladım. Çok övdüler
Günde kaç kere içiyorsun? benim hormon bozukluğu falan yok bir fincan içiyorum ama normalde iki iciliyormus heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…