Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inslah kısa zamanda nasip olur size de Test yaptın mı canım 2 gün gecikmişsin

Ben de sanırım bütün tedavileri denedikten sonra bu şekilde düşünebilirim ama şuanda değil
Emin ol. Aşılamaya Tüp bebeğe kadar gelmiştik şubat ayı başındaydı. Tüp bebeğin de 20 bin tl olduğunu öğrenince geri çekilmek zorunda kaldım. Şuan için bu kadar bütçemiz yok çünkü. Her doktor da da hastane de de tüp bebek tedavisi yaptırılmaz diye düşündüm , bu gittiğim doktora yurt dışından şehir dışından hastalar geliyordu tüp bebek te herkes olumlu sonuç almıştı

İnşallah yeterli olur. Çok istiyorum artık. Sen de doktordan gelince bizi haberdar et. Umarım senin de tedavin sonuç verir.

Ne zor şeyler yaşamışsın. İnşallah sen de emeklerinin karşılığını en kısa zamanda alırsın.

Ben cok araştırdım bu konuyu tum doktorları dinledim saglikli spermlerin 48 saate kadar hatta daha fazla yasadigini soyluyorlar zaten tahmini yumurtlama gunlerinde gun aşırı iliski demelerinin sebebi de bu olmali
Anladım canım çok teşekkür ederim

Anladım canım çok teşekkür ederim
Canım benim doktorum da bir gün durup bir gün ilişki tavsiye etti. Spermler sağlıklıysa zaten 72 saate kadar yaşıyormuş. Sağlıklı değilse zaten her gün olan ilişki de daha da kalitesiz oluyormuş. Ben de çok kasmadım bu ay. Çünkü o yumurtlama döneminde hergün ilişki çok yorucu oluyor iki taraf içinde. Bir de artık olacağı varsa tek ilişkiyle de oluyor diye düşünmek lazım burada bu ay öyle olan bir arkadaş vardı sanırım. Tabi şansa da bırakmayıp en azından 2 güne 1 değerlendirmek gerek diye düşünüyorum.

Kime gittin canım doktora, evet büyük bütçeler gerekiyor tabi ki, ben aşılama oldum bekliyorum işte şuanda. O da olmazsa tüp bebek artık maddi durumum ne kadar yeterse. O da olmazsa evlat edinmeyi düşünüyorum

İki günde bir bile bazen zor oluyor ya düşünsene baya görev hiç sevmiyorum öyle olunca

Vallahi haklısın çok yorucu Bi süreç ya hem bedenen hem ruhen

Evet dogru soyluyorsun yaklasik yumurtlama gunlerimizde gun asiri iliski olsa sıkmadan kendimizi ve esimizi daha iyi, iki taraf da yoruluyor gorev gibi oluyor. Sonrasini oluruna birakmaliyiz.Allah insallah hepimize saglikla cocuklar versin.

Evet dogru soyluyorsun yaklasik yumurtlama gunlerimizde gun asiri iliski olsa sıkmadan kendimizi ve esimizi daha iyi, iki taraf da yoruluyor gorev gibi oluyor. Sonrasini oluruna birakmaliyiz.Allah insallah hepimize saglikla cocuklar versin.
Amin inşallah

Cok uzuldum gercekten keske karsina iyi bi doktor ciksaymis , rabbim tez zmnda hayirli saglikli evlat nasip etsin sende diosun yeni iliski gibi bisey olmus tez zmnda bebegin olsun ama bekle belkide gelicek bebegin sanssizmissin belkide sansin dondu artik

Kızlar benim bat dündü bugün de olmadım ama ne lekelenme ne bir şey sadece kasık ağrım bel ağrım ayaktayken zirve uzanınca iyi ve adetten 3 gün önce test yapmıştım normal kaset test negatifi gördüğüm için şuan inanılmaz korkuyorum yapmaya. İç çamaşırım hep ıslak beyaz akıntı var ama ne kırmızılar var me lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…