AminHayırlısı olsun inşallah. Nasip etsin hayırlısıyla
Benimde hiç bir bertim yoktu canım umutsuzdum bu aydan hatta. Sadece en belirgin yüzümde baya sivilce cıktı büyük büyük suan hala belirtim yok akıntı geliyor ara araBenim daha 8 gün var bende senin gibi bi bakayım 4 gün kalagerçi bi belirtim yok öyle ama nasip
Ne güzel Rabbim nasip eder inşallahMerhaba hanımlar var benim de böyle bir planım:)
Ovulasyonun hangi marka canım birde günde bir kere mi yapmisdin o gün ovulasyonu bazen saat bile önemli oluyor.bu arada evet senin testin bu canım gözümle gorur gibi oldum ama emin olamadım negatife çevirdim böyle daha iyi göründü.Merhaba cnım bu benım testim mi
Yan normal şartlara bakılırsa 2 yada 3unde olmam lazım dı lekelemmem oldu ikisinde ama ilk defa ovulasyon kullandım hiç pik göremeden bitti ovulasyon ayın ikisinde lekelenme oldu düne kadar devam etti suan bişe yok. Anlamadım yaniOvulasyonda 19.gün baya koyu gordum ama pik değildi Bugun 31.gün
Bence senin testinde de çizgi var bende gördüm.Sen öyle deyince tekrar çekip koyulaştırdım sanki var mı ne
Canım hiç bir belirtim yoktu bata 9gün kala gebelik testi yaptım negatifti 5 gün kala ovulasyon yapayım dedim belki ikinci yumurtlama olursa görürüm ve pik gördüm şüphelendim bu hamileliğide gösteriyomus cünkü sonra test yaptım aşırı silik bi cizgi cıktıYaa inşallah bende senin gibi önceden öğrenirim. Erkenden test yapmana ne sebep oldu. Farklılık neydi.
BAk bende yok demekki senin ki pozitifyarın tekrarla cnım
O değilde gitti 40 tl Ya keşke almasaydım pişmanım
Sağol cnım zahmet etmişsin ama bence kendı cozgısıdır ya ben kaçmakta tane test yaptım hep negatif illa birinde çıkardıOvulasyonun hangi marka canım birde günde bir kere mi yapmisdin o gün ovulasyonu bazen saat bile önemli oluyor.bu arada evet senin testin bu canım gözümle gorur gibi oldum ama emin olamadım negatife çevirdim böyle daha iyi göründü.
Insallah öyle olur. Karamsarlik çok fena.Cok uzuldum gercekten keske karsina iyi bi doktor ciksaymis , rabbim tez zmnda hayirli saglikli evlat nasip etsin sende diosun yeni iliski gibi bisey olmus tez zmnda bebegin olsun ama bekle belkide gelicek bebegin sanssizmissin belkide sansin dondu artik
Ben inanmıyorum güvenilirliğine ama denemekte istedim yinede ilk hamileliğimde normal teste siliklik gordum aynı gün kan verdim 40 kusurdu demek ki yeni artmaya başlamış beta Peki bu erken gebelik testi olmayan betayı nasıl gösterecek ? Bu normal testten farkı yok bence erken göstermiyor yani gecıkmen olmuşmuyduAma taa 6 gün öncesini gösteren bir test benimki neden bu kadar silik. Normal bakınca hiç bişey görünmüyor
Aynen bende evlat edinirim diyordum sonra bana burda aptal muamelesi yapanlar oldu. Sanki dünyanın en kötü şeyini yapacakmışım gibi. Araştırdım evlat edinmeyi ama onun için de 30 yaşını doldurmuş olmak gerekiyormuş ve belli bir süre evli olmak gerekiyormuş unuttum şimdi amaKime gittin canım doktora, evet büyük bütçeler gerekiyor tabi ki, ben aşılama oldum bekliyorum işte şuanda. O da olmazsa tüp bebek artık maddi durumum ne kadar yeterse. O da olmazsa evlat edinmeyi düşünüyorum
HAYLa belirtiniz yok muCanım hiç bir belirtim yoktu bata 9gün kala gebelik testi yaptım negatifti 5 gün kala ovulasyon yapayım dedim belki ikinci yumurtlama olursa görürüm ve pik gördüm şüphelendim bu hamileliğide gösteriyomus cünkü sonra test yaptım aşırı silik bi cizgi cıktı❤
Sosyal medyaya da güvenemiyorum kiCanım tUp bebek tedavisi için çok fazla para istemişler normalde bu kadar fazla değil instagramda devamlı karşıma Mustafa Taş diye bir doktor çıkıyordu bende takip etmeye basladim adama gidipte tüp bebekte başarısız olan kimse yokmuş gibi geldi çok güzel paylaşımlar yapıyordu pes ettiğim bir arada yani 2 ay önce arayıp fiyat bilgisi alayım dedim direk tup bebek yapar kurtulurum diye düşündüm neyse aradim 9 bin civarı demişti ve herşey içine dahil yumurta toplama dondurma embriyo transferi ve muayene ücretleri sadece ilaçlarını sen alıyorsun istersen araştır başarılı bir doktor gibi göründü bana
Rica ederim canim,inşallah vardır ben çok silik gördüm ama tabi anlamı varmı yokmu Allah bilir.eger dediğin gibi 34.gun adet gununse erekj yapsın ondan boyledir.Yanininsallah öyledir hayırlısı hakkında inşallah canim.Sağol cnım zahmet etmişsin ama bence kendı cozgısıdır ya ben kaçmakta tane test yaptım hep negatif illa birinde çıkardı
Lubiqck diye bi marka gündüz görüp akşam yaptığım da oldu ama hiç pik yok zaten acemilik biraz az almışım bitti belkide o en koyu olan gunun bir ertesi gün yumurtladım buna göre 34gun adet olmam lazım 31.gun daha belkide böle ve gecikme yok diye cıkmıyooo ben kendimi hamile gibi hissediyorum bak belirti değil ama his :)))
Canım ben de bir yerde okumuştum 9bin diye ama ilaçlarda tüp bebek parası kadar tutuyor demişti kadınCanım tUp bebek tedavisi için çok fazla para istemişler normalde bu kadar fazla değil instagramda devamlı karşıma Mustafa Taş diye bir doktor çıkıyordu bende takip etmeye basladim adama gidipte tüp bebekte başarısız olan kimse yokmuş gibi geldi çok güzel paylaşımlar yapıyordu pes ettiğim bir arada yani 2 ay önce arayıp fiyat bilgisi alayım dedim direk tup bebek yapar kurtulurum diye düşündüm neyse aradim 9 bin civarı demişti ve herşey içine dahil yumurta toplama dondurma embriyo transferi ve muayene ücretleri sadece ilaçlarını sen alıyorsun istersen araştır başarılı bir doktor gibi göründü bana
Ben en iyisi haftaya Cumartesi’ye kadar bida test yapmayım bekliyimRica ederim canim,inşallah vardır ben çok silik gördüm ama tabi anlamı varmı yokmu Allah bilir.eger dediğin gibi 34.gun adet gununse erekj yapsın ondan boyledir.Yanininsallah öyledir hayırlısı hakkında inşallah canim.
Canım erken gebelik testi içinde 4 gün bekle adetten 6 gün önce gosteriyormus senin 10 gün varMerhabaaa kızlaaar. Ben de bu ay hamilelik istiyorum. İlk kez bu ay denedik ancak tamamen vücudumu dinleyerek yaptım, ovulasyon testi kullanmadım. Bat tarihi 15i görünüyor. Sizce erken gebelik testi yapmalı mıyım?
Akıntım var sadece gün içinde ara ara geliyor ve cok hafif eğer kendimi dinlersem hissedebiliceğim kasık ağrım var böyle hafif hafif yanma gibiHAYLa belirtiniz yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?