Kuzum üzme kendini rahim kendini ne zaman hazır hissederse hamile bırakıyor benimde 3.4 Ay sonra olduGeçiyor gerçekten.. kürtajdan sonra hiç korunmadıgım halde hala kalamadım acaba hiç mi olmıcak diyorm
Canım sen test yaptın mıYaaa ciddimisin ilk defa düştü zaten normalde yükselirdiparol içsem sıkıntı olur mu ya çok kötü baş ağrım var
Canım sen test yaptın mı
Benimde hamile kalmadan önce çok baş agrım vardı canım hemde aşırı derecede yine ara ara oluyor acaba bebiş mi geliyor bi test al evde dene günün geçtiyse mutlaka çıkarYok canım daha yapamadım. Eşim sağlık ocağınada bırakmıyor bekle biraz daha diyor
Benimde hamile kalmadan önce çok baş agrım vardı canım hemde aşırı derecede yine ara ara oluyor acaba bebiş mi geliyor bi test al evde dene günün geçtiyse mutlaka çıkar
Bu ay ilk defa kullanacağım umarım işe yararBnm adetim duzensiz erken oldugum icin hep adet biter bitmez basladm ve ilk kez kullandigim icin. Ama internrtte 5 gun sonra kullanilmali yazio
Bu takmama olayı nasıl yapılıyor gerçekten? Gözünüzü seveyim birisi yolunu göstersinHamile kalanların ve çocuğu olanların hepsini dinledim. Ayrıca doktor ve hemşiresi de aynı şeyleri söyledi.” Çocuk olayını tamamen sileceksin. Hayatına eşini sevdiğin için onunla birlikte olmayı istediğin için devam edeceksin. Adet takibi yapmayacaksın ( sebebi bebek olayını tamamen sıfırlamakmış). Kafana takmayınca bir bakmışsın adetinin geciktiğinin bile farkında olmayacaksın, dediler. Doktor bile bunu dedi çünkü hiçbir sorunumuz yok. Klomenden tut aşılamaya gelene kadar bir sürü ilaç tedavi gördüm. Neticesinde sebepsiz dediler. Bir sorunun yok dedi 5 doktor gezdim. Rahim filmi çektirdim acaba dedim o da temiz çıktı. Eşimde de problem yok. Ama kafana takınca planlayıp programlayınca gerçekten olmuyor. Ben vazgeçtim. Aklımdan sildim. Allahım ne zaman vermek istiyorsa o zaman olur.Vermek istemezse de ne yaparsan yap hep boşa uğraşmış oluyoruz..
Ya, canım benim çok sağol ben de tedirginim inşalah bugün çatlarCanım 3 gün sürdü bu ay benimki ben de şaşırdım ama sürebiliyor sebebini bilmiyorum
Evet bütün doktorlar hamile kalan kadınlar da aynı şeyi söylüyor falat buna katılmıyorum ben. Zaten kafamdan silmeyi falan da beceremiyorum. Çünkü 4 sene oldu evleneli işim var evim var e gezdik tozduk tamam o da bitti. Şimdi sosyal hayatın belli bir sıralaması var, burada da çocuk geliyor. Ve ben takılıp kalmış gibi hissediyorum hayatın içinde ilerleyemiyorum sanki. Nasıl sileceksin amaan boşver olursa olur olmazsa olmaz diyeceksin. Zaten sen silmeye çalışsan eş dost her gün hatırlatıyor.Hamile kalanların ve çocuğu olanların hepsini dinledim. Ayrıca doktor ve hemşiresi de aynı şeyleri söyledi.” Çocuk olayını tamamen sileceksin. Hayatına eşini sevdiğin için onunla birlikte olmayı istediğin için devam edeceksin. Adet takibi yapmayacaksın ( sebebi bebek olayını tamamen sıfırlamakmış). Kafana takmayınca bir bakmışsın adetinin geciktiğinin bile farkında olmayacaksın, dediler. Doktor bile bunu dedi çünkü hiçbir sorunumuz yok. Klomenden tut aşılamaya gelene kadar bir sürü ilaç tedavi gördüm. Neticesinde sebepsiz dediler. Bir sorunun yok dedi 5 doktor gezdim. Rahim filmi çektirdim acaba dedim o da temiz çıktı. Eşimde de problem yok. Ama kafana takınca planlayıp programlayınca gerçekten olmuyor. Ben vazgeçtim. Aklımdan sildim. Allahım ne zaman vermek istiyorsa o zaman olur.Vermek istemezse de ne yaparsan yap hep boşa uğraşmış oluyoruz..
Aslan pencesi içelim hep birlikte ben içiyorum bu ayDoğru canım bu ay costum geçen ay düşük yaşayınca. Regli olunca birine devam ederim insallah o da muhtemelen çakşır suyu olur
İlk 5 dk ise hamılelık olabılır cnm, daha cok yenidirKuruma çizgisini biliyorum cnm sonradan oluşan. Benimki ilk 5 dk çıkmıştı ama cok silik galiba testlerde sorun var diye düşündüm
Kuzu bakma bir dahaKızlar bu arada instegram a hiç girmiyordum moralim bozuluyor diye Bi gireyim dedim üni den Bi arkadaşım bebeği yeni doğmuş fotoraf atmış ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diye eski iş arkadaşım fotoraf atmış bebeğin eli ile hayata ne verirsen o da sana karşılığını verir ben ne verdim bilmem ama bunca yıllık yaşımda en güzel duyguyu anneliği verdi bana falan diye Bi akrabamız karnını tutarak ultrason fotoğrafları ile haftasını yazıp atmış iyice modum düştü
Ben de girmicem Bi süre ya çok moralim bozuldu hüngür hüngür ağlamak geldi içimden..Kuzu bakma bir dahaBen kapatmadım hesabımı ama bakmıyorum, canım sıkılmasın daha fazla diye. Insan tuhaf hissediyor
Canım selam, ben testi negatife çevirdim ve çok silik çizgi görüyorum adetine kaç günün var belki beta HCG çok düşük olduğu için bu şekildedir.
Canım böyle foto atanların hepsinin hem hikayesini hem gönderilerini sessize al görmeyeceksin bir daha instagrama da girebilirsin o zaman rahat rahat.Kızlar bu arada instegram a hiç girmiyordum moralim bozuluyor diye Bi gireyim dedim üni den Bi arkadaşım bebeği yeni doğmuş fotoraf atmış ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diye eski iş arkadaşım fotoraf atmış bebeğin eli ile hayata ne verirsen o da sana karşılığını verir ben ne verdim bilmem ama bunca yıllık yaşımda en güzel duyguyu anneliği verdi bana falan diye Bi akrabamız karnını tutarak ultrason fotoğrafları ile haftasını yazıp atmış iyice modum düştü
Öyle yapayım canım en iyisi biri Karpuz aşerdim bulmuş gelmiş babası diye atar biri karnı burunda bugün armut kadar olduk yazar iyice moralim bozuldu kafaya takmayacağım varsa da takar oldum bakıp görmemek en güzeliCanım böyle foto atanların hepsinin hem hikayesini hem gönderilerini sessize al görmeyeceksin bir daha instagrama da girebilirsin o zaman rahat rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?