Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar şimdi yine yaptım üstteki test bugune ait, düne döre daha belirgin ama koyu değil sanırım erken gebelik testi değil ve gebelik cok yeni olduğu için olabilir hesaplamalarıma göre 3 haftalık yeni test aldım 2 güne gelir erken gebelik testi onunlada yaparım inşallah koyulaşırÜstteki bugün

Eklentiler

• 98BB953E-F0A5-43C5-964B-495619546085.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 6FD5E1A6-FC8F-4E50-8031-856023AA855C.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 48
  • B15A9DFA-A975-43EB-B80E-5FD8579C0BE7.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 44
Yok canım daha yapamadım. Eşim sağlık ocağınada bırakmıyor bekle biraz daha diyor
Benimde hamile kalmadan önce çok baş agrım vardı canım hemde aşırı derecede yine ara ara oluyor acaba bebiş mi geliyor bi test al evde dene günün geçtiyse mutlaka çıkar

Benimde hamile kalmadan önce çok baş agrım vardı canım hemde aşırı derecede yine ara ara oluyor acaba bebiş mi geliyor bi test al evde dene günün geçtiyse mutlaka çıkar

Dün yaptım negatifti. Bugün alabilirsem inş tekrar yapıcam. Göğüslerim falan hiç şişmedi ama ya neden acaba

Bnm adetim duzensiz erken oldugum icin hep adet biter bitmez basladm ve ilk kez kullandigim icin. Ama internrtte 5 gun sonra kullanilmali yazio
Bu ay ilk defa kullanacağım umarım işe yarar benim bir iki günn oynuyor en fazla adet tarihim bittikten birkaç gün sonra başlayım öyleyse teşekkür ederim cevabın icin

Bu takmama olayı nasıl yapılıyor gerçekten? Gözünüzü seveyim birisi yolunu göstersin

Evet bütün doktorlar hamile kalan kadınlar da aynı şeyi söylüyor falat buna katılmıyorum ben. Zaten kafamdan silmeyi falan da beceremiyorum. Çünkü 4 sene oldu evleneli işim var evim var e gezdik tozduk tamam o da bitti. Şimdi sosyal hayatın belli bir sıralaması var, burada da çocuk geliyor. Ve ben takılıp kalmış gibi hissediyorum hayatın içinde ilerleyemiyorum sanki. Nasıl sileceksin amaan boşver olursa olur olmazsa olmaz diyeceksin. Zaten sen silmeye çalışsan eş dost her gün hatırlatıyor.

Kızlar bu arada instegram a hiç girmiyordum moralim bozuluyor diye Bi gireyim dedim üni den Bi arkadaşım bebeği yeni doğmuş fotoraf atmış ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diye eski iş arkadaşım fotoraf atmış bebeğin eli ile hayata ne verirsen o da sana karşılığını verir ben ne verdim bilmem ama bunca yıllık yaşımda en güzel duyguyu anneliği verdi bana falan diye Bi akrabamız karnını tutarak ultrason fotoğrafları ile haftasını yazıp atmış iyice modum düştü

Kuzu bakma bir daha Ben kapatmadım hesabımı ama bakmıyorum, canım sıkılmasın daha fazla diye. Insan tuhaf hissediyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-05-10-40-39-929_com.tpas.color.camera.negative.effect.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar bu spermin iki gün yaşıyor muhabbeti doğru mu ya mesela dün değerlendirme oldu ya bugün gerek yok mu var mı?

Canım böyle foto atanların hepsinin hem hikayesini hem gönderilerini sessize al görmeyeceksin bir daha instagrama da girebilirsin o zaman rahat rahat.

Canım böyle foto atanların hepsinin hem hikayesini hem gönderilerini sessize al görmeyeceksin bir daha instagrama da girebilirsin o zaman rahat rahat.
Öyle yapayım canım en iyisi biri Karpuz aşerdim bulmuş gelmiş babası diye atar biri karnı burunda bugün armut kadar olduk yazar iyice moralim bozuldu kafaya takmayacağım varsa da takar oldum bakıp görmemek en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…