Adetin ucuncu gunu yapilan testlerden mi canim? Ona ben de baktirdim progesteron dusuk oluyor o zaman. Yumurtlama sonrasi hic baktirmadim ama, bu ay baktiracagim bugun kafaya koydumYa ben bir yıl önce tahlil de yaptırmışım progesteron u 0.35 miş
Ya inşallah olur canım benimEvet canım siliklesmeye başlamış bu akşamı güzelce değerlendirin
Bekardım o zaman pko olunca gitmiştim sanırımAdetin ucuncu gunu yapilan testlerden mi canim? Ona ben de baktirdim progesteron dusuk oluyor o zaman. Yumurtlama sonrasi hic baktirmadim ama, bu ay baktiracagim bugun kafaya koydum
Çatlamadan bir hafta sonra mı yumurtlama dan bir hafta sonra mı kuzum?mutlaka bugun ve yarın..saglıklı yumurta olup olmadıgını da gormek ıcın 1 haftasonra progesteron testı yaptırabılırsın 10 üzerindeyse hamıle kalma sansın yuksek oluyor rahım fılmı cektırdıgımde doktor ıstemıstı benımkı 11 cıkmıstı umutlanmıstı doktor hatta
Ayy ağızından bal damlıyooor balRengi seffafsa gebelik belirtisi olabilir forumlarda çok okudum su gibi akma oluyormus akıntı, insallah vardır bebis
Regli bitiminden 5 gün sonra başlıyorum ben ama pco var sende regli biter bitmez takip etmeye başlasan daha iyi olur gibi geliyor bu nette satilan 30 lu testler var onlardan alirsınmerhaba arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var ben pcoyum adetim biteli 5gün oldu (tarlusal ile adet oldum )ben yumurta takibi yapmaya ne zaman başlamalıyım bilemiyorum.28günlük bir döngüde adet bittikten 1 hafta sonra mı başlanıyor.
Ama kendini çok dinlememeye çalış bazen psikolojik olarak da yapıyoruz belirtileri yorumlardan okuyup etkilenebiliyoruz normal hayatına devam edip düsünmemeye çalış olur muAyy ağızından bal damlıyooor bal❤❤❤ İnşallah vardır ayın 13 ünü bekliyorum bakalım
olabılır :)Ay benim tam 1 hafta oldu yarın bi gitsem mi sağlık ocağına bunu ilk defa duydum çünkü
yumurtlamadan 1 hafta sonra mı ama?Ya ben bir yıl önce tahlil de yaptırmışım progesteron u 0.35 miş
inan deniyorum kendimi dinlememeyi ama işteAma kendini çok dinlememeye çalış bazen psikolojik olarak da yapıyoruz belirtileri yorumlardan okuyup etkilenebiliyoruz normal hayatına devam edip düsünmemeye çalış olur mu
kız ikisi aynı sey :) silikleştikten bir hafta sonra diyimÇatlamadan bir hafta sonra mı yumurtlama dan bir hafta sonra mı kuzum?
Kız o zaman Bekardım pko için kontrole gitmiştim hıyumurtlamadan 1 hafta sonra mı ama?
Kız o zamanlar Bekardım pko için kontrole gitmiştim yumurtlama nedir bilmezdim kiyumurtlamadan 1 hafta sonra mı ama?
Beyin yakan bir soru daha soracagimkız ikisi aynı sey :) silikleştikten bir hafta sonra diyim
Ozaman sıkıntı yokKız o zaman Bekardım pko için kontrole gitmiştim hı
Kız o zamanlar Bekardım pko için kontrole gitmiştim yumurtlama nedir bilmezdim ki
Ben silik oldugu günden itibaren sayıyorum cnm 14.gün de kesın adet oluyorum, flo diye bi uygulama var onu ındırın testin pik oldugu günü girince adet gununu düzenliyor,Beyin yakan bir soru daha soracagimUygulamayla karşılaştırmak için pik gününe mi bakmak lazim siliklestigi gune mi
Gecmis olsun canım insallah hemen gecerKızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Yaa maşallah canım çok bilgilisin bir sürü şey öğrendim senden yaBen silik oldugu günden itibaren sayıyorum cnm 14.gün de kesın adet oluyorum, flo diye bi uygulama var onu ındırın testin pik oldugu günü girince adet gununu düzenliyor,
Ben sürekli kullanıyorum canım onun sayesinde regl oluyorum düzenli pko olduğum içinKızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Evet fazlaydı baya şmdi azaldı gibi ipne yaptım ilscıda sabah akşam al dedi. Çok teşekkür ederimGecmis olsun canım insallah hemen gecerfazla mıydı leke?? Bende agri olmamisti ama leke yüzünden progestan hap kullanmıştım, sürekli uyuyordum, hap olarak iceceksen biraz uyku yapar ama baska bisey yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?