Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200506_181124.webp
    20 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Kardeşim kullanıyor düşük tehlikesini önlüyor. Endişelenmeyin. Vajinal kullanıldığında daha etkili oluyormuş. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana.

Dün gece yapmadım canım. Mesajı şimdi gördüm.
Bugün daha silik sanki
Aslinda ovulasyonun markasıylada ilgili koyu olanda pik görmüş olma ihtimalin yüksek bugun kesinlikle siliklesmis çatlama gerçeklemiş bugunü de değerlerndirin canım. Akınti durumun nasıl seffaf yumurta akı gibi geliyor mu

Kızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Nasıl yaa kanaman çokmu canım ters bir hareket falan mı yaptın neden geldi ki. Sakin olmaya çalış doktorun verdigi ilacları ic progestron vermis bebeğinin tutunmasına yardımcı olacaktır mumkünse istirahat et su 1 hafta bebegine yardımcı olmak icin canım,panik stres daha kotü yapar soğukkanlı kalmaya çalış gecicek insallah

Pazartesiye kadar inatla beklicem uzulmekden yıldim bu ay cunku eger dewam ederse gitcem sadece herkezde bolemi oluo ilk kez kullaniorum cunku ovu testini
Benim adete yakın yaptığım ovülasyon testleri silik çıkıyor bu kadar koyu olması gebelik diyorlar genelde. Belki aldığın gebelik testi bozuktur direk kan versen için rahatlar

Kızlar bugün reglim bitti. İnşallah artık son reglimdir lütfen öyle olsun ovulasyon alamadım kredi kartı istiyo ödemede. Biz de kullanmıyoruz. Yengem kullanıyo ama kimseye de cocul istedigimi belli etmek istemiyorum o yüzden bu ay Allaha emanet denicem :) yumurtlama kanaması yasadım tekrar yasarsam anlarım yne ordan :)

Bende bilemedim canım. Dün akıntım yoğundu. Bugün yok

Yumurtlama kanaması genelde bende yaşıyorum ama kanamadan 1-2 gün sonra testte pik oluyor test alamadığın için bilgin olsun

Canım ben oğluma hamile kaldığım ay tarlusal kullanıp adet oldum. Doktor adetin 5.günü klomene başlattı 9. Gün ilaç bitti 3 gün boş geçecek dedi. 12-13-14-15-16. Günler aktif olun dedi ve adete üç gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah darısı sana:)

Reactions: mnt
Klomen kullandığınız ilk ay mi hamile kaldınız? Kaç mm olmuştu yumurtanız? Ben de Bu ay ilk defa kullanıyorum onun için soruyorum kusura bakmayın.

kızlar selam, bende kırmızı gördükten sonra artık sıkıldım ve bugun iyi dr a randevu aldım, hem kontrol olur, hemde görünğrde problem var mı diye. Burada yazılan ne var ne yoksa herseyi sordum, içimi rahatlattım. Dr sıkıntı görünmediğini söyledi, hormon testi istedi ve birde eşimden de sperm testi istedi. Duruma göre bakıcaz. Koca profesörün bana dediği tek şey ovulasyonla yumurta takibi yapman bile seni baslı basına strese sokar, haftadan n az 2, 3 kere ilşki dene ve asla hiçbirşekilde takip etme, bunun zor oldugunu biliyorum ama böyle yapmazsan hormonlsrın buna engel olur, bire bir stres olmaması için yeterli sebep dedi, bende bugun karar aldım, artık gercekten bakmıcam, okumıcam ve kafamı dinlendiricem. Öpüyorum sizi

Ben de iğnesini kullanmıştım onu felçli gibi yattığım yerden kalkamamıştım. Kaç haftalık hamilesin kanaman mı oldu? Doktor ne dedi

Yumurtlama kanaması genelde bende yaşıyorum ama kanamadan 1-2 gün sonra testte pik oluyor test alamadığın için bilgin olsun
Gercek mi? :) aslında kanamadan 2 gün sonra ilişki oldu ama demekki denk gelmedi. Bilmiyodum canım sağol.

Bende bilemedim canım. Dün akıntım yoğundu. Bugün yok
Tamam bugun catlamış o zaman benimde pik oldugu gün cok yogundu ertesi sabah baya kuru gecirdim. Ama bugünu de degerlendirin muhakkak insallah sağlıkla gelsin bebisletrimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…