Belirti :) benim hamileliğimde de acımamıstı kız bu sefer acıdı ama regl geldi akıntım oldu ama regl geldi ona taklmaBat son 7 heyecanlı bekleyiş devam ediyorbelirti mi bilmiyorum ayak üşümesi, suyun tadının acımsı gelmesi, gögüs ucu belirginleşmesi ve gögüsünn büyümesi ama acı hassasiyet yok akıntı mı o hiç yok
Allah razı olsun olsun arkadaşım hoşbulduk sonunda adam yerine koyan cevap veren oldu hepinize ve kendime her namazimda dua ediyordum Allah'ım bütün isteyen kadınlarıni evlatlariyla doldursun inşallah Allah büyük umudumuzu kaybetmeyelimHoşgeldin :)
Noldu ki ne zaman cevap verilmediAllah razı olsun olsun arkadaşım hoşbulduk sonunda adam yerine koyan cevap veren oldu hepinize ve kendime her namazimda dua ediyordum Allah'ım bütün isteyen kadınlarıni evlatlariyla doldursun inşallah Allah büyük umudumuzu kaybetmeyelim
Amin inşallahSelam kızlar..
Bende aranıza yeni katıldım..3.5 yıl vajinismus sürecini atlattıktan sonra haliyle daha fazla zaman kaybetmeden bebek sahibi olmak istiyoruz..Vajinismustan kurtutalı 3 ay oldu henüz bisey yok zaten hemen olmasinida beklemiyorum çünkü pcos var yumurta tembelliğim varmış..yumurtam çokmuş ama küçük küçükmüş...vajinismus doktorum 3 ay kullanmam için inofolic şase verdi kullandim ama henüz bisey yok...bende bu ay c-life bitkisel macun ve ovuslasyon testi aldim testin 14 ve 15. Günü yumurtlama gordum...ama gel gelelim ki catlama bir türlü goremedim...cizgi aman aman silikleşmedi...tabi ben bu süreçte bol bol kuru incir ve su da tükettim..değerli olan günleri değerlendirdim ..hic ümidim yok ama bakalim sonuc ne olucak...Rabbim bu yoldaki tüm kardeşlerimin kucağını tez vakitte hayırlısıyla doldursun inşallah❤
He iyi bari Ya rengi korkuttu kuzum kolon kanseri falan yazıyoBanada oldu ama bi gün ben oruc tuttugumuz icin oluyora yordum sıvı alamıyorz yeterince eşimde oldu cünkü
ya internette aratma boşver. Hastalık hastası olcaz internet adamı öldürürHe iyi bari Ya rengi korkuttu kuzum kolon kanseri falan yazıyo
AynenAynen elbet olcak zamanı gelince Hayırlısı herseyin can sıkmaya gerek yok :)
Amin inşallahaynı sorun bende de var canım pcos yumurta tembelliği bunum için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bende bilmiyorum doktorum kendiliğinden olabileceğini söylüyor ama beklemek de zor
ya internette aratma boşver. Hastalık hastası olcaz internet adamı öldürürsen napıyosunnn
Git canım öğren neymiş ne değilmiş. Böyle belirsizlikte çok yoruyo insanıBen hayla aynıyım canım şimdide kisten falan şüphelenmeye başladım normalde yarın sabah hastaneye gidecektim
Bizde arac yok ta kardeşime söledim oda kaymakamlığa gitmesi gerekıyor Muş Cuma Ya aldım randevuyu
Cuma günü dananın kuyruğu kopacak yani :)))
Allah kabul etsin canım. Ben kılamıyorum bana da dua eder misinKızlar az önce okudum bu gece her rekatta fatihadan sonra 30 ihlas okuyarak 4 rekat namaz kılanın Rabbim gönlündeki muradını verir diyordu. Müsait olanlar kılalım bence dua çok önemli hepimiz için dua edelim :)
CAnım tam bu saatlerde teveccüd namazı kılın diyordu tv deki hocaKızlar az önce okudum bu gece her rekatta fatihadan sonra 30 ihlas okuyarak 4 rekat namaz kılanın Rabbim gönlündeki muradını verir diyordu. Müsait olanlar kılalım bence dua çok önemli hepimiz için dua edelim :)
Hormon, kilo ve insülin sorunu yok bende doktorum sadece görüntü olarak Pko olduğumu söyledi zaten vajinal ultrasonda da gördük inci gibi dizili kistçikleri Adet düzensizliği var sadece önümüzdeki hafta randevum var gidicem tekrar bakılacak bakalım artık merakla bekliyorumHangi doktor sölüyor bunu
Aşılama tüp bebeğe kadar gidilen bir rahatsız lık bu
Neden tedavi başlamıyor ?
Bugun hiç leke gormedim 3 gün sürdü tam bunları hep anlatıcım canımGit canım öğren neymiş ne değilmiş. Böyle belirsizlikte çok yoruyo insanı
Hormon, kilo ve insülin sorunu yok bende doktorum sadece görüntü olarak Pko olduğumu söyledi zaten vajinal ultrasonda da gördük inci gibi dizili kistçikleri Adet düzensizliği var sadece önümüzdeki hafta randevum var gidicem tekrar bakılacak bakalım artık merakla bekliyorum
Anlat tabi.. inşallah kötü bişe yokturBugun hiç leke gormedim 3 gün sürdü tam bunları hep anlatıcım canım
Ya ben bu ay cok sitres yaptım heralde ondan böle oluyor bilmiyorum bu forumda durdukça daha da sitres yapıyorum sanırım biraz uzaklaşmak iyi gelecekAnlat tabi.. inşallah kötü bişe yoktur
Ya ümitlendirmekte istemiyorum hiç ama ben ishal olmuştum düşük yaptığım gebelikte düşük yapana kadar neredeyse aşırı değil ama ishal gibiydimBugun hiç leke gormedim 3 gün sürdü tam bunları hep anlatıcım canım
Herkes gidiyoYa ben bu ay cok sitres yaptım heralde ondan böle oluyor bilmiyorum bu forumda durdukça daha da sitres yapıyorum sanırım biraz uzaklaşmak iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?