Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim artık gözüm karardı düşüyom üstüne valla
Canim dusunce olmuyor vallaha bak kuzenimde ocak ayindan emindi bi bakti regl oldu obur aya hic umidli bakmamisti ki reglinden 1 gun once idrar test yapti pozitif cikti ve doktora gitti 4 haftalik hamileymis onunda 1 duşugu oldu

Canim dusunce olmuyor vallaha bak kuzenimde ocak ayindan emindi bi bakti regl oldu obur aya hic umidli bakmamisti ki reglinden 1 gun once idrar test yapti pozitif cikti ve doktora gitti 4 haftalik hamileymis onunda 1 duşugu oldu
Ama burda hiç aklından çıkarmayıp hamile olanlar da varr. Ben şimdi topiğimi bırakıp gidemem kiii. Olcaksa da sizle olsun :)

canıım beniim. Güzel gönlünden geçenler sna da nasip olsun kendimden çok sizin için istiyorum güzel haber alim de paylşim diye ailem gibi oldunuz.
Eşim hem erken hemde normal testten almış bugün nasıl sabredicem bilmiyorum. Vakit geçmiyor sanki.

Canım kaç yıllık evlisin sen

Bat tarihi : 24'5'2020

Kızlar affınıza sığınarak ishalim bi kaç gündür sebebi nedir sizce bilen varmı

rengi çok koyu hiç bir günü geçen ishalim olmamıştı bulamama kadar

Bat son 7 heyecanlı bekleyiş devam ediyor belirti mi bilmiyorum ayak üşümesi, suyun tadının acımsı gelmesi, gögüs ucu belirginleşmesi ve gögüsünn büyümesi ama acı hassasiyet yok akıntı mı o hiç yok

Kızlar affınıza sığınarak ishalim bi kaç gündür sebebi nedir sizce bilen varmı

rengi çok koyu hiç bir günü geçen ishalim olmamıştı bulamama kadar
Banada oldu ama bi gün ben oruc tuttugumuz icin oluyora yordum sıvı alamıyorz yeterince eşimde oldu cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…