- 8 Ocak 2020
- 161
- 148
- 33
- 34
Yine böyle bir konu açılmıştı benide ekleyin dedim çok sallamadilar neyse canları sağolsun teşekürler cevap verdiğiniz içinNoldu ki ne zaman cevap verilmediamin inşallah
Öylemi kaybın içim üzüldüm neden düşürmüştün ? Sebebi varmı benım de dusugum var 9 haftalıkYa ümitlendirmekte istemiyorum hiç ama ben ishal olmuştum düşük yaptığım gebelikte düşük yapana kadar neredeyse aşırı değil ama ishal gibiydim
Herkes gidiyoniye stres yapıyosun ki. Bana eşim her zaman der ki. Niye acele ediyosun demekki zamanı değil herşeyin bi zamanı var.. bu benim içimi rahatlatıyo.
benim konum mu başka konu mu canım :) ben gördüğümde ekliyorum mutlaka ama tabi gözümden kaçanlarda olabilir. Üst üste mesaj gelince.Yine böyle bir konu açılmıştı benide ekleyin dedim çok sallamadilar neyse canları sağolsun teşekürler cevap verdiğiniz için
Yok canım senin konun değil farklı bir konuydubenim konum mu başka konu mu canım :) ben gördüğümde ekliyorum mutlaka ama tabi gözümden kaçanlarda olabilir. Üst üste mesaj gelince.
Bende öyle diyodum ama artık öyle demiyorum. Olursa basım gözüm üstüne olmazsa da önümüzde ki ay tekrar denerim. Kendimi niye bu kadar yıpratmısım su 2 3 ayda bilmiyorum hic.Benı şuan rahatlatacak tek bir şey var oda gebe olmak piskolojık cok bozuk iyi değilim
Benı de iki kere eklemişsin :) 2 ve 3 Mayıs olarak 2 olanı silmişsin ama bat oydu gerçi önemli değil iki türlüde gecikti zatsnbenim konum mu başka konu mu canım :) ben gördüğümde ekliyorum mutlaka ama tabi gözümden kaçanlarda olabilir. Üst üste mesaj gelince.
neyse o zaman hoşgeldin tekrardanYok canım senin konun değil farklı bir konuydu
Kusura bakma kuzum ya valla bazen şaşırıyorum değiştirim mi istersen napimBenı de iki kere eklemişsin :) 2 ve 3 Mayıs olarak 2 olanı silmişsin ama bat oydu gerçi önemli değil iki türlüde gecikti zatsn
Yoo hiç önemli değil cnımKusura bakma kuzum ya valla bazen şaşırıyorum değiştirim mi istersen napim
neyse o zaman hoşgeldin tekrardanneler yapıyosun ne zamandır deniyosub
[/QUO benim hikâyem farklı biraz ikinci evliliğim olalı bir yıl oldu bir yıldır deniyoruz daha önceki evliliğim 3 yıl sürdü ama düzen yoktu iki yıldır ayrı gibiydik polisti doğu görevindeydi ben gidemedim ailemle yaşıyordum o yüzden onda bir düzen yoktu ama şimdi 1 yıldır düzenim var ama olmuyor işte doktor kontrolüm falan herşey normal onunda benimde yinede olumlu bir sonuç alamadık
Evet canım bende araştıra araştıra anladım ki zor olacak, virüsten önce doktorum adet olduğunda gel yumurta geliştirici ilaçlarla büyütüp çatlama iğnesiyle yumurta çatlaması yapalım daha sonra yumurta takibi yapalım demişti bayramdan sonrada bu şekilde deneyeceğim bakalım nasip, Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşO kistcikler döllenmeyi engelliyor cnım işte belki de engel olacak kadar cok değillerdir ama Yinede şansı düşürür diye düşünüyorum
Keşke bende böle olabilsem çıktım balkona yağmur yağıyor ağladım cok mutsuzumBende öyle diyodum ama artık öyle demiyorum. Olursa basım gözüm üstüne olmazsa da önümüzde ki ay tekrar denerim. Kendimi niye bu kadar yıpratmısım su 2 3 ayda bilmiyorum hic.
Valla ben o ay çok ağır migren ilacı içmiştim 1 tanesi bile doğumu tetikliyormus ileriki haftalarda ben 3 tane içtim ondan oldu gibime geliyor bilmiyorum yani tam nedenini. Senin neden oldu düsük? Rengine hiç dikkat etmedim bir de ben sezaryandan sonra 5 yıldır neredeyse kabız gibiydim hamile kalınca ishal gibi olunca çok sevinmiştimÖylemi kaybın içim üzüldüm neden düşürmüştün ? Sebebi varmı benım de dusugum var 9 haftalık
Rengi nasıldı acaba ishalin
Ediyorum canım çekmece ovulasyon testi ile dolu piki gördüm geçen ay ama malesef bu ayda başladım bugün başladım daha hatta bakalım umut işte tüketemem bir umudum var çünkü senin ne kadardır olmuyorBi sorun yoksa elbette olur canım. Yumurtlamanı felsn takip ediyp musun?Neslikrc52
Ah canım benim. Yapma kendine bu eziyeti. Bende senin gibiydim. Olcak olcak bu ay olcak. Ama tükendim artık. Olur illa ki bi zaman vakti geldiğinde. İmtihannn. Bazen diyorum benim imtihanım neden bu? Sonra diyorum Allah beterinden korusun. Eşimi seviyorum cok iyi de anlaşıyoruz mutluyuz da tabi cocugumuz olsun da istiyoruz ama hayatımızı da olmuyo diye karartamayız ki. Sende yapma kendine bunu. Bak ben bu ay kendimi cok odaklamıcam tabiki istiyorum ama olmazsa da nasip diyip gecicem.Keşke bende böle olabilsem çıktım balkona yağmur yağıyor ağladım cok mutsuzum
Ve böle kaç gecem var eşimle beraber yatıp uyuyamadığımızı kalkıp balkonda oturduğum geceleri say say bitmez Sitresten sıgara içiyorum artık
Ah yanında olup sana sarılasım geldi şuanO içerde uyuyo hiç bir şeyden haberi yok kendimiı böle yıpratıyorum diye kızıyo bana anlatmıyorum bile sabahları çayda arıyor benı uyuyorum teli acıyom diyor niye uyuyon sen böle eee gece yatmazsam olacağı o
Ben düşük yaptım 3 ay olcak hiç korunmadım ama nasip olmadı daha canım elbet bi vakti varEdiyorum canım çekmece ovulasyon testi ile dolu piki gördüm geçen ay ama malesef bu ayda başladım bugün başladım daha hatta bakalım umut işte tüketemem bir umudum var çünkü senin ne kadardır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?