Günün kaç gün geçti. Belirtin var mı. Bence hamilesin yaaKuzum inşallah vardır da yine kendimi kandırmıyorumdur
İnşallah pozitifi görürsün. Rabbim gönlüne göre versin.Kızlar bu sefer de eşim istedi yapmamı erken gebelik almaya gidiyor
Umutsuzca yapıcam sabahı bile beklemicem yinede dualarını eksik etmeyin
İdrarda çıktıysa kan da hayli hayli çıkarHemen çıktı kuzum inşallah vardır ya sevincim kursağımda kalmasın yarın ilk idrarla bir daha yaparım olmazsa şimdi gitsem acile kan versem çıkarmı değer acaba çünkü daha 6 gün var adete
Ben günlerdir yapıyorum canım cıkmıyo ümidimi kestim artık bugünde eşim yap diyor bakalım inşallahYa inşallah kuzum hadi hayırlısı
İnşallah pozitifi görürsün. Rabbim gönlüne göre versin.
Kuzum daha 6 gün var adete kaç gündür kabızım gemde öyle böyle değil Ramazan’dan dolayıdır diyordum sonra yüzümü boynuma sırtıma kadar heryer sivilce bastı başka hiç bir belirti yok ne akıntı ne başka birşey pazar günü evi temizlerken sol kaşığıma 4-5 saniye kadar bi ağrı girdi başlasa birşey yokGünün kaç gün geçti. Belirtin var mı. Bence hamilesin yaa
Öyle yaparım olmazsa ya burda bi hastane var yakında pandemi hastası almıyor ama senin dediğin daha güvenli olacak sanırımİdrarda çıktıysa kan da hayli hayli çıkar
Aciller tehliken li değilmi sence bana kalırsa gündüzden polikinlıklere git
Pandemi yoksa git canım bekleme netleştir kanlaÖyle yaparım olmazsa ya burda bi hastane var yakında pandemi hastası almıyor ama senin dediğin daha güvenli olacak sanırım
Sağol canım inşallah allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsinPandemi yoksa git canım bekleme netleştir kanlaşimdiden gözün aydın hamilesin basbaya
Kıyamam cnm ya. Vardır bir hayır. Allah tez zamanda en ssğlıklısını nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım. Hayır canım benim hiç bir sorun yoktu ikili tarama testi falan tertemizdi. Kontrole gittiğimde doktor yarım saat uğraşırdı bakmak için öyle hareketliydi ki çok yaramaz olacak derdi. Ama Bi kontrole gittiğimizde kalbi durmuş doktor sağlıksızdır dedi.
Sana doktorun coraspin iç dedi mi kuzuDaha 2. Adetini olmamıştı çünkü ve hiç düşünceleri yoktuben de haftaya girmemeyi düşünüyorum güzel haber vermek için gelirim inşallah
He dikkat etmemişim demek. Neysem sende görmüş oldun belkide evrenin mesajıdır dBenım bi mesaja cevapla yapmıssın o yuzden uzak kaldım konuya yazdım☺olsun sorun deil
İnşallah vardır kuzum ya hala bi acaba diyorum kaç aydır negatifi görmekten artık ya yanılıyorsam ya yoksa diyorum
[/QUO
Benimde 13 mayıs bekliyorum bakalımKizlar ovulasyon yapip adet tarihi en yakin olan kimler☺ kimlerden haber beklicez yani...Ben haftaya olurum diye düşünüyorum. .burda bat falan aliyonuz siralama nasil
6 gün varken mı yaptınİdrarda çıktıysa kan da hayli hayli çıkar
Aciller tehliken li değilmi sence bana kalırsa gündüzden polikinlıklere git
Kizlar ovulasyon yapip adet tarihi en yakin olan kimler☺ kimlerden haber beklicez yani...Ben haftaya olurum diye düşünüyorum. .burda bat falan aliyonuz siralama nasil
[/QUOTend
bende takip ettim ovulasyon la Pazartesi yi bekliyorum test yapmak için regl günü o gün ama sanmıyorum olduğunu hiç bir belirtim yok bel ağrım da vardı ama geçti
Kuzum daha 6 gün var adete kaç gündür kabızım gemde öyle böyle değil Ramazan’dan dolayıdır diyordum sonra yüzümü boynuma sırtıma kadar heryer sivilce bastı başka hiç bir belirti yok ne akıntı ne başka birşey pazar günü evi temizlerken sol kaşığıma 4-5 saniye kadar bi ağrı girdi başlasa birşey yok
[/QUOTE
Canım yumurtlama ne zaman olmuştu adete bu kadar süre varken öğrenmek mümkün mü acaba
Canım yumurtlama ne zaman olmuştu adete bu kadar süre varken öğrenmek mümkün mü acabaKuzum daha 6 gün var adete kaç gündür kabızım gemde öyle böyle değil Ramazan’dan dolayıdır diyordum sonra yüzümü boynuma sırtıma kadar heryer sivilce bastı başka hiç bir belirti yok ne akıntı ne başka birşey pazar günü evi temizlerken sol kaşığıma 4-5 saniye kadar bi ağrı girdi başlasa birşey yok
Canım benim reglim biteli 2 hafta olacak hala regl olacakmış gibi sancı oluyor. Daha önce olmazdıAdet gelceği zaman bile olmadı o kadar baskın oluyo ki şuan anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?