Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen çıktı kuzum inşallah vardır ya sevincim kursağımda kalmasın yarın ilk idrarla bir daha yaparım olmazsa şimdi gitsem acile kan versem çıkarmı değer acaba çünkü daha 6 gün var adete
İdrarda çıktıysa kan da hayli hayli çıkar
Aciller tehliken li değilmi sence bana kalırsa gündüzden polikinlıklere git

Günün kaç gün geçti. Belirtin var mı. Bence hamilesin yaa
Kuzum daha 6 gün var adete kaç gündür kabızım gemde öyle böyle değil Ramazan’dan dolayıdır diyordum sonra yüzümü boynuma sırtıma kadar heryer sivilce bastı başka hiç bir belirti yok ne akıntı ne başka birşey pazar günü evi temizlerken sol kaşığıma 4-5 saniye kadar bi ağrı girdi başlasa birşey yok

Öyle yaparım olmazsa ya burda bi hastane var yakında pandemi hastası almıyor ama senin dediğin daha güvenli olacak sanırım
Pandemi yoksa git canım bekleme netleştir kanla şimdiden gözün aydın hamilesin basbaya

Kıyamam cnm ya. Vardır bir hayır. Allah tez zamanda en ssğlıklısını nasip etsin inşallah

Selam kızlar zaman zaman girip konuşmaları okuyorum bizde daha bu ay denemeye başladık. Adetime daha 10 gün var ama adet olacakmışım gibi dizlerim ağrıyor. Geçen günlerde kasıklarıma iğne batıyor gibiydi o geçti ama diz kapağına kadar olan ağrı beni mahvediyor. Kist olduğu için zor olabilir benim ama bu bekleyiş çok stresliymis:)

Canım yumurtlama ne zaman olmuştu adete bu kadar süre varken öğrenmek mümkün mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…