Ben gördümmmm. Ayyy tebrikler.Kuzular ya lütfen yardım edin burda bi çizgi var mı ben kendimi mi kandırıyorum elim ayağım titriyor
İnşallah canım benim yaİnşallah canım bu ay bu streslerden kurtuluruz.
Kuzular ya lütfen yardım edin burda bi çizgi var mı ben kendimi mi kandırıyorum elim ayağım titriyor
Rengini koyulaştırdım var canım hadi gözün aydın. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hemen çıktı bende bunca ay kuruma çizgisi bile çıkmazdı ya ben kendimi kandırmıyorum demi yaAaaaayyy canım benim tebrik ederim evet çizgi var kuruma çizgisi değil demi ne zaman belirdi
Kuzum benim hamilesin yarın hemen kan ver sonucu bize yazHemen çıktı bende bunca ay kuruma çizgisi bile çıkmazdı ya ben kendimi kandırmıyorum demi ya
adeti görene kadar gün aşırı ilişkiye devam et hemen ümitleri kesip atma nolacağını bilemeyiz :)Ben bu aydan umudumu kesmeye başladım biraz. Bugün adetin 19. Günü ama ben hala pik görmedim yumurtlama olmuyor galiba stres olmaya başladım artikgeçen ay çatlatma iğnesiyle adetim 30. gün gelmisti bu ay olmayacak galiba
Ya inşallah canım beni ya inşallah bebiştir allah bu mucizeden bizi yoksun bırakmasınRengini koyulaştırdım var canım hadi gözün aydın. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ya şu an çok değişik duygular içindeyim bi yandan acaba mı diyorum bir yandan çizgi bar işte diyorum korkuyorum yanılmaktan kuzumKuzum benim hamilesin yarın hemen kan ver sonucu bize yaz
Kuzum inşallah vardır da yine kendimi kandırmıyorumdurBen gördümmmm. Ayyy tebrikler.
İnşallah canım ya şu mübarek günlerde allah hepimize nasip etsin inşallahRengini koyulaştırdım var canım hadi gözün aydın. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İmkan oldukça yapıyoruz ama ne bileyim çoğunlukla testlerde renkler silik koyu bir çizgi olmuyor. Pcos var doktor tekrar tedaviye de başlamadı bilmiyorum ya umudum biraz kırıldı bu ay için o yüzdenadeti görene kadar gün aşırı ilişkiye devam et hemen ümitleri kesip atma nolacağını bilemeyiz :)
Tebrik ederim var orda çizgiKuzular ya lütfen yardım edin burda bi çizgi var mı ben kendimi mi kandırıyorum elim ayağım titriyor
Ay gerçekten varrrrr hemen mi çıktıKuzular ya lütfen yardım edin burda bi çizgi var mı ben kendimi mi kandırıyorum elim ayağım titriyor
İnşallah vardır kuzum ya hala bi acaba diyorum kaç aydır negatifi görmekten artık ya yanılıyorsam ya yoksa diyorumTebrik ederim var orda çizgiinşaallah pazartesi bende böyle bı tane atarım ya darısı başımıza inşaallah
Hemen çıktı kuzum inşallah vardır ya sevincim kursağımda kalmasın yarın ilk idrarla bir daha yaparım olmazsa şimdi gitsem acile kan versem çıkarmı değer acaba çünkü daha 6 gün var adeteAy gerçekten varrrrr hemen mi çıktı
Ya inşallah kuzum hadi hayırlısıKızlar bu sefer de eşim istedi yapmamı erken gebelik almaya gidiyor
Umutsuzca yapıcam sabahı bile beklemicem yinede dualarını eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?