Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım. Testin markası ne acaba 28 i bile epey güzel göstermişti merak ettim
Laboquick yaptım canım sabah 5 liralıktan sonra evde erken gebelik testi vardı prediktör onu yaptım

Eklentiler

• A6F96E2E-E049-439C-A208-BF25B0D845AC.webp
    A6F96E2E-E049-439C-A208-BF25B0D845AC.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 65
Burda bi çok kişi belirti yaşamadığını söylüyo canım :)
Yaa benim diğer hamileliğimde göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve akıntım fazlaydı şimdi hiç yok böyle bişey aslında hamilelik testim var ama yapmak istemiyorum negatif cıkacak diye

Olacak olacak elbet :) olmazsa da cok takmıyorum bundan sonra kendimi yıpratmıcam

Tabiki de yıpratmayacağız. Ah şu korona yaktı bizi. Ankaraya tüp bebek için gidecektik ne güzel. En azından bunlarla uğraşmayacaktım

Kızlar bir şey sorcam. Çakşır suyunu hemen kullanmaya başlamanın bir zararı olur mu acaba? Yoksa bir süre beklenmeli mi doğal yoldan gebelik için?
Bence kullan bir şey olacağını sanmam sen asilamami yaptirmistin

Yaa benim diğer hamileliğimde göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve akıntım fazlaydı şimdi hiç yok böyle bişey aslında hamilelik testim var ama yapmak istemiyorum negatif cıkacak diye

Eninde sonunda yapacaksın. Yap gitsin işte :) en azından acaban olmaz

yap gitsinn negatifse en azından bilirsiin belirti aramazsın :)

Erken gebelik testinin markası ne canım
Bende 2-3 kere yaptım hem bende yumurtlama 2 gün sürüyor yine de hamile kalamadm 8 aylık evliyim. Acaba beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor mu bazıları corek otu bal sogan kürü fln yapıyomus ne yapmalıyız benim de cikolata kistim var

Back
X