Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm Ankaradayken Ben de duymuştum o doktoru. ben de gen art ta yaptiracaktin Ankarada o da adetimi beklerken hamile kaldim inşallah dizede gerek kalmaz

Ay demek var bunda bişey daha yeni yazdım aşılama için randevu aldığımda bende öğrendim hamileliğimi acaba nasıl olsa tüp bebek falan yaptıracağız deyip aklımızdan o an attığımız için mi kaldık

Ay demek var bunda bişey daha yeni yazdım aşılama için randevu aldığımda bende öğrendim hamileliğimi acaba nasıl olsa tüp bebek falan yaptıracağız deyip aklımızdan o an attığımız için mi kaldık
Bence ondan nasılsa yaptıracağız diye ya da bıçak kemiğe dayanmış oluyor artık dua kapısının açık olduğu bir ana mi rastlıyor duamız mi kabul oluyor bilmiyorum. Ama cooook duydum tüp bebek yapılacak aşılama yapılacak ay hamile kalanlari

ay listeye baktım. Ne kadar çok bat tarihi geçen var. Hiçbiride yazmıyo. Listeye isim yazdırırken yazdırıyolar. Ama güncel durumdan haber vermek yok

Bende 2-3 kere yaptım hem bende yumurtlama 2 gün sürüyor yine de hamile kalamadm 8 aylık evliyim. Acaba beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor mu bazıları corek otu bal sogan kürü fln yapıyomus ne yapmalıyız benim de cikolata kistim var
Çikolata kist ne canım benim de ilk denemem oldu bu ay

ay listeye baktım. Ne kadar çok bat tarihi geçen var. Hiçbiride yazmıyo. Listeye isim yazdırırken yazdırıyolar. Ama güncel durumdan haber vermek yok
Ben halen bekliyorum 12 sinde devlette randevu aldım gebelik testimde kargoda gelmedi halen ben 10 gün daha adet olmazsam normal karşılıyorum oluyor çünkü bazen böyle gecikmelerim

Back
X