Hmm meslektaşım branşın neEvet cnm
Matematik seninHmm meslektaşım branşın ne
Allah ım en anlamadığım dersMatematik senin☺
Edebiyat öğretmeniyim ama kaşindim ikinci üni kapsamında çocuk gelişimi okuyorum belki branş değiştiririm ben bitirene kadar devam ederse brans değiştirme olayiMatematik senin☺
Belli branşlar arasında olmuyor mu o, bi ara sınıfçılara hak tanımıslardı, aktıf gorevdesın deil miEdebiyat öğretmeniyim ama kaşindim ikinci üni kapsamında çocuk gelişimi okuyorum belki branş değiştiririm ben bitirene kadar devam ederse brans değiştirme olayi
YapmaAllah ım en anlamadığım ders
Canım bende hastalandım@Deryakckn @nazenin0666 @Ala alaKardelen060492 Kızlar bat günü geldi çattı @eczhnm canım senin gelmişti sanırım
Matematik senin☺
Yok canım ikinci bransiniz varsa diye kağıt gelmişti hatta din kültürü öğretmenimiz edebiyata geçiş yapmak için başvurmuştuBelli branşlar arasında olmuyor mu o, bi ara sınıfçılara hak tanımıslardı, aktıf gorevdesın deil mi
Olsun csnım üzülüp pes etmek yokCanım bende hastalandım
Bence test elinde varsa yenile canımkizlar elimden düştü su geldi buna o yüzden ikisi de silik çıktı ama çatlamamış heralde değil mi yumurtam sağdaki t çizgisi daha belirgin duruyor değil mi
Ben de düşündüm ama 2-3tane kaldi seninki gibi uzarsa diye kullanmayay dedim ama kullansam mi gerçi bugünü her şekilde degerlendiricem yarın mi yapsam bugün mü tekrar. Senin regline kaç gün kaldıBence test elinde varsa yenile canım
Normal döngü me göre 5 gün ama sanmıyorum 5 gün sonra olacağıma geç yumurtladımBen de düşündüm ama 2-3tane kaldi seninki gibi uzarsa diye kullanmayay dedim ama kullansam mi gerçi bugünü her şekilde degerlendiricem yarın mi yapsam bugün mü tekrar. Senin regline kaç gün kaldı
Ben takvime yeni baktım takvime göre p. Tesi gösteriyor yumurtlama ama dün hem sancı hem akıntı çoktu.Bugun ve yarındun gece coktu benım de
Merak ediyorum senin değişecek mi döngün. Ben 1 ay yapmistim geçmişte 18. Gün yumurtlamistim ama döngüm değişmemişti bu seferde 19Normal döngü me göre 5 gün ama sanmıyorum 5 gün sonra olacağıma geç yumurtladım
Takvim tutmuyor canım sen bugün yumurtluyorsundur benceBen takvime yeni baktım takvime göre p. Tesi gösteriyor yumurtlama ama dün hem sancı hem akıntı çoktu.
O da iyiymiş :)Yok canım ikinci bransiniz varsa diye kağıt gelmişti hatta din kültürü öğretmenimiz edebiyata geçiş yapmak için başvurmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?