Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yine de dikkat edin şuan negatif bir etki hissetmiyor olabilirsiniz ama bu ilerleyen süreçlerde ortaya çıkabilir bireylerin hissettiği şeker, tansiyon, taşikardi değil demek istediğim. Direk genetik kodlarınız. Onu da pek hissetmeniz mümkün değil emin olduğunuz bitkileri için aktardan almayın lütfen. Size tavsiyem doğadan olacaktır, tür tayinleri yapılmış ve gerçek bitkiler kullanılıyor

Ayy evet aynııı. Evet canım olduu 2 kez ama ilk kez denedik yani olur mu olmaz mı bilmiyorum Hayırlısı olsun valla ya ama bu ay kalmayı çok istiyorum kendimi çok zor ikna ettim hamileliğe soğumak istemiyorum
Aha aynı durumda olduğum biri

Kizlar yaa arada sancim oluyor boyle bisey geldi sizce yerlesme olabilir mi dun adet gunumdu

Dün eşim erken gebelik testi almış yap dedi yaptim negatif belirtim de yok sadece akinti yogunlasmis hafif goguz uclarim aciyor. Ne lekelenme ne kanama yasadim bakalim hayirlisi

Geçen aylarda daha şöyle diyordum, dahaa çok hayallerim vaaar onları yapmalıyımmm ve dünya bana kocaman bir nah çeker...
Hahaha ben de aynı şekilde dur daha 1 yıl sonra bakarız falan diyodum ama eşimin baba olma arzusuna dayanamadım

Yani adetim duzensiz aslinda. Yumurtlamaya gore hesaplarsak dundu ama soyle birsey var bebim yumurtlamadan sonraki gun kisa kisa kanamam oldu 6 gün sürdü o yuzden tam bilmiyorum
Belki de yerleşme kanamasıdır döllenme olmuştur düzensiz olduğu için hemen moralini bozma canım bence dua et hayırlısını dile inşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…