Allah razi olsun o akintinin devami gelmedi ama heyecandan uyuyamadimEderim tabiki canım benim
Gelmedi canim biraz daha agrim oldu ama simdi ikiside yokBekle bakalım devamı gelcek mi
Hayır canım bir şey yaptırmadım. Aslında yeni sayılırım ama bebeği geç düşünmeye başladığımız için süreci biraz hızlandırmak adınaBence kullan bir şey olacağını sanmam sen asilamami yaptirmistin
Timur gürgana gidicektim canımAnkarada kime gidiyorsun bende orada yaptirdim iki kez tup bebek
Bugun ve yarınBatlarimiz yakın sanırım ne zamana kadar değerlendireceksiniz? Bende de sancı bugün arttı sanırım yumurtlamadan ötürü
En azından hormonların durumunu ogrenırsınHayır yaptırmadım hic tahlıl
Ben de yumurtlama dündü, dün kasık ağrısı bugünde genel karnım belim kasık hepsi bir rahatsiz ağrı var. Ayaklarına sıcak su torbası koyuyorum bir faydası olur mu acabaBugun ve yarındun gece coktu benım de
Bende birebir aynısıHer ay bekliyorum ama malesef henüz kalmadim 1.5 yillik evliyim yas 27
Valla canım şöyle söyleyebilirim 3 gündür çamaşırım var tertemiz sıfır akıntı bende akıntı olmayınca üzülürdüm olmadı diye ama allah ol derse oluyor inşallah sağlıklı gebeliktir kuzum da bi sıkıntı çıkmazAllah razi olsun o akintinin devami gelmedi ama heyecandan uyuyamadim♥
Gecen ay balkon yıkamistim adetten 4 gün once sancı cekmeye baslamıstım, bu ay ayagımı soguk suya degdırmıcem, ben de koyayım sıcak su torbası belkı faydası olurBen de yumurtlama dündü, dün kasık ağrısı bugünde genel karnım belim kasık hepsi bir rahatsiz ağrı var. Ayaklarına sıcak su torbası koyuyorum bir faydası olur mu acaba
Aynen ayağınızı sıcak tutunGecen ay balkon yıkamistim adetten 4 gün once sancı cekmeye baslamıstım, bu ay ayagımı soguk suya degdırmıcem, ben de koyayım sıcak su torbası belkı faydası olur
Amim abla insallahValla canım şöyle söyleyebilirim 3 gündür çamaşırım var tertemiz sıfır akıntı bende akıntı olmayınca üzülürdüm olmadı diye ama allah ol derse oluyor inşallah sağlıklı gebeliktir kuzum da bi sıkıntı çıkmaz
Evet cnmSohrab dün dersten çıktım dedin canim öğretmen misin
Ben nisan ayında 2. Kez regli oldum 19ndaDeryakckn N nazenin0123 @Ala ala @Kardelen060492 Kızlar bat günü geldi çattı @eczhnm canım senin gelmişti sanırım
Valla bişeyler var ama hamilelik olmadığı kesinBilmiyorum kuzumm. Ben regl olup hamile olanları okuyunca her reglmde acaba bende olabilir miyim diyorum
4 haziran canim eklermisin 31gun ustune adet oldum sonundainşallah olur canımm
Henüz olmadı canım bekliyorum test yaptım iki gün önce ama negatif, zaten belirtim de yoktu yani hamilelik beklemiyorumDeryakckn N nazenin0123 @Ala ala @Kardelen060492 Kızlar bat günü geldi çattı @eczhnm canım senin gelmişti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?