Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahın seherinde mide yanması ve gögüs sızlamasıyla uyandım. Ve yine rüyamda test yaptım pozitifi gördüm. Şuan test yapmamak için kendimi varsa bile çıkmaz çok erken diyerek durduruyorum. Rabbim büyüktür bu bekleyişlerin sonu güzel olacak inşallah. Günü geçtiği halde sabırla bekleyip test yapmayanlara madalya takılmalı bence. Sıfır sabır.

Bugun ve yarın dun gece coktu benım de
Ben de yumurtlama dündü, dün kasık ağrısı bugünde genel karnım belim kasık hepsi bir rahatsiz ağrı var. Ayaklarına sıcak su torbası koyuyorum bir faydası olur mu acaba

Allah razi olsun o akintinin devami gelmedi ama heyecandan uyuyamadim
Valla canım şöyle söyleyebilirim 3 gündür çamaşırım var tertemiz sıfır akıntı bende akıntı olmayınca üzülürdüm olmadı diye ama allah ol derse oluyor inşallah sağlıklı gebeliktir kuzum da bi sıkıntı çıkmaz

Bu arada kızlar ben bir kaç yerde okumuştum bilmiyorum faydası oldu mu onun ama yumurtlama günü ve diğer günler ilişki sırasında bile sıcak su torbası vardı ya belime ya ayağıma ya da karşıma koymuştum bence bi deneyin çünkü sıcaklık spermleri hareketlendiriyormuş

Ben de yumurtlama dündü, dün kasık ağrısı bugünde genel karnım belim kasık hepsi bir rahatsiz ağrı var. Ayaklarına sıcak su torbası koyuyorum bir faydası olur mu acaba
Gecen ay balkon yıkamistim adetten 4 gün once sancı cekmeye baslamıstım, bu ay ayagımı soguk suya degdırmıcem, ben de koyayım sıcak su torbası belkı faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…