Anlıyorum seni ama keşke 2 hafta daha dayanabılseydın en azından adet olana kadar, uyarıcı işlevi var demek kiKuzum menopoz a girene kadar sürekli kullan ya da çocuk isteyene kadar kullan dedi beş ay oldu diyeli Bi daha gidemedim ama artık yordu beni ilaç bünyem i hissediyorum yani kuzum bu ilaç pko da yumurtamın gelişip çatlaması nı kist e dönüşmeden çatlama olmasını sağlamak için o yüzden çatlayana kadar kullandım sen çatladı çok silik olmasını bekleme dedin ya bıraktım ilacı çatlamayı bekliyordum. Kuzum ben de doktor a sormadan bırakmak istemem ama cidden yordu beni ilaç
Bebeği veren Allah onada bı çare getirtir siz kendinizi bunla yormayinkorona var korona nasil muayene olacaksınız nasil dogum yapacaksınız hic mi enini sonunu düşünmüyorsunuz
Sen de benimle aynı durumda idin dimi kuzum karıştırmıyorumBenimde bugün karın ağrılarım çoğaldı sanırım eli kulağında adetimin...bu ay yumurtlamayi görüp değerlendırdim ama çatlama olmadı sanırım. .çatlamaya iyi gelen şeylerr nelerdi kızlar?
Neyse o zaman ben de kavga edip ban yemek istemiyorumDeğil büyük ihtimal önceden kayıt olmuş ama burda ona prim vermek istemiyorum :)
Bende o yüzden vermedim canım konuşup konuşup giderNeyse o zaman ben de kavga edip ban yemek istemiyorumcevap vermim bida
Boyum 167 kilom 61 kuzum dört aylık gebeliğim de çok zayıfladım miğde bulantısı ile bebeğimi kaybedince çok yemeye başladım hızlı Kilo aldım normalde 55 dim acaba hem regl olmanı sağlayan hem de gebeliğe engel olmayan ilacın adı nedir canım?Ben de öyleydim canım. Önce zayıfladım 160 boyunda 70 kiloydum 58 e düştüm. Sonra hem adet olmamı sağlayan hem de gebeliği engellemeyen bir ilaç kullandım 3 ay. Bu şekilde olmayınca klomen verdi doktor ve ilk ay hamile kaldım. Doğumdan sonra da kilolardan dolayı düzensizlik başlamıştı zayıfladım yeniden düzene girdi. Sen de kilo var mı bilmiyorum canım ama pkos un en büyük destekçisi kilo malesef
Kız bak şimdi tekrar başlasam mı akşam o zamanAnlıyorum seni ama keşke 2 hafta daha dayanabılseydın en azından adet olana kadar, uyarıcı işlevi var demek ki
Bizim öteki hatundan ses çıkmadı herhalde bida, test yaptırdı mi ki, içimdeki insan sevgisi işte merak ediyorum onuBende o yüzden vermedim canım konuşup konuşup gider
Bence iç doktora gidene kadar, beni mahvetti dersın belki dozunu falan düşürür.Kız bak şimdi tekrar başlasam mı akşam o zaman
Kullanım şekline göre değişiyor canım. Doktor bana iki kutu yazıyordu 10 gün kullanıyordum ama nasıl bir düzende kullandığımı hatırlamıyorum. Bu şekilde gebelik şansın yükselecek demiştiNasıl bişedir bilmem kan sonucu 2 çıktı tarlusala başlıyorum kozları tarlusal yumurtlamamı yapıyor yoksa direk söktürüyor mu
Hangi hatunBizim öteki hatundan ses çıkmadı herhalde bida, test yaptırdı mi ki, içimdeki insan sevgisi işte merak ediyorum onu ☺
Kendi de istiyor da işte laf arıyorHer gebelik bekleyen topik e Bi kaç kere böyle tiplerden gelen oluyor kızlar emin olun
Kendi doktoruma gitmicem ama kuzum ya evime yakın Bi küçük poliklinik var oraya kadın doğuma randevu aldım hormonlarım a Bi baksın diye Bayadır baktırmadım lh progesteron falan ne durumda diyeBence iç doktora gidene kadar, beni mahvetti dersın belki dozunu falan düşürür.
Ben diaformını direncim düştü diye birakmıstım kafama gore, geri yukselmıs doktor bi süre kullanacaksın dedi sonra. Geri basladım aynı yan etkıleri tekrar yasadım
Bi iş yaptım sanmasalar bariHer gebelik bekleyen topik e Bi kaç kere böyle tiplerden gelen oluyor kızlar emin olun
O da tavsiye verir olsun sen devam et birakmaKendi doktoruma gitmicem ama kuzum ya evime yakın Bi küçük poliklinik var oraya kadın doğuma randevu aldım hormonlarım a Bi baksın diye Bayadır batırmadım lh progesteron falan ne durumda diye
Hani su 9 gün önce test yapsam cıkar mı demıstı gece, cıkmaz dedık. Ertesi gün (12 saat sonra) 8 gün kaldı cıkar mı gıdıp test yaptırcam diye soranHangi hatun
Tamam kuzum akşam tekrar başlayım Bi gün ara verdim ama Bi şey olmaz herhaldeO da tavsiye verir olsun sen devam et birakma
Canım Bi de açık konuşmak gerekirse devlet hastanesi hele de mahalle içinde çok hasta giden Bi yerse doktorlar hiç ilgilenmiyor ama nasip tabiO da tavsiye verir olsun sen devam et birakma
Olmaz benceTamam kuzum akşam tekrar başlayım Bi gün ara verdim ama Bi şey olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?