iyi akşamlar canım. Ben iyiyim sen nasılsın?Kızlar iyi akşamlar nasılsınız.
Kuzum ben burda hamilelik haberi verenlere hemen belirti soruyordum iyice umudumu kesmiştim birisi sarı akıntısı varmı hamile olduğunu öğrendiğini söylemişti bende de sarı akıntı olunca ümitlenmeye o zaman başlamıştım ki biliyorsun biz doğru düzgün değerlendirememiştik bile önemli günleri eşim stres yaptığı için olmamıştı sadece 1 günle oldu gerçekten rabbim ol derse oluyor kızlar ben hissediyorum hepinizin son adetleriHiç değişiklik olmadı mı gercekten :)
Bel ağrısı felaket koku eşim cips almış bı açtı berbat koktu dedim uzak tut onu bendenNasıl gidiyo anlat bakalım
iyi akşamlar canım. Ben iyiyim sen nasılsın?
İyim kuzum sen nasılsınKızlar iyi akşamlar nasılsınız.
Doktor değilsiniz yani tamam öyleysemaliye okudum suan ev hanimiyim çocuğumu büyütüyorum
1 ilişkiyle mi? Bunu bi kişi daha yaşamıştı :) yumurtlama günü mü oldu o ilişkiKuzum ben burda hamilelik haberi verenlere hemen belirti soruyordum iyice umudumu kesmiştim birisi sarı akıntısı varmı hamile olduğunu öğrendiğini söylemişti bende de sarı akıntı olunca ümitlenmeye o zaman başlamıştım ki biliyorsun biz doğru düzgün değerlendirememiştik bile önemli günleri eşim stres yaptığı için olmamıştı sadece 1 günle oldu gerçekten rabbim ol derse oluyor kızlar ben hissediyorum hepinizin son adetleri
Kuzum ben burda hamilelik haberi verenlere hemen belirti soruyordum iyice umudumu kesmiştim birisi sarı akıntısı varmı hamile olduğunu öğrendiğini söylemişti bende de sarı akıntı olunca ümitlenmeye o zaman başlamıştım ki biliyorsun biz doğru düzgün değerlendirememiştik bile önemli günleri eşim stres yaptığı için olmamıştı sadece 1 günle oldu gerçekten rabbim ol derse oluyor kızlar ben hissediyorum hepinizin son adetleri
inşallah çiçeğim yaBel ağrısı felaket koku eşim cips almış bı açtı berbat koktu dedim uzak tut onu bendenakıntım ve sivilcelenme devam ediyor ama çok mutluyum inşaallah hepimiz. Tatariz bu duyguları doğum yapıp kucağımıza alırız
İnşallah kuzumAy inşallah. Bebişlerimizi beraber büyütmek nasip olsun bu topikteki herkesle..
Aynen ya benimde regliye yakın sarı oluyor o zaman geliyor diyorumYa o sarı akıntı regle yakın hep oluyor bende ama:)
Valla bende de oluyordu canım hatta enfeksiyondan şüphelenmiştimYa o sarı akıntı regle yakın hep oluyor bende ama:)
Bende yaİyiyim bende bu aralar tatlıya vurdum kendimi kiloma kilo katmaya devam :))
çok mu oluyo senindeYa o sivilcelenme öldürdü beni
Kocam diyo yine senin şişmiş nerem şişmiş diyom heryerinn diyo fjdkdlldValla yoksa yuvarlanarak çıkıcaz bu karantinadan dksmslslls
Ben bugün dehşet yedim yaValla yoksa yuvarlanarak çıkıcaz bu karantinadan dksmslslls
Bende normalde sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim. Ama hem stres hem bu nalum sıkıntılardan eve kapanıp kalmak beni mahfetti. Yiyip duruyorum düşünmeden. Hayalim zayıf hamile kalabilmekti ama imkansız gibiValla yoksa yuvarlanarak çıkıcaz bu karantinadan dksmslslls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?