Ayakalrına mı koyuyosun canım su torbasınıHah işte o kişi sarı akıntısı olan da hatta ben üzülmüştüm olmayacak bu ay da diye o kişi de tek ilişkiyle kaldığını söyleyince sevinip umutlanmıştım☺ Yumurtlama günü kuzum yani şu pik dediğimiz gün birliktelik oldu bir kere çatlamaları değerlendirememiştik ama ben hep sıcak su torbasıyla durdum mutlaka deneyin kızlar bende bi topikte okuyup denedim sıcak su torbasını
Ve belirtimde var demicem artık :) çok farklı bişe yaşamazsamYok bende uğraşmıcam vallaa saldım kendimi :)
CAnım yazdım kaçırdın galiba kan testi negatiF
Herhangi bir kist enfeksiyon da yok
Tarlusal yazıp yolladı her zamanki gibi
Bende hergün yürüyüş yapıyordum. Evde zumba falan yapabilirim ama çocuk istiyorum bilmeden zarar veririm diyerek onuda yapmıyorum. Bitki çaylarını da bıraktım bol du içiyorum. Ama tatlıdan kısamıyorum.
Valla inşallah bizlere de nasip olurTabi kuzum bin şükür halimize
Ayak karın bel ara ara değiştirerek koyun kuzumAyakalrına mı koyuyosun canım su torbasını
Canım kan testi senindi sanirim 2 diyodun bazen yükselebiliyo bence bikac gün sonra tekrar kan ver regl olmazsan 0.100 den bile yükselebiliyo bazenCAnım yazdım kaçırdın galiba kan testi negatiF
Herhangi bir kist enfeksiyon da yok
Tarlusal yazıp yolladı her zamanki gibi
KiZlar dün test sonucum çıktı Süt hormonu artmış sordum çok mu yüksek hayir dedi ilaçla düşürülür senin süt hormonu arttığı için yumurtalık da tembellesiyor dedi ilaç bitsin kontrol e gel dedi 3 ay boyunca kontrol etcez dedi çocuğun olcak dedi insAllahCanım bizede haberdar et olur mu
Daha vermedim canım marka konusunda karar veremedimnerden sipariş verdin canım
Yok akıntıymış,yok göğüslermiş. Bilmem ne vız gelir tırıs giderBen farklı bişey yaşasam da demicem rkskskswlw
Ay tedavni ol kuzum sonra gelsin inşallah bebeğinKiZlar dün test sonucum çıktı Süt hormonu artmış sordum çok mu yüksek hayir dedi ilaçla düşürülür senin süt hormonu arttığı için yumurtalık da tembellesiyor dedi ilaç bitsin kontrol e gel dedi 3 ay boyunca kontrol etcez dedi çocuğun olcak dedi insAllah
Bende kredi kartsız ödeme alan bi site arıyorumDaha vermedim canım marka konusunda karar veremedim
Gel gel memleketlimKonya dan Ankara ya artı bir ekleyin
Çok zor sürekli kendimizi dinliyoruz ve belirtiler illa ki oluyor. Beynimiz bizimle dalga geçiyor resmen.Yok akıntıymış,yok göğüslermiş. Bilmem ne vız gelir tırıs gider
Aynen insAllah sağol canımAy tedavni ol kuzum sonra gelsin inşallah bebeğin
kesinlikle bende o yüzden daha aramam :) anasını satim gelcekse belirtsiz gelsinÇok zor sürekli kendimizi dinliyoruz ve belirtiler illa ki oluyor. Beynimiz bizimle dalga geçiyor resmen.
Yok akıntıymış,yok göğüslermiş. Bilmem ne vız gelir tırıs gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?