Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 ilişkiyle mi? Bunu bi kişi daha yaşamıştı :) yumurtlama günü mü oldu o ilişki
Hah işte o kişi sarı akıntısı olan da hatta ben üzülmüştüm olmayacak bu ay da diye o kişi de tek ilişkiyle kaldığını söyleyince sevinip umutlanmıştım Yumurtlama günü kuzum yani şu pik dediğimiz gün birliktelik oldu bir kere çatlamaları değerlendirememiştik ama ben hep sıcak su torbasıyla durdum mutlaka deneyin kızlar bende bi topikte okuyup denedim sıcak su torbasını

Valla haklısın bu salgın olayından önce sıkı diyete başlamıştım. Birde hergün yürüyüş yapıyordum. Şimdi okadar çok canım sıkılıyor ki tek aktivitemiz yemek yemek oldu ama herkes kilo alıyor o bakımdan kendimi teselli ediyorum :)))

Sıcak su torbası ilişkiden öncemi sonra mı

Anladım canım işte nasip olcaksa tek ilişkiyle bile oluyo :)

Verdiğim kiloları almak istemiyorum hic

Ya kim ister ki. Bi program indirmiştim egzersiz programı onu yapıyordum ne güzel. Sonra regl gecikince fazla yoracak şeyler yapmim dedim bana da gün doğmuştu ama şimdi tekrar başlamak zor geliyor

Ya kim ister ki. Bi program indirmiştim egzersiz programı onu yapıyordum ne güzel. Sonra regl gecikince fazla yoracak şeyler yapmim dedim bana da gün doğmuştu ama şimdi tekrar başlamak zor geliyor
Bende hep regle yakın hareketlerime dikkat etmye calısıyodm daha ugrasmıcam aman

M Mom42 tebrik ederim gözün aydın

Ne kadardır bekliyordun belirtilerin neler anlat biraz
Ben 3 yıllık evliyim canım 4-5 aydık istiyorduk doğum kontrol hapı kullanmıştım hep bebişe karar verdiğimizde folik asite başladım alttan muayenemi falan yaptırdım yara kist prolaktin yüksekliği falan çıktı onun için dostineks kullandım daha sonra Ovulasyon denedim bu ay sadece pik gününü değerlendirebildik üzülüyordum ama allah çok şükür nasip etti belirti hiç yok kuzum sivilceler çıktı bi ara kabızdım ama o Ramazan’da susuz kaldığımızdan dolayı diye düşünüyorum onun dışında hamilelik akıntısı yoktu hep sarı bi akıntı vardı üç gündür oda yok nerdeyse

Bende hergün yürüyüş yapıyordum. Evde zumba falan yapabilirim ama çocuk istiyorum bilmeden zarar veririm diyerek onuda yapmıyorum. Bitki çaylarını da bıraktım bol du içiyorum. Ama tatlıdan kısamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…