- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
Hayır malesefYumurtlama sağlamıyor yani ölemi
İlk 2 hafta falan hiçbir belirti olmuyor mu acaba. Psikolojik olarak hissettiklerimiz dışında. Çünkü şuan ben bunları hissediyorum ama eğer varsa en fazla 10 günlüktürDaha öğrenmemiştim işte reglime yakın zamanlardadır büyük ihtimal canım ama sanmıyorum o zamanlar da bulanmaz zaten
Böyle şeyler okudukça acaba diyorum bende ne var yani hamile olsakAmann yarabbimmm :) ay bana da olsa önümüzdeki reglimde 2 aylık hamile oldugumu öğrensem
Ben de ilaçsız regl olamıyorum Progestan kullanıyorum çok ağır bir ilaç diye ben de tarlusal a başlayım demiştim ya. Ama yumurta gelişimine katkı sağlayıp çatlamasına yardımcı olmuyorsa olmaz ki pko hastasıyım benHayır malesef
Ayy çok heyecanlandımmm inş vardırDeliriyormuyum bilmiyorum ama demin kendime sahur tabağı hazırladım. Yumurta kaşar peyniri salatalık hepsi normal salata acı geliyordu eşime yedirdim baksana niye acı acaba diye oda gayet normal acı değil dedi. Ben şok. Yaa bilmiyorum ama var gibi hissediyorum ben
Ben bu sefer dinlemicen ya ne olursa olsun artıkAyhahahahaha ay evet ben daha 1 kere de kendimş bu kadar dinledimmmm
Bende yaa. Sürekli rüyalarımda inşallah bu ay hüsrana uğramam.Ayy çok heyecanlandımmm inş vardır
Canım önce eşim senin yüzün niye kızardı bu kadar demişti. Sonra da ocak ayında düşün yataktan üstümü açarak uyanıyodum öyle bi sıcak basıyodu kiBenim aniden kafamdan sıcak sıcak karıncalanma gibi vücuduma yayılıyor ama hemen geçiyor. Öyle bir şey mi
Yapabilirsen ne mutlu sana.Ben bu sefer dinlemicen ya ne olursa olsun artık
Ya bence olmaz mümkün değilİlk 2 hafta falan hiçbir belirti olmuyor mu acaba. Psikolojik olarak hissettiklerimiz dışında. Çünkü şuan ben bunları hissediyorum ama eğer varsa en fazla 10 günlüktür
Şuan için öyle bir şey yaşamadım. Ama iki gündür midem acayip yanıyor. Sabah onun ağrısını uyandım ve uyuyamadım.Canım önce eşim senin yüzün niye kızardı bu kadar demişti. Sonra da ocak ayında düşün yataktan üstümü açarak uyanıyodum öyle bi sıcak basıyodu ki
ya kuzum klasik belirtiler var ama onlar reglde olabiliyo. Takılmıcam onlara artık kendimi üzüyom ancaYapabilirsen ne mutlu sana.
Mide ağrısını da cok okudum :) kendimi de dinlerdim hatta agrıyo mu diyeŞuan için öyle bir şey yaşamadım. Ama iki gündür midem acayip yanıyor. Sabah onun ağrısını uyandım ve uyuyamadım.
O zaman benim hissettiğim şeyler tamamen yumurtlama ile alakalıYa bence olmaz mümkün değilbel ağrısı,kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti,akıntı bunlar oluyo ama regl belirtisi de olabiliyo. Benim her yumurtlamadan sonra göğüslerim şişer ama regl olcağım zaman o hava iner bende anlarım :)
Ben bu sefer dinlemicen ya ne olursa olsun artık
Olabilir canım senin kaç gün varO zaman benim hissettiğim şeyler tamamen yumurtlama ile alakalı
Kesinlikle canımm. İnşallah bu ay başarabilirim bunu :)ya bence zaten kafada kurcak bir durum yokk regl belirtileri ile aynı şeyler hemen hemen... stres yapmamak en önemlisiii
Benim kızımda hiç süt içmememe rağmen baş ucumda süt dururdu gece midemin alev almasına uyanır içerdim. Dehşet bir şekilde yanıyordu. Ama çok sonradan başladı. Belirti olarak olmamıştı.Mide ağrısını da cok okudum :) kendimi de dinlerdim hatta agrıyo mu diye
Bat 26 mayıs çok var dahaOlabilir canım senin kaç gün var
yaa hadi inşallah senden bekliyorum sabırszlıkla ne zaman test yapcaksıbBenim kızımda hiç süt içmememe rağmen baş ucumda süt dururdu gece midemin alev almasına uyanır içerdim. Dehşet bir şekilde yanıyordu. Ama çok sonradan başladı. Belirti olarak olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?