Hayır canım öyle olmuyor işte ben 30 günde bir adet oluyorum normalde yumurtlamamı 29 nisan gösteriyordu uygulama ben 26 sında yumurtladım 3 gün sürdü yumurtlamamBirşey diycem yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ya 26 nisanda yumurtlama gördüysen onun üstüne 14 gün hesaplayıp adet gününü öyle buluyosun bazen erken geç yumurtlama olduğu için sen onceden de takip etmismiydin ovu.testleriyle yani hani 6 gün kala diyosun ya bu durumda 2-3 gün kala ogrenmis oluyosun yanlis mi düşünüyorum acaba
Bende 30 günde oluyorum ve yumurtlama olduktan tam 14 gün sonra adet oluyorum yani hep öyle olur diye biliyodum yanlis mi biliyorum o zaman simdi sen yumurtlama gününden sonra kaç gün geçmişken yaptin testi uygulama çok alakasz ya bana da 16.-17.gün gosteriyo hep ama ben 18-22 günler arasi yumurtluyorum ve mesela 22.gün yumurtladigimda düzenli olan adetim 6 gün ileri atmıştı geç yumurtlama olduğu için bu ay 18.gün yumurtladim 1 mayis gecesi 15 mayıs adet günüm boyle hesaplanıyor diye duydum okudum hepHayır canım öyle olmuyor işte ben 30 günde bir adet oluyorum normalde yumurtlamamı 29 nisan gösteriyordu uygulama ben 26 sında yumurtladım 3 gün sürdü yumurtlamam
Benim de 1 mayıstıHmmm benim 1-2 mayıs yumurtlama henüz çok çok erken ama zaman geçmiyor ne zaman test yapsam ☺
Hangi gün siliklesmeye başladı acaba . Ben de 28 de en koyuydu ertesi gün yavaş yavaş siliklesmeye başladı. 13 mayis bat dün test yaptım negatifHayır canım öyle olmuyor işte ben 30 günde bir adet oluyorum normalde yumurtlamamı 29 nisan gösteriyordu uygulama ben 26 sında yumurtladım 3 gün sürdü yumurtlamam
Regl günün bugün mü canım test yok mu evde yapsan en azından bilirsinSelam kızlar ❤ ya sabahdan beri Kasık ve bel ağrım var regl olup tuvalette kırmızıları görecem diye çok korkuyorum moralim bozuldu
Günaydın bizim batlar aynıydı, bende de bel ağrısı var adete yoruyorum ben deSelam kızlar ❤ ya sabahdan beri Kasık ve bel ağrım var regl olup tuvalette kırmızıları görecem diye çok korkuyorum moralim bozuldu
Canım daha regline yokmu senin belki bebisin yerlesmeye çalışıyordurSelam kızlar ❤ ya sabahdan beri Kasık ve bel ağrım var regl olup tuvalette kırmızıları görecem diye çok korkuyorum moralim bozuldu
Regl günüm 13 ü ama ben 5 inde yumurtladım tarihi atar mı bilmem kimi atar diyo kimi atmaz. Test için şuan çok erken canım ya daha Bi kaç gün oldu. Galiba regl Olcam benRegl günün bugün mü canım test yok mu evde yapsan en azından bilirsin
Canım benim senin yumurtlaman ne zaman oldu benim 5 mayıs da oldu yani çok geç yumurtladım regl yi atar mı atmaz mı tarih olarak net Bi bilgi yok ama moralim bozuldu yaGünaydın bizim batlar aynıydı, bende de bel ağrısı var adete yoruyorum ben de
Kuzum 13 mayıs regli tarihi ama ben 5 mayıs da geç yumurtladım kimi tarihi atar diyo kimi atmaz diyo. Ama bildiğin regl ağrısı başladıCanım daha regline yokmu senin belki bebisin yerlesmeye çalışıyordur
Kesinn atar. Atmaz diyen sadece 1 kişi okudum o da bu topikte sadece. Yoksa herkes uygulamadaki takvime göre hamıle kalırdı, erken yumurtlama gec yumurtlama kavramı neden var. Ya da adet tarıhı herkesın sabıt mı kalıyor.Kuzum 13 mayıs regli tarihi ama ben 5 mayıs da geç yumurtladım kimi tarihi atar diyo kimi atmaz diyo. Ama bildiğin regl ağrısı başladı
Mesela ben geçen ay yumurtlama dan 9 gün sonra regl oldum kuzum 14 gün atmadı o neden oluyor ki?Kesinn atar. Atmaz diyen sadece 1 kişi okudum o da bu topikte sadece. Yoksa herkes uygulamadaki takvime göre hamıle kalırdı, erken yumurtlama gec yumurtlama kavramı neden var. Ya da adet tarıhı herkesın sabıt mı kalıyor.
Canım en erken 13 mayısta olursun reglini eger yumurtlamaya göre ileri tarihe atarsa 19 mayısı bekliceksin. Her iki türlü de sancı icin erken geldi bana ama bilemedm. Benim regliden 2 gün önce agrılarım başlar yada 1 gün öncesi falan. Kac günde bir regli oluyorsun bu aradaKuzum 13 mayıs regli tarihi ama ben 5 mayıs da geç yumurtladım kimi tarihi atar diyo kimi atmaz diyo. Ama bildiğin regl ağrısı başladı
Canım sen daha yeni yumurtladın adet olmazsın. Aynı ağrılar bende de var ama korunmasız ilişkiye yordum ben o ağrıları.Regl günüm 13 ü ama ben 5 inde yumurtladım tarihi atar mı bilmem kimi atar diyo kimi atmaz. Test için şuan çok erken canım ya daha Bi kaç gün oldu. Galiba regl Olcam ben
İlaç ile regl oluyorum aslında Pko dan 27 gün de bir ama son kalan 8 ilacı almadım ağır geldiği için bıraktım dün yeniden başlayacaktım aslında ama sahur da unuttum. O yüzden regl olur muyum yoksa hiç olmaz mıyım bilemiyorumCanım en erken 13 mayısta olursun reglini eger yumurtlamaya göre ileri tarihe atarsa 19 mayısı bekliceksin. Her iki türlü de sancı icin erken geldi bana ama bilemedm. Benim regliden 2 gün önce agrılarım başlar yada 1 gün öncesi falan. Kac günde bir regli oluyorsun bu arada
Ya hadi inşallah ne diyim tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızı görcem diyeCanım sen daha yeni yumurtladın adet olmazsın. Aynı ağrılar bende de var ama korunmasız ilişkiye yordum ben o ağrıları.
Yumurtlamadan sonra 11. gün test yaptım canım aslında ben de öyle biliyordum fakat geçen aylarda adetten 4 gün sonra yumurtlayıp yine normal tarihimde oldum instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda adetin ertesi günü bile yumurtlayan var ve tutmayıp adet tarihinde adet olmuşlar yani kuzum bende hep aynı olduBende 30 günde oluyorum ve yumurtlama olduktan tam 14 gün sonra adet oluyorum yani hep öyle olur diye biliyodum yanlis mi biliyorum o zaman simdi sen yumurtlama gününden sonra kaç gün geçmişken yaptin testi uygulama çok alakasz ya bana da 16.-17.gün gosteriyo hep ama ben 18-22 günler arasi yumurtluyorum ve mesela 22.gün yumurtladigimda düzenli olan adetim 6 gün ileri atmıştı geç yumurtlama olduğu için bu ay 18.gün yumurtladim 1 mayis gecesi 15 mayıs adet günüm boyle hesaplanıyor diye duydum okudum hep
Valla kuzum benim yumurtlamanın 3. Günü silikleşmeye başladıHangi gün siliklesmeye başladı acaba . Ben de 28 de en koyuydu ertesi gün yavaş yavaş siliklesmeye başladı. 13 mayis bat dün test yaptım negatif
Emin misin ama yumurtlama olduguna? Tıp literaturunu alt ust edeceksınizMesela ben geçen ay yumurtlama dan 9 gün sonra regl oldum kuzum 14 gün atmadı o neden oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?