Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hala adet olmadım ve hicbir belirtim yok. Erken gebelik testi de negatif. Pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem ama hic umudum yok

1 günden bisi olmaz insallah canım bunyemi etkiliyor demistin nasıl etkisi var ilacın
Düşük riski olanlar falan kullanıyor biliyor musun bilmem Progestan 100 Mg adı iğnesi de var bu ilaç ağır olduğu için fitil olarak da alınabiliyor oral olarak da. Baş dönmesi ağız da uyuşma uyuşukluk uyku herşeyi yapıyor

Anladım canım baya yan etkileri varmış başka bir ilaç veremez mi acaba doktorun. Oructa tutuyosun bide bu ilaç dengeni sarsmıştır. Şu regli tarihine kadar aksatmadan icmeye çalış canim sonra doktorunla konusursun baska alternatif bi ilac veremez mi diye

Tarlusal düşündüm ama buraya biri dün yumurtlama yapmıyor yazmış Bi sorarım artık doktor a ya

Kızlar ben hala adet olmadım ve hicbir belirtim yok. Erken gebelik testi de negatif. Pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem ama hic umudum yok
Valla canım erken gebelik testiyle o ucuz olanlarinin farkı yok gibi geliyor bana burada koymuslardı iki testide ikisinde de silik ve aynı renkteydi. Yani henüz erken olabilir idrarında çıkması icin insallah gebelik vardır canım

Tarlusal düşündüm ama buraya biri dün yumurtlama yapmıyor yazmış Bi sorarım artık doktor a ya
Bir sor doktora canim kendin hemen başka bir ilaca geceyim deme. Insallah bu ay bebisin seninledir de ilacla falan uğraşmazsın bu arada arkadaşımda pko vardı hamile kaldı bebisi dogdu bile Allah bizlere de nasip etsin insallah

Bana da pko ya rağmen nasip olmuştu ama dört ay sonra gitti inşallah bu sefer kucağıma alacağım evlatlar nasip olur. Ve cümle isteyenlere

Bana da pko ya rağmen nasip olmuştu ama dört ay sonra gitti inşallah bu sefer kucağıma alacağım evlatlar nasip olur. Ve cümle isteyenlere
Insallah canım benim bak hamilr kalabiliyormussun en azindan. Ben de hic gebelik oluşmadı ben de sorun yok ama esimde sorun çıktı sabırla bekliyorum bebisimi insallah tez vakitte gelirler

Evet ben hamileyken sabah akşam 5 ay fitil olarak kullandım ağızdan alınca başım dönüyordu bebeğin eşi aşağıdaydı düşük riski vardı

deli misin nesin . niye hava atayım üye ile sohbet ederken konusu geçti. ne var insanlığım da pardonda ben cocugu olmayan insanlara karşı çok dikkatli davranırım yakınımda biri zor cocuk sahibi oldugu icin zor süreci bildiğim icin fakat siz böyleleri anne oluyor diyerek benim anneliğini yargılayarak cok ayip ettiniz .

6 yıllık evliyim
1.derece yakınım 7 sene sonra dogum yaptı hemde üçüz herkes soka girdi 1 beklerken 3 tane . yakınında o kadar çok sonradan cocuk sahibi olan varki ben bu devirde olmama ihtimalini cok az görüyorum umarım biran once sizinde olur duam sizinle

Anlamadım neden evlendim 2. Ay hamile kaldım bilgisini verdiniz acaba
ard niyetli birsey degil er yada gec olur mesajini vermek istedim . baska bir üyede alınmış senin gibilerin anne olmasina üzülüyorum demis . benim gibiler ? .

Kızlar günaydın bugün yaptım da bu yumurtlama yakın mı demek :)

Eklentiler

• IMG_20200509_135800.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 34
cok guzel açıklamışsınız cok naziksiniz amacım kesinlikle kırıcı olmak degildi ama suanki anne olmayı isteyen bayanlarla ayni psikolojide düşünemiyorum sanirim bana normal gelen bir konuşma sizlere ters gelebiliyor uzgunum kırdıysam sizleri hayatta başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…