Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
. Pko
Yok canımm keşkeeeee bebiş olsa bu ay da okadar değerlendirdik hatta nolur nolmaz diye dünü de değerlendirdik
İyi yapmışsın ben de bu ay adete kadar bir gün durup bir gün değerlendireceğim. Arkadaşım adetten bir gün önceki tek ilişkiyle hamile kalmış. Doktor da yumurtan çatlamış 5 gün daha değerlerdir diyince bu zamana kadar yanlış yaptığımı anladım.

Aslında 14 gün sonra adet olayı doğru ama kadından kadına değiştiği söyleniyor canım dediğim gibi ben hiç öyle olmadım ne zaman yumurtlarsam yumurtlayım hep 30. Gün adet oldum
Belki de bende prolaktin yüksekliği vardı o sebep oluyor olabilir buna

Canım bu yumurtlama belirtisi iki kere yumurtluyor olmayasın hem kasık ağrısı hem şeffaf akıntı test varsa bi yumurtlamana baksana.
Ben nolur nolmaz diye dünü değerlendirdim bugün ü ya
iyi yaparsın Canım inşallah allah gönlüne göre verir bende mi eğer adet olursam diğer ay öyle yapsam yumurtlama takip etmeden

Benım 29 gün cnm ama gecen ay 27 gün oldu 2 gün erken yumurtladım, düzenli oluyorum 2 gün erken veya 2 gün gec olmasını doktor düzensizlik olarak kabul etmıyor, profesore sormustum, arada olabılır diyor
Anladım canım yani ortalama 28 günde oluyorsun diyebiliriz genelde doktorlar konusmalarında 28 günü baz alıyorlar yarı döngüde yumurtlama gerçeklesiyor yani senin 14. Gune ondan denk geliyor benim dongumde 30 günde bir 15. Günumde yumurtlamamı görüyorum. Tabi bizim bu konustuklarımız sorun olmayanlar icin gecerli yildizsavascisi pko lu oldugu icin yumurtlama tarihi sabit degildir degisiklik gosterir ve tahmini reglisini belirleyemez bir doktor arkadaşımda vardı aynı sorun ovulasyonsuz takip edemiyorum derdi ondan doktoruyla konusması gerekiyor gibi geldi bana. Baya da uzun yazdım kusura bakmayın ikinize de cevap ayri ayrı yazmayayım dedim

. Pko
Yok canımm keşkeeeee bebiş olsa bu ay da okadar değerlendirdik hatta nolur nolmaz diye dünü de değerlendirdik
Bazı donemlerde kadinlarin 2 kez yumurtladığı oluyormuş testin olsaydı anlardık ama yumurtlama degilse insallah gebeliktir sakin kalıp cok belirti aramamaya çalış regli gunüne kadar bekle canım

Bazı donemlerde kadinlarin 2 kez yumurtladığı oluyormuş testin olsaydı anlardık ama yumurtlama degilse insallah gebeliktir sakin kalıp cok belirti aramamaya çalış regli gunüne kadar bekle canım
Yumurtlama günlerimi hep uygulamadan takip ediyorum canım birde bugün uyandığımdan beri sıcak basıyor derler ya benimde öyle

Elimden geldiğince aramamaya çalışıyorum canım teşekkür ederim

Ben nolur nolmaz diye dünü değerlendirdim bugün ü ya

iyi yaparsın Canım inşallah allah gönlüne göre verir bende mi eğer adet olursam diğer ay öyle yapsam yumurtlama takip etmeden
Yap bence canım en azından stres olmadan ilişki oluyor. İnşallah adet olmazsın.

Yumurtlama günlerimi hep uygulamadan takip ediyorum canım birde bugün uyandığımdan beri sıcak basıyor derler ya benimde öyle
Burdan sıcak basmasıyla ilgili yorumlara denk geldin mi geldiysen psikolojik olarak yapma sakın bi arkadasımızda oldu hatta reglisi 3 gün gecikti ama sonuç olumsuz o yüzden soyle düsun sıcak da basiyor ama hamilelikten degildir kendim yapıyorum de ihtimal verme ki hamile degilsen daha az üzulmüş olursun ama hamileysen sevincin bin kat artar kendim yapıyorum belirtileri sanıyordum dersin. İnsallah gebelik vardır da mutlu haberi alırsin canım bizlere de dua edersin

Ama yumurtlamasını takıp ettı ne zaman yumurtladıgını bılıyor, ona göre belirlenmez mi mesela uygulamaya göre geç yumurtladı.

Ama yumurtlamasını takıp ettı ne zaman yumurtladıgını bılıyor, ona göre belirlenmez mi mesela uygulamaya göre geç yumurtladı.
Yok edemez canım ondan mesela dedi ya yumurtlamadan 9 gün sonra regli oldum diye baya karışık oluyor onların bu yumurtlama olayları reglisi falan. Zaten ilac kullanmasalar reglileri gelmiyor ondan biraz durumu karışık ki arada ilacı biraktığını söylüyor döngüsü etkilenebilir bu durumdan

İnşallah vardır canımm elimden geldiğince başka şeylere yoruyorum ama hayırlısı bakalım olursa buraya yazarım

İnşallah vardır canımm elimden geldiğince başka şeylere yoruyorum ama hayırlısı bakalım olursa buraya yazarım
Insallah canim akınti takibini yap bakalim hala seffaf geliyorsa güzel haberler yakın demektir

Insallah canim akınti takibini yap bakalim hala seffaf geliyorsa güzel haberler yakın demektir
Buraya da yazmıştım ya canım ozamandan beri şefaf gelmeye devam ediyor hatta adet oldum sanıyorum bazen bakıyorum

Buraya da yazmıştım ya canım ozamandan beri şefaf gelmeye devam ediyor hatta adet oldum sanıyorum bazen bakıyorum
Hadi ya o zamandan beri seffaf akıntın mı geliyor o zaman değerlendirmeye çalışma bugunü bebis falan varsa

Canım benim senin yumurtlaman ne zaman oldu benim 5 mayıs da oldu yani çok geç yumurtladım regl yi atar mı atmaz mı tarih olarak net Bi bilgi yok ama moralim bozuldu ya
Takvime göre 2 gün geç oldu benim, 1 mayısta oldu Adetlerim düzenlidir neden böyle oldu bilmiyorum, merakla bekkiyorum hangi gün olacak adet

Yaa dün geri basladı ilaca, 1 gün içememiş sadece basladın deil mi cnm yildizsavascisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…