Benim de 1 gün başlardı ağrım ama 5 gün var başladıCanım en erken 13 mayısta olursun reglini eger yumurtlamaya göre ileri tarihe atarsa 19 mayısı bekliceksin. Her iki türlü de sancı icin erken geldi bana ama bilemedm. Benim regliden 2 gün önce agrılarım başlar yada 1 gün öncesi falan. Kac günde bir regli oluyorsun bu arada
Hmm regli döngunu o 14 gün muhabbetinden dolayı sordum dongusu 28 gun olanların yumurtlaması 14. Güne regliside dogal olarak 14 gün sonraya denk geliyor. Benim 30 günde bir oldugu icin yumurtlamadan 15 16 gün sonra reglim oluyor ama bunlar pko gibi sorunu olmayanlar icin. Senin ilaclarini kesmemen lazım kuzum ilacın agır geldiyse doktorla dozunu veya ilacin baska bir muadilini yazdirmalisin simdi icmeyerek döngunde sorun yaşarsın diye düsünüyorumİlaç ile regl oluyorum aslında Pko dan 27 gün de bir ama son kalan 8 ilacı almadım ağır geldiği için bıraktım dün yeniden başlayacaktım aslında ama sahur da unuttum. O yüzden regl olur muyum yoksa hiç olmaz mıyım bilemiyorum
Yani şöyle düşün çoğu kadın uygulamanın gösterdiği tarihten farklı bir tarihte yumurtlar o yüzden Ovulasyon testi öneriyorlar 14 gün sonra adet mantıcıma göre o zaman hiç bir lafın düzenli adet görmez ama senin dediğini bende okudum ama bende hiç öyle olmadı canımBende 30 günde oluyorum ve yumurtlama olduktan tam 14 gün sonra adet oluyorum yani hep öyle olur diye biliyodum yanlis mi biliyorum o zaman simdi sen yumurtlama gününden sonra kaç gün geçmişken yaptin testi uygulama çok alakasz ya bana da 16.-17.gün gosteriyo hep ama ben 18-22 günler arasi yumurtluyorum ve mesela 22.gün yumurtladigimda düzenli olan adetim 6 gün ileri atmıştı geç yumurtlama olduğu için bu ay 18.gün yumurtladim 1 mayis gecesi 15 mayıs adet günüm boyle hesaplanıyor diye duydum okudum hep
Akıntü durumun nasil canım yani bu agrı regliden degildir diye düsünüyorumBenim de 1 gün başlardı ağrım ama 5 gün var başladı
Bence de ama iki gün oldu bıraktım tam dün alacaktım sahur da unuttum şuan da oruç tabi. Mutlaka diyeceğim doktor a ama farklı Bi ilaç versin çok ağır ya.Hmm regli döngunu o 14 gün muhabbetinden dolayı sordum dongusu 28 gun olanların yumurtlaması 14. Güne regliside dogal olarak 14 gün sonraya denk geliyor. Benim 30 günde bir oldugu icin yumurtlamadan 15 16 gün sonra reglim oluyor ama bunlar pko gibi sorunu olmayanlar icin. Senin ilaclarini kesmemen lazım kuzum ilacın agır geldiyse doktorla dozunu veya ilacin baska bir muadilini yazdirmalisin simdi icmeyerek döngunde sorun yaşarsın diye düsünüyorum
Hatta banu ciftçinin videolarını izlemeni tavsiye ederim, dongusu kısa olanların mutlaka hekime basvurmaları gerekır diyor yumurtlama-adet arasıMesela ben geçen ay yumurtlama dan 9 gün sonra regl oldum kuzum 14 gün atmadı o neden oluyor ki?
Şefaf bir akıntım var canımAkıntü durumun nasil canım yani bu agrı regliden degildir diye düsünüyorum
Ben ilaç ile regl olduğum için pko dan dolayı bu döngü olayı normaldir belki hiç bilemiyorum . Ya iki hafta sonra hepsini sorcam zaten kafamda o kadar çok soru var ki doktor randevusunu bekleyen.Hatta banu cift inin videolarını izlemeni tavsiye ederim, dongusu kısa olanların mutlaka hekime basvurmaları gerekır diyor yumurtlama-adet arası
Canım bu yumurtlama belirtisi iki kere yumurtluyor olmayasın hem kasık ağrısı hem şeffaf akıntı test varsa bi yumurtlamana baksana.Şefaf bir akıntım var canım
Yumurtlamadaki gibiyse olumlu canım insallah bebistendir. Sende pko falan var mıŞefaf bir akıntım var canım
Canm arastır sen de doktorların videolarını izle,. Kafanı karıstırmadan. Benim bildiğim ve yasadıgım 14 gün, erken veya gec gelse de yumurtlamadan 14gün sonra adet oluyorum
Test yok maalesef canımCanım bu yumurtlama belirtisi iki kere yumurtluyor olmayasın hem kasık ağrısı hem şeffaf akıntı test varsa bi yumurtlamana baksana.
Senin adet döngün 28 gün mu canımCanm arastır sen de doktorların videolarını izle,. Kafanı karıstırmadan. Benim bildiğim ve yasadıgım 14 gün, erken veya gec gelse de yumurtlamadan 1t gün sonra adet oluyorum
Sen videoları izle yıne de bişey kabetmezsın. Ve bi çok sey öğrenirsin YouTube da var adet dongusu ve gebelik olusumunuBen ilaç ile regl olduğum için pko dan dolayı bu döngü olayı normaldir belki hiç bilemiyorum . Ya iki hafta sonra hepsini sorcam zaten kafamda o kadar çok soru var ki doktor randevusunu bekleyen.
. PkoYumurtlamadaki gibiyse olumlu canım insallah bebistendir. Sende pko falan var mı
Benım 29 gün cnm ama gecen ay 27 gün oldu 2 gün erken yumurtladım, düzenli oluyorum 2 gün erken veya 2 gün gec olmasını doktor düzensizlik olarak kabul etmıyor, profesore sormustum, arada olabılır diyorSenin adet döngün 28 gün mu canım
Mesela canım bak burda her kadında aynı olmadığı yazıyorBende 30 günde oluyorum ve yumurtlama olduktan tam 14 gün sonra adet oluyorum yani hep öyle olur diye biliyodum yanlis mi biliyorum o zaman simdi sen yumurtlama gününden sonra kaç gün geçmişken yaptin testi uygulama çok alakasz ya bana da 16.-17.gün gosteriyo hep ama ben 18-22 günler arasi yumurtluyorum ve mesela 22.gün yumurtladigimda düzenli olan adetim 6 gün ileri atmıştı geç yumurtlama olduğu için bu ay 18.gün yumurtladim 1 mayis gecesi 15 mayıs adet günüm boyle hesaplanıyor diye duydum okudum hep
Aslında 14 gün sonra adet olayı doğru ama kadından kadına değiştiği söyleniyor canım dediğim gibi ben hiç öyle olmadım ne zaman yumurtlarsam yumurtlayım hep 30. Gün adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?