Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 1 gün başlardı ağrım ama 5 gün var başladı

Hmm regli döngunu o 14 gün muhabbetinden dolayı sordum dongusu 28 gun olanların yumurtlaması 14. Güne regliside dogal olarak 14 gün sonraya denk geliyor. Benim 30 günde bir oldugu icin yumurtlamadan 15 16 gün sonra reglim oluyor ama bunlar pko gibi sorunu olmayanlar icin. Senin ilaclarini kesmemen lazım kuzum ilacın agır geldiyse doktorla dozunu veya ilacin baska bir muadilini yazdirmalisin simdi icmeyerek döngunde sorun yaşarsın diye düsünüyorum

Yani şöyle düşün çoğu kadın uygulamanın gösterdiği tarihten farklı bir tarihte yumurtlar o yüzden Ovulasyon testi öneriyorlar 14 gün sonra adet mantıcıma göre o zaman hiç bir lafın düzenli adet görmez ama senin dediğini bende okudum ama bende hiç öyle olmadı canım

Bence de ama iki gün oldu bıraktım tam dün alacaktım sahur da unuttum şuan da oruç tabi. Mutlaka diyeceğim doktor a ama farklı Bi ilaç versin çok ağır ya.

Mesela ben geçen ay yumurtlama dan 9 gün sonra regl oldum kuzum 14 gün atmadı o neden oluyor ki?
Hatta banu ciftçinin videolarını izlemeni tavsiye ederim, dongusu kısa olanların mutlaka hekime basvurmaları gerekır diyor yumurtlama-adet arası

Hatta banu cift inin videolarını izlemeni tavsiye ederim, dongusu kısa olanların mutlaka hekime basvurmaları gerekır diyor yumurtlama-adet arası
Ben ilaç ile regl olduğum için pko dan dolayı bu döngü olayı normaldir belki hiç bilemiyorum . Ya iki hafta sonra hepsini sorcam zaten kafamda o kadar çok soru var ki doktor randevusunu bekleyen.

Canm arastır sen de doktorların videolarını izle,. Kafanı karıstırmadan. Benim bildiğim ve yasadıgım 14 gün, erken veya gec gelse de yumurtlamadan 1t gün sonra adet oluyorum
Senin adet döngün 28 gün mu canım

Ben ilaç ile regl olduğum için pko dan dolayı bu döngü olayı normaldir belki hiç bilemiyorum . Ya iki hafta sonra hepsini sorcam zaten kafamda o kadar çok soru var ki doktor randevusunu bekleyen.
Sen videoları izle yıne de bişey kabetmezsın. Ve bi çok sey öğrenirsin YouTube da var adet dongusu ve gebelik olusumunu

Senin adet döngün 28 gün mu canım
Benım 29 gün cnm ama gecen ay 27 gün oldu 2 gün erken yumurtladım, düzenli oluyorum 2 gün erken veya 2 gün gec olmasını doktor düzensizlik olarak kabul etmıyor, profesore sormustum, arada olabılır diyor

Mesela canım bak burda her kadında aynı olmadığı yazıyor

Eklentiler

• AB4D527D-A821-4DAC-A32E-7449827A1C11.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…