Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım haklısın aslında her zaman kendimizden daha kötüsünü düşünüp umutsuzluga kapılmamamız lazım. Artık ne yazik ki eskisi gibi kolay hamile kalınmıyo cok uzuluyorum. Cok korkuyorum benim gibi bi arkadaşım da kürtaj olmuştu daha sonra hamilr kalamadı doğal yolla tüp bebek denediler. Bazen acaba benimde mi öyle olcak diyorum

Eşim e bakılmadı hiç hemen çocuğum olunca bir yıl dene tekrar dediler eşime bakılmadan ilaç vermek den korkarım canım ya

erkek mi folik asit kullanmış yani

Daha fazla yumurta var ama çatlamadan kist ler oluyor minik minik biliyorsun kuzum yumurta tembelliği bizimki. Sen de ilaç ile mi regl oluyorsun canım ve çocuğun var mı?
Hamile kalana kadar ilaçsız adet olmadım canım. Dediğim gibi tarlusal ve klomen öncesinde de prolaktin yüksekliği için dostinex kullanarak hamile kaldım. Oğlum 3 yaşında çok şükür. Şimdi de bitkisel yağlarla adet oluyorum inşallah bu sefer tedavi olmadan hamile kalırım

Allah her isteyene nasıl etsin öyle yürekten diliyorum ki şunu şu an hepiniz için inanın şu an kendimden çok sizin için içim yanarak istiyorum Allah'tan çünkü nasıl bir ateş çok iyi biliyorum
Allah razı olsun canım benimm. Elbet bizde tadcaz o duyguyu inanıyorum ama herşeyin bi vakti var işte :)

Ben de Bi görüşeyim doktor ile ya Progestan 100 Mg bana çok ağır geliyor

Benim eşime doktor emodex diye vitamin vermiş çok çok faydalı kizlar fiyatı diğer vitaminlere göre daha iyi 250 TL ama 60 tane var içinde. İçinde yok yok folik asitte var hemde 500 mg görünce şaşırdım kadınlara bile 400 mg yeterli deniliyor günlük bu erkekler için vitamin emodex

Folik asit takviye edici bi gıda olduğu için zararı olmuyor zaten fazlası idrarla atılıyor vücuttan. Ama genede sen bilirsin
Çok şaşırdım canım şu virüs bitene kadar yine olmazsa eşim den Bi muayane olmasını isticem zaten Bi bakılsın ona da ama inşalah gerek kalmaz da gebe kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…