- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 37
İnsülin direnci için ilaç kullanıyorum. İlaçsız adet olamıyorum pek. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı yine de. Tek iyi tarafı adetim ilk defa 30. günde geldi ona sevindimİlaç kullanıyor musun canım. Çok iyi anlıyorum seni
şimdki rengi canım parlak kırmızı değilse üstüne görme belki olabilirGenel regl rengim mi bugün ki rengi mi canım?
Allah her isteyene nasıl etsin öyle yürekten diliyorum ki şunu şu an hepiniz için inanın şu an kendimden çok sizin için içim yanarak istiyorum Allah'tan çünkü nasıl bir ateş çok iyi biliyorumyaa annelik babalık işte
Canım haklısın aslında her zaman kendimizden daha kötüsünü düşünüp umutsuzluga kapılmamamız lazım. Artık ne yazik ki eskisi gibi kolay hamile kalınmıyo cok uzuluyorum. Cok korkuyorum benim gibi bi arkadaşım da kürtaj olmuştu daha sonra hamilr kalamadı doğal yolla tüp bebek denediler. Bazen acaba benimde mi öyle olcak diyorumazze cok var etrafımda öyle artık gebe kalmak mucize bir arkadaşımın 8.tup bebek denemesinde oldu bir kızı arkadasim sadece tüp bebek yaptirmak için calisiyordu ama bunlar hiç kendiliğinden gebe kalmamislardi Allah bu yolla verdi bir kere gebe kalan birinin yine şansı vardır bak benim de oğlum 5 yılı geçti doğalı neredeyse hiç korunmadik 5 yıl sonra hamile kaldım düştü ama hamile kaldım sonuçta o yüzden dediğim gibi azosperm yoksa herkesin olur Allah'ın izniyle
Eşim e bakılmadı hiç hemen çocuğum olunca bir yıl dene tekrar dediler eşime bakılmadan ilaç vermek den korkarım canım yaCanım bende yeni öğrendim bu bilgiyi belki faydası olur bi tanıdığımın eşide bebek planlarken folik asit kullanmış sperm kalitesini ve hızını arttırıyomuş yani onu kullanmadan önce olmadığını sonra gebe olduğunu söyledi belki tesadüf bilemiyorum.Eşinde normalde bi sorun görmemişler ama kendisi sağlık personeli kendi bilgilerine dayanarak kullanmış. Bende bu ay eşime zorla içiriyorum
Selfie yaparız beybişlerleGeçen sene modaydı bi böyle ultrasonumsu bişi ev tipi. Ünlüler hep almış evine
erkek mi folik asit kullanmış yaniCanım bende yeni öğrendim bu bilgiyi belki faydası olur bi tanıdığımın eşide bebek planlarken folik asit kullanmış sperm kalitesini ve hızını arttırıyomuş yani onu kullanmadan önce olmadığını sonra gebe olduğunu söyledi belki tesadüf bilemiyorum.Eşinde normalde bi sorun görmemişler ama kendisi sağlık personeli kendi bilgilerine dayanarak kullanmış. Bende bu ay eşime zorla içiriyorum
Hangi ilaç ile regl oluyorsun peki canım?İnsülin direnci için ilaç kullanıyorum. İlaçsız adet olamıyorum pek. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı yine de. Tek iyi tarafı adetim ilk defa 30. günde geldi ona sevindim
Aynen erkek kullanmışerkek mi folik asit kullanmış yani
Hamile kalana kadar ilaçsız adet olmadım canım. Dediğim gibi tarlusal ve klomen öncesinde de prolaktin yüksekliği için dostinex kullanarak hamile kaldım. Oğlum 3 yaşında çok şükür. Şimdi de bitkisel yağlarla adet oluyorum inşallah bu sefer tedavi olmadan hamile kalırımDaha fazla yumurta var ama çatlamadan kist ler oluyor minik minik biliyorsun kuzum yumurta tembelliği bizimki. Sen de ilaç ile mi regl oluyorsun canım ve çocuğun var mı?
Allah razı olsun canım benimm. Elbet bizde tadcaz o duyguyu inanıyorum ama herşeyin bi vakti var işte :)Allah her isteyene nasıl etsin öyle yürekten diliyorum ki şunu şu an hepiniz için inanın şu an kendimden çok sizin için içim yanarak istiyorum Allah'tan çünkü nasıl bir ateş çok iyi biliyorum
aa ilk defa duydum böyle bişe :)Aynen erkek kullanmış
Folik asit takviye edici bi gıda olduğu için zararı olmuyor zaten fazlası idrarla atılıyor vücuttan. Ama genede sen bilirsinEşim e bakılmadı hiç hemen çocuğum olunca bir yıl dene tekrar dediler eşime bakılmadan ilaç vermek den korkarım canım ya
Ben de Bi görüşeyim doktor ile ya Progestan 100 Mg bana çok ağır geliyorHamile kalana kadar ilaçsız adet olmadım canım. Dediğim gibi tarlusal ve klomen öncesinde de prolaktin yüksekliği için dostinex kullanarak hamile kaldım. Oğlum 3 yaşında çok şükür. Şimdi de bitkisel yağlarla adet oluyorum inşallah bu sefer tedavi olmadan hamile kalırım
Bende ilk defa duydumaa ilk defa duydum böyle bişe :)
Benim eşime doktor emodex diye vitamin vermiş çok çok faydalı kizlar fiyatı diğer vitaminlere göre daha iyi 250 TL ama 60 tane var içinde. İçinde yok yok folik asitte var hemde 500 mg görünce şaşırdım kadınlara bile 400 mg yeterli deniliyor günlük bu erkekler için vitamin emodexCanım bende yeni öğrendim bu bilgiyi belki faydası olur bi tanıdığımın eşide bebek planlarken folik asit kullanmış sperm kalitesini ve hızını arttırıyomuş yani onu kullanmadan önce olmadığını sonra gebe olduğunu söyledi belki tesadüf bilemiyorum.Eşinde normalde bi sorun görmemişler ama kendisi sağlık personeli kendi bilgilerine dayanarak kullanmış. Bende bu ay eşime zorla içiriyorum
Merakla bekliyorum valla sendenBende ilk defa duydumama düşününce mantıklı geldi bende kullandırmaya başladım eşime. Bakalım umarım işe yarar
İnşallah canımm.Sonraki anneler gününde hepimizin kucağında bebekleri olsun Allahım duy sesimiziÇok üzülüyorum
Çok şaşırdım canım şu virüs bitene kadar yine olmazsa eşim den Bi muayane olmasını isticem zaten Bi bakılsın ona da ama inşalah gerek kalmaz da gebe kalırımFolik asit takviye edici bi gıda olduğu için zararı olmuyor zaten fazlası idrarla atılıyor vücuttan. Ama genede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?