Bnimde öyle oldu bu ay ama bazısı öyle ağrı çekipte hamile olduğunu da öğreniyo canımCanım keşke öyle olsa ama karın ağrım da oluyor benim böyle adetten birkac gün önce başlıyor hafif hafif yoklamaya....hissediyorum yani
Ya geldi mi o muhteşem gün :)ayyy inş yarın sabah test yapcam dayanamıyorumatarım burayaaaa
Ayy daha var aslındaaa 4-5 gün ama dayanamıyorum belki görürüm umuduylaaaaYa geldi mi o muhteşem gün :)
Ah senin beben karnında 9 ay nasıl durcak cok merak ediyorumAyy daha var aslındaaa 4-5 gün ama dayanamıyorum belki görürüm umuduylaaaa
Bu ara benim de öyle akıntım var, ilişki sonrası 2 gün falan sürmüştü onunla alakalı olabilir mi?Kızlar benim süt gibi bembeyaz akıntım var daha önce olan oldu mu?
İlişkiyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü son ilişkimin üstünden 4 gün geçtiBu ara benim de öyle akıntım var, ilişki sonrası 2 gün falan sürmüştü onunla alakalı olabilir mi?
Birisi gebelik belirtileri içinde o şekilde bir akıntının da olduğunu söylemişti ama emin değilim tabi..İlişkiyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü son ilişkimin üstünden 4 gün geçti
Benim olmustu canım hatta enfeksiyon kaptım sandım ama kaşıntı yada koku olmadığı için doktora gitmedim birkaç gün sonra da testte pozitifti :) hadi inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıylaKızlar benim süt gibi bembeyaz akıntım var daha önce olan oldu mu?
En az 5 gün var reglime belirti aramak için erken diye düşünüyorum inşallah öyledir tabi amaBirisi gebelik belirtileri içinde o şekilde bir akıntının da olduğunu söylemişti ama emin değilim tabi..
İnşallah vardir bir şeyler canımEn az 5 gün var reglime belirti aramak için erken diye düşünüyorum inşallah öyledir tabi ama ☺
Benimde dün beyaz akıntım vardı bugun azaldı bat 5 gün kaldıBenim olmustu canım hatta enfeksiyon kaptım sandım ama kaşıntı yada koku olmadığı için doktora gitmedim birkaç gün sonra da testte pozitifti :) hadi inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla
Ay gerçekten mi inşallah öyledirBenim olmustu canım hatta enfeksiyon kaptım sandım ama kaşıntı yada koku olmadığı için doktora gitmedim birkaç gün sonra da testte pozitifti :) hadi inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla
Ben de pkoluyum tatlım sakın olumsuz düşünme. Erken menopoz pkoda olmaz hatta yumurtamız normallere göre daha fazla bile. Doğru tedaviyle ve sabırla olacak inşallah. Ben ilk evlendiğimde böyle stres yaptığım için prolaktinim 150 civarı çıkmıstı lütfen yapma27 yaşındayım pko hastasıyım İnsülin direnci de var, biz de erken menepoz, erken yumurta rezerv bitimi falan oluyor ben zaten ilaçsız regl olamıyorum, yumurta tembelliği var hiç olmazsa diye korkuyorum her regl Bi ay atıyor ata ata ya yıllar geçerse.. Ve her geçen ay kalma şansım yaş ve yumurta rezervi tembelliği ile düşerse.. Çok mutsuzum kızlar..
Üzülme kuzum sakın bak daha önce hamile kaldın dimi yine kalıcaksın merak etme dertlenip strese girme streste tüm metabolizmamızı etkiliyor alt üst ediyor bizi. Diğer gebeliğinde kendiliğinden mi olmuştu canım yoksa doktor kontrolünde mi27 yaşındayım pko hastasıyım İnsülin direnci de var, biz de erken menepoz, erken yumurta rezerv bitimi falan oluyor ben zaten ilaçsız regl olamıyorum, yumurta tembelliği var hiç olmazsa diye korkuyorum her regl Bi ay atıyor ata ata ya yıllar geçerse.. Ve her geçen ay kalma şansım yaş ve yumurta rezervi tembelliği ile düşerse.. Çok mutsuzum kızlar..
Merhaba kızlar bnde bu ay ovulasyon takibi yapiyorum bakalimBen de pkoluyum tatlım sakın olumsuz düşünme. Erken menopoz pkoda olmaz hatta yumurtamız normallere göre daha fazla bile. Doğru tedaviyle ve sabırla olacak inşallah. Ben ilk evlendiğimde böyle stres yaptığım için prolaktinim 150 civarı çıkmıstı lütfen yapma
Ahahahahah ayy durmaaazzz o dursa ben duramam geçen eşime steteskop alcam ben dedim hamileysem karnımı dinlerim diyeAh senin beben karnında 9 ay nasıl durcak cok merak ediyorum
Daha fazla yumurta var ama çatlamadan kist ler oluyor minik minik biliyorsun kuzum yumurta tembelliği bizimki. Sen de ilaç ile mi regl oluyorsun canım ve çocuğun var mı?Ben de pkoluyum tatlım sakın olumsuz düşünme. Erken menopoz pkoda olmaz hatta yumurtamız normallere göre daha fazla bile. Doğru tedaviyle ve sabırla olacak inşallah. Ben ilk evlendiğimde böyle stres yaptığım için prolaktinim 150 civarı çıkmıstı lütfen yapma
Valla kuzum nasıl oldu anlamadım evlendim 11 gün sonra hamile kalmışım şans mıydı yoksa tek şansım mıydı bilmiyorumÜzülme kuzum sakın bak daha önce hamile kaldın dimi yine kalıcaksın merak etme dertlenip strese girme streste tüm metabolizmamızı etkiliyor alt üst ediyor bizi. Diğer gebeliğinde kendiliğinden mi olmuştu canım yoksa doktor kontrolünde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?