Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım keşke öyle olsa ama karın ağrım da oluyor benim böyle adetten birkac gün önce başlıyor hafif hafif yoklamaya....hissediyorum yani
Bnimde öyle oldu bu ay ama bazısı öyle ağrı çekipte hamile olduğunu da öğreniyo canım

27 yaşındayım pko hastasıyım İnsülin direnci de var, biz de erken menepoz, erken yumurta rezerv bitimi falan oluyor ben zaten ilaçsız regl olamıyorum, yumurta tembelliği var hiç olmazsa diye korkuyorum her regl Bi ay atıyor ata ata ya yıllar geçerse.. Ve her geçen ay kalma şansım yaş ve yumurta rezervi tembelliği ile düşerse.. Çok mutsuzum kızlar..

Benimde dün beyaz akıntım vardı bugun azaldı bat 5 gün kaldı

Ay gerçekten mi inşallah öyledir Yumurtlama 1-2 mayıstı 3-4 gün sonra test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler veririm

Ben de pkoluyum tatlım sakın olumsuz düşünme. Erken menopoz pkoda olmaz hatta yumurtamız normallere göre daha fazla bile. Doğru tedaviyle ve sabırla olacak inşallah. Ben ilk evlendiğimde böyle stres yaptığım için prolaktinim 150 civarı çıkmıstı lütfen yapma

Üzülme kuzum sakın bak daha önce hamile kaldın dimi yine kalıcaksın merak etme dertlenip strese girme streste tüm metabolizmamızı etkiliyor alt üst ediyor bizi. Diğer gebeliğinde kendiliğinden mi olmuştu canım yoksa doktor kontrolünde mi

Merhaba kızlar bnde bu ay ovulasyon takibi yapiyorum bakalim

Daha fazla yumurta var ama çatlamadan kist ler oluyor minik minik biliyorsun kuzum yumurta tembelliği bizimki. Sen de ilaç ile mi regl oluyorsun canım ve çocuğun var mı?

Valla kuzum nasıl oldu anlamadım evlendim 11 gün sonra hamile kalmışım şans mıydı yoksa tek şansım mıydı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…