Erkeklerinde aslında bizim kadar beslenmesine vitaminlerine dikkat etmesi gerekiyor doktorun eşine vitamin yazmasıda onaylamış bunu:) hep biz tüm sorumluluğu kendimize alıyoruz amaBenim eşime doktor emodex diye vitamin vermiş çok çok faydalı kizlar fiyatı diğer vitaminlere göre daha iyi 250 TL ama 60 tane var içinde. İçinde yok yok folik asitte var hemde 500 mg görünce şaşırdım kadınlara bile 400 mg yeterli deniliyor günlük bu erkekler için vitamin emodex
ilaç kullandırmak yerine folik asitten zengin ıspanak, mercimek gibi gıdalaaar yiyebilirsiniz benceeeÇok şaşırdım canım şu virüs bitene kadar yine olmazsa eşim den Bi muayane olmasını isticem zaten Bi bakılsın ona da ama inşalah gerek kalmaz da gebe kalırım
İnşallahÇok şaşırdım canım şu virüs bitene kadar yine olmazsa eşim den Bi muayane olmasını isticem zaten Bi bakılsın ona da ama inşalah gerek kalmaz da gebe kalırım
Benim de öyleydi adetten bi hafta önce başladı hem karın hem bel ağrısı 10 dkda bi kesin hasta oldum diye açıp bakıyodum.Canım keşke öyle olsa ama karın ağrım da oluyor benim böyle adetten birkac gün önce başlıyor hafif hafif yoklamaya....hissediyorum yani
Olmaz inşallah kötüyü düşünme pozitif ol bak daha cicim aylarindasin senCanım haklısın aslında her zaman kendimizden daha kötüsünü düşünüp umutsuzluga kapılmamamız lazım. Artık ne yazik ki eskisi gibi kolay hamile kalınmıyo cok uzuluyorum. Cok korkuyorum benim gibi bi arkadaşım da kürtaj olmuştu daha sonra hamilr kalamadı doğal yolla tüp bebek denediler. Bazen acaba benimde mi öyle olcak diyorum
İnşallah canımm iyiyi çağırıyoruz kötüyü değilOlmaz inşallah kötüyü düşünme pozitif ol bak daha cicim aylarindasin sen
Adet ağrısının aynısı mıydı canımBenim de öyleydi adetten bi hafta önce başladı hem karın hem bel ağrısı 10 dkda bi kesin hasta oldum diye açıp bakıyodum.
Canim bak bende pcoluyum ve insülin direncim var üstelik aileden genetik şeker hastalığı da var sıkıntılı bir durum yani ama ümidini kesme bak ben bu ay hamileyim Allah'ın izniyle umutsuzluğa kapilma fazla kilon varsa vermeye çalış kilo bile PCO karda sıkıntı çıkartıyor yumurta kalitesi yüzünden birde beyninin rahat olması lazım sürekli hamile miyim diye dusununcede vücut kasılıyor hamile kalacaksa da kalamiyorsun ben bunu çok yaşadım ne zaman kafam başka şeylere odaklanıyor o zaman hamile kalıyordum kendine yeni hoviler edin cidden aklını başka şeylerle yor aklına gelmediği zaman vücudun daha rahat hareket edecektir rabbim nasip etsin tez zamanda sağlıkla inşaallah27 yaşındayım pko hastasıyım İnsülin direnci de var, biz de erken menepoz, erken yumurta rezerv bitimi falan oluyor ben zaten ilaçsız regl olamıyorum, yumurta tembelliği var hiç olmazsa diye korkuyorum her regl Bi ay atıyor ata ata ya yıllar geçerse.. Ve her geçen ay kalma şansım yaş ve yumurta rezervi tembelliği ile düşerse.. Çok mutsuzum kızlar..
vay be :)Eşimin kullandığı vitaminin içinde de folk asit var cidden iyi geliyormuş :)
Allah razı olsun canım ilaçsız regl oluyor muydun? Ve düzenli kullandığın Bi ilaç var mıydı?Canim bak bende pcoluyum ve insülin direncim var üstelik aileden genetik şeker hastalığı da var sıkıntılı bir durum yani ama ümidini kesme bak ben bu ay hamileyim Allah'ın izniyle umutsuzluğa kapilma fazla kilon varsa vermeye çalış kilo bile PCO karda sıkıntı çıkartıyor yumurta kalitesi yüzünden birde beyninin rahat olması lazım sürekli hamile miyim diye dusununcede vücut kasılıyor hamile kalacaksa da kalamiyorsun ben bunu çok yaşadım ne zaman kafam başka şeylere odaklanıyor o zaman hamile kalıyordum kendine yeni hoviler edin cidden aklını başka şeylerle yor aklına gelmediği zaman vücudun daha rahat hareket edecektir rabbim nasip etsin tez zamanda sağlıkla inşaallah
Tarlusal kullandım canım. Progestan iğne verdi onu kullandim ama gerçekten iğnesi çok kötü.Hangi ilaç ile regl oluyorsun peki canım?
Bunlar önceki günler görmek isteyen olursaiyi akşamlar kızlar bugün ki ovulasyon testim çok silik çıktı dün baya net ikinci çizgi vardı sizce bu yumurtlama bitti demek mibu arada uygulama da bugün yumurtlama günü gösteriyor uygulamalar yanıltıcı oluyormuş gerçekten
Ben de tarlusal isteyim ya Progestan beni maf ediyor Bi de Bi aylık değil ki sürekli kullanmalı Bi ilaç çok ağırTarlusal kullandım canım. Progestan iğne verdi onu kullandim ama gerçekten iğnesi çok kötü.
Kuzu idrarı fazla damlatmissin gibi, 3 damlayı geçmeiyi akşamlar kızlar bugün ki ovulasyon testim çok silik çıktı dün baya net ikinci çizgi vardı sizce bu yumurtlama bitti demek mibu arada uygulama da bugün yumurtlama günü gösteriyor uygulamalar yanıltıcı oluyormuş gerçekten
Oluyordum ama benimki daha farklıydı 25 gün kanamam oluyor kesilmiyordu sebebi bulunamiyordu 6 ay kadar çektim ilacda vermiyorlardı sonra bı doktor la karşılaştım adını bilmiyorum bile şehir disona çıkacaktım doktor bana bı ilaç yazdı Allah razı olsun ondan sonra adetim düzene girdiAllah razı olsun canım ilaçsız regl oluyor muydun? Ve düzenli kullandığın Bi ilaç var mıydı?
Var böyle iyi doktorlar şans a işte.Oluyordum ama benimki daha farklıydı 25 gün kanamam oluyor kesilmiyordu sebebi bulunamiyordu 6 ay kadar çektim ilacda vermiyorlardı sonra bı doktor la karşılaştım adını bilmiyorum bile şehir disona çıkacaktım doktor bana bı ilaç yazdı Allah razı olsun ondan sonra adetim düzene girdi
O zaman birazdan tekrar yapayımKuzu idrarı fazla damlatmissin gibi, 3 damlayı geçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?