- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 37
Ya ben bir de birkaç gün önce ovulasyon testlerim pik olmuyor diye o kadar üzülmüştüm ki bugün oldu galiba çok mutlu oldum o yüzden olumlu düşünmek istedim galiba içten içe yumurtlama oluyordur diyeCnm yumurtlama olmadanda adet olunuyormuş şoyleki yumurtlama oluyor ama gebe kalinacak kadar değil öyleki ovulasyon testinde bile yumurtlaman gözükmüyor ve sende yumurtlamadıgını zannediyorsun bugün okudum bunu isterseniz atarim resmini
Evet ben de doktorumdan duydum her ay yumurtalı adet olmayabılırmıs, mesela degerlndırdıgın ay yumurtasıza denk gelır degerlenıremedıgın ay yumurtalıya denk gelebılır demıstıCnm yumurtlama olmadanda adet olunuyormuş şoyleki yumurtlama oluyor ama gebe kalinacak kadar değil öyleki ovulasyon testinde bile yumurtlaman gözükmüyor ve sende yumurtlamadıgını zannediyorsun bugün okudum bunu isterseniz atarim resmini
Sağlıksız gelişmeyen yumurta ve çatlamayan kiste dönen ufak yumurtalar bu sanırım evet anladım canım.Bu cnm
Bugün oldu galiba sonunda ya o yüzden çok mutluyum
Bilmiyorum ki bende pholicaps diye bir ilaç kullanıyorum gıda takviyesi 3 ay kullanıcam, pko hastaları için yumurtlamayı destekleyiciYa Progestan hariç var mıdır pko hastaları için düzenli regl sağlayan Bi ilaç acaba madem tarlusal da iyi değil
İkisıde yumurtlama cnm buBugün oldu galiba sonunda ya o yüzden çok mutluyum
O kadar üzülmüştüm ki sana anlatamam. Dedim olmayacak herhalde artık. Ama bugün 2 kez test yaptım emin olmak için ikisi de pozitif çıkınca kat kat mutlu oldumİkisıde yumurtlama cnm bu
YAN etkisi var mı?Bilmiyorum ki bende pholicaps diye bir ilaç kullanıyorum gıda takviyesi 3 ay kullanıcam, pko hastaları için yumurtlamayı destekleyici
Hayır gıda takviyesi zaten canım doktoruna sorabilirsin gittiğinde uygun görürse alırsınYAN etkisi var mı?
Hayır gıda takviyesi zaten canımYAN etkisi var mı?
Pko için önerilen Bi ilaç mış canım sorayım doktor a. Yumurta çatlatma etkisi varsa bunu alırım Progestan çok ağırHayır gıda takviyesi zaten canım doktoruna sorabilirsin gittiğinde uygun görürse alırsın
Evet canım bende Adet düzensizliği şikayetiyle gittim bu ilacı verdi doktorum 2 aydır kullanıyorum 44 günde bir oluyorum artık, iki aydır yumurtlama günümde aynı adet günümdePko için önerilen Bi ilaç mış canım sorayım doktor a. Yumurta çatlatma etkisi varsa bunu alırım Progestan çok ağır
O maşallah maşallah başka. İlaç kullanmıyorsun demi canım bundan başka?Evet canım bende Adet düzensizliği şikayetiyle gittim bu ilacı verdi doktorum 2 aydır kullanıyorum 44 günde bir oluyorum artık, iki aydır yumurtlama günümde aynı adet günümde
Tarlusal düşündüm ama buraya biri dün yumurtlama yapmıyor yazmış Bi sorarım artık doktor a ya
Canım progestanın fitilini kullanmıştım ilk hamileliğimde,düşük riski vardı ilk 2-3ay kullandım hiçbir yan etkisini yaşamıyorsun fitilinde ama braz yatman gerekiyor tabi kullanabilirsen fitili sor doktoruna istersenDüşük riski olanlar falan kullanıyor biliyor musun bilmem Progestan 100 Mg adı iğnesi de var bu ilaç ağır olduğu için fitil olarak da alınabiliyor oral olarak da. Baş dönmesi ağız da uyuşma uyuşukluk uyku herşeyi yapıyor
Hayır canım sadece bu ilaçO maşallah maşallah başka. İlaç kullanmıyorsun demi canım bundan başka?
Fitil kullanmak zor geliyor canım ya regl için sürekli kullandığım için sabah akşam hep kullanıyorum çoğu akıyor diyorlar zaten belki benzer yan etkisiz Bi ilaç vardırCanım progestanın fitilini kullanmıştım ilk hamileliğimde,düşük riski vardı ilk 2-3ay kullandım hiçbir yan etkisini yaşamıyorsun fitilinde ama braz yatman gerekiyor tabi kullanabilirsen fitili sor doktoruna istersen
Aynen öyle. İnanılmaz kilo aldım ben. 2 tane fıtık var iyice tetiklendi. Biraz belim doğrulsun spora başlayacağım artıkPcos’lular Eminim benden daha iyi biliyordur ama spor yapmayı, yağ oranınızı düşürmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. İnanın spor ve kilo çok etkili pcos’da.
günde 1 olması gerekiyormuş canım fazlası sperm hızını kalitesini miktarını düşürüyormuş. hatta sperm hızında vs sorun varsa iki günde birKızlarr selamm bu değerlendirdiğiniz geceler kaç kere ilişki oluyor ? İlişkinin fazla olması etkiler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?