Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben bir de birkaç gün önce ovulasyon testlerim pik olmuyor diye o kadar üzülmüştüm ki bugün oldu galiba çok mutlu oldum o yüzden olumlu düşünmek istedim galiba içten içe yumurtlama oluyordur diye

Evet ben de doktorumdan duydum her ay yumurtalı adet olmayabılırmıs, mesela degerlndırdıgın ay yumurtasıza denk gelır degerlenıremedıgın ay yumurtalıya denk gelebılır demıstı

Kızlarr selamm bu değerlendirdiğiniz geceler kaç kere ilişki oluyor ? İlişkinin fazla olması etkiler mi acaba

Pko için önerilen Bi ilaç mış canım sorayım doktor a. Yumurta çatlatma etkisi varsa bunu alırım Progestan çok ağır
Evet canım bende Adet düzensizliği şikayetiyle gittim bu ilacı verdi doktorum 2 aydır kullanıyorum 44 günde bir oluyorum artık, iki aydır yumurtlama günümde aynı adet günümde

Tarlusal düşündüm ama buraya biri dün yumurtlama yapmıyor yazmış Bi sorarım artık doktor a ya
Canım progestanın fitilini kullanmıştım ilk hamileliğimde,düşük riski vardı ilk 2-3ay kullandım hiçbir yan etkisini yaşamıyorsun fitilinde ama braz yatman gerekiyor tabi kullanabilirsen fitili sor doktoruna istersen

Fitil kullanmak zor geliyor canım ya regl için sürekli kullandığım için sabah akşam hep kullanıyorum çoğu akıyor diyorlar zaten belki benzer yan etkisiz Bi ilaç vardır

Pcos’lular Eminim benden daha iyi biliyordur ama spor yapmayı, yağ oranınızı düşürmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. İnanın spor ve kilo çok etkili pcos’da.

Pcos’lular Eminim benden daha iyi biliyordur ama spor yapmayı, yağ oranınızı düşürmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. İnanın spor ve kilo çok etkili pcos’da.
Aynen öyle. İnanılmaz kilo aldım ben. 2 tane fıtık var iyice tetiklendi. Biraz belim doğrulsun spora başlayacağım artık

Kızlarr selamm bu değerlendirdiğiniz geceler kaç kere ilişki oluyor ? İlişkinin fazla olması etkiler mi acaba
günde 1 olması gerekiyormuş canım fazlası sperm hızını kalitesini miktarını düşürüyormuş. hatta sperm hızında vs sorun varsa iki günde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…