O kadar üzülmüştüm ki sana anlatamam. Dedim olmayacak herhalde artık. Ama bugün 2 kez test yaptım emin olmak için ikisi de pozitif çıkınca kat kat mutlu oldum
hadı hayirlisi güzel haber alirsın inşO kadar üzülmüştüm ki sana anlatamam. Dedim olmayacak herhalde artık. Ama bugün 2 kez test yaptım emin olmak için ikisi de pozitif çıkınca kat kat mutlu oldum
İnşallah canım benimhadı hayirlisi güzel haber alirsın inş
Oh gözün aydın çok sevindim canım inşallah güzel haberler verelim birbirimize bu ayBugün oldu galiba sonunda ya o yüzden çok mutluyum
İnşallah canım benimOh gözün aydın çok sevindim canım inşallah güzel haberler verelim birbirimize bu ay❤ çatlama görene kadar devam et ama
kesinlikle çok haklısın zaten yağları sadece kilo olarak görmemek lazım yağlar hormon salgılıyorlarmış bir organ gibi ve arttıkça pcos overi kesinlikle tetikliyor benim mesela kilo aldıktan sonra adet günüm uzadıPcos’lular Eminim benden daha iyi biliyordur ama spor yapmayı, yağ oranınızı düşürmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. İnanın spor ve kilo çok etkili pcos’da.
Bu mübarek günlerde bol dua etmek gerek birbirimiz için inşaallah tez zamanda nasip etsin hepimizeRabbim böyle her ay her ay diye diye yıllar geçmeden nasip etsin böyle böyle yıllar geçecek diye korkuyorum canım
Ben 2 yıldır bekliyorum dedim diye o da ben de 2. Ayımda hamile kaldım dedi. Bunlar beni kırmıyor artık çok karsılastım bu sozlerle. Boşverin. En azından iyi dileklerde bulundu.
hepiniz ruhYa benim anlamadığım madem sinir oluyorsun niye buradakileri okuyorsun baska derdin tasan mi yok bize dertleniyorsun dimi bunlar sanıyor ki hamile kalmak oyle kolay 16 aydır deniyorum ben gebelik kararı aldıgımda korona yoktu 16 aydırda hemen gebe kalamadim ne yazik ki o yuzden simdi ertelemek neyi degistircek diye düsunuyorum bu sürecte olursa gelirse bebisim annesi olarak onu herseyden korumaya çalışırım merak etmesin kimse
hanımlar sizin psikolojiniz bozulmuş en ufak şeye alınır olmuşsunuz hormonlarınız tavan yapmış . yardim alın çatacak adam atıyormuşsunuz benim yorum yapmam isabet olmusYa benim anlamadığım madem sinir oluyorsun niye buradakileri okuyorsun baska derdin tasan mi yok bize dertleniyorsun dimi bunlar sanıyor ki hamile kalmak oyle kolay 16 aydır deniyorum ben gebelik kararı aldıgımda korona yoktu 16 aydırda hemen gebe kalamadim ne yazik ki o yuzden simdi ertelemek neyi degistircek diye düsunuyorum bu sürecte olursa gelirse bebisim annesi olarak onu herseyden korumaya çalışırım merak etmesin kimse
Bende çatlama oldu canım ayın 3 unde heycanla bat tarihini bekliyorumİnşallah canım benimcatlamayi görene kadar testlere devam sen ne durumdasın canım
Eğlence oldun bize eğleniyoruz seninle süpersinhepiniz ruh
hanımlar sizin psikolojiniz bozulmuş en ufak şeye alınır olmuşsunuz hormonlarınız tavan yapmış . yardim alın çatacak adam atıyormuşsunuz benim yorum yapmam isabet olmus
halsizlik yapan sizsiniz . asil siz bulaşmak icin yer atıyormuşsunuz benim yorum yapmam işinize gelmiş . konuya giderimde yorumda yaparım burasi ortak bir paylaşım alani sizr soracak degilimKendini yetiştirememiş olarak görüyorum ben bu insanları. Ben kendi hayatıma şuana kadar kimseyi karıştırmadığım gibi kimseye de karışmaya hakkım olmadığını biliyorum. Herkesin kendine göre düşünceleri var. Hadsizlik yapmak yerine görmezden gelse hadi neyse ama bulaşmak için yer arıyor resmen. Konuya girmesi yorum yapması çok çok saçma.
Hadi inşallah güzel haberler verBende çatlama oldu canım ayın 3 unde heycanla bat tarihini bekliyorum2 gundur falan sağ kasığımda ağrı var inşallah gebelik belirtisidir başka bisey değildir bugünde biraz akintim oldu beyaz renkte heveslenmek istemiyorum çünkü her ay galiba aynı şey oluyor
kesinlikle çok haklısın zaten yağları sadece kilo olarak görmemek lazım yağlar hormon salgılıyorlarmış bir organ gibi ve arttıkça pcos overi kesinlikle tetikliyor benim mesela kilo aldıktan sonra adet günüm uzadı
Asıl merak ettıgım sen ne yapıyorsun gebelıge hazırlık sayfasındahepiniz ruh
hanımlar sizin psikolojiniz bozulmuş en ufak şeye alınır olmuşsunuz hormonlarınız tavan yapmış . yardim alın çatacak adam atıyormuşsunuz benim yorum yapmam isabet olmus
Bunalımda değiliz de örnek oluyosun nasıl anne olunmaz senin gibi olunmaz sağol fldlsşsNe mutlu bana biraz olsun kafanızı dağıtabilip sizi bunalımdan kurtardiysam
Kimse kimseye bulaşmazken neden sana bulaşılsınki insan birazda kendine bakmalıhalsizlik yapan sizsiniz . asil siz bulaşmak icin yer atıyormuşsunuz benim yorum yapmam işinize gelmiş . konuya giderimde yorumda yaparım burasi ortak bir paylaşım alani sizr soracak degilim
Kesinlikle başla canım... sadece çocuk için değil kronik hastalıklardan korunmak için. Fıtığını da böylece koruyabilirsin, özellikle karın, bel ve bacak kaslarını güçlendiren hareketleri yapmalısın böylece fıtığını ilerletmez ve ağrılarını azaltabilirsin.Aynen öyle. İnanılmaz kilo aldım ben. 2 tane fıtık var iyice tetiklendi. Biraz belim doğrulsun spora başlayacağım artık
Leslie yapsana kuzum sen deBen de bebeğimi kaybedince kendimi yemeğe verdim dört ay bulantı dan yiyemedim falan. Sonra abi kilo aldım özellikle göbek bölgem aşırı yağlandı corona yüzünden de hep evdeyim hareketsiz yaşam İnsülin ve pko yı etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?