Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben çalışıyordum, spor da yapıyordum düzenli olarak 4 sene önce. Sonra dedim üniversite sınavına gireyim kendimi deneyeyim bir. Sonra baktım 4 yıllık üniversite için tutuyor puanım. En çok istediğim şeydi örgün olarak üniversiteye gitmek. Dedim ben yaparım bu işi 😄 işimi bıraktım gittim okumak icin. Bilgisayar programcılığı mezunuyum, AÖF iktisat, dedim bir de yönetim bilişim sistemleri olsun 😅 Sonra zaten bütün sağlık problemleri ortaya cikti, sporu bıraktım. Hareketsiz yaşam zaten vardı. Şu son 2 senedir de inanilmaz kilo aldım. Arkadaşım Leslie önerdi ona başlayacağım 😊
Canım fıtık var demişsin ya bende de var da özellikle adet döneminde çok ağrıyor. Sen de de oluyor mu spor yapmak istiyorum ağrıdan yapamıyorum

Seeeeeeeelaaaaaaaammmmmm 😎 ben geldim! 🤓 Nisan’da adet olunca girmeyeceğim, kendimi dinlemeyeceğim dedim ama dayanamadım 🤪🤪 Azze Azze topiği açtığı günden beri gizli gizli takipteydim 🙈🙈🙈Birçoğunuzla Mart ve Nisan topiklerinden tanışıyoruz zaten o yüzden sadece muhabbete geldim, kendimi dinlemeyeceğim bu ay, çünkü geçen aylarda burada okuyup okuyup kendimi hamile sandım, her iki ayda da adetlerim hep geç geldi 💩 hamile olanlara hayırlı evlatlar diliyorum, bizlere de en kısa sürede inşallah gebe kalmayı 🤩🤩🤩

Kızlar ben. İki gebeliğimde de adet günü idrar ve kanda öğrendim hamile olduğumu e hamilelik idrara 13 gün sonra karrısır diyorlar en az değilmi ben o zaman en az yani min diyelim adetten 13 gün önce mi yumurtluyorum kafamda deli sorular 😅🙈🧐

Seeeeeeeelaaaaaaaammmmmm 😎 ben geldim! 🤓 Nisan’da adet olunca girmeyeceğim, kendimi dinlemeyeceğim dedim ama dayanamadım 🤪🤪 Azze Azze topiği açtığı günden beri gizli gizli takipteydim 🙈🙈🙈Birçoğunuzla Mart ve Nisan topiklerinden tanışıyoruz zaten o yüzden sadece muhabbete geldim, kendimi dinlemeyeceğim bu ay, çünkü geçen aylarda burada okuyup okuyup kendimi hamile sandım, her iki ayda da adetlerim hep geç geldi 💩 hamile olanlara hayırlı evlatlar diliyorum, bizlere de en kısa sürede inşallah gebe kalmayı 🤩🤩🤩
Ve aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuhu canımm Hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı nasılsın iyi buldum seni bende girmeyim diyorumda olmuyo evdeyiz ya hep birde ister istemez giriliyor

Ve aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuhu canımm Hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı nasılsın iyi buldum seni bende girmeyim diyorumda olmuyo evdeyiz ya hep birde ister istemez giriliyor
Diğer topikten batımız yakın olan M momteacher vardı sen ne alemdesin canım görmüyorum pek senide
Yavrum, vallahi evde çok sıkılıyorum. İyiyim çok şükür, oruç tutmanın verdiği acayip bir mutluluk var üzerimde nazar değmesin 🧿🧿🧿 sen nasılsın??? benim tansiyonum normalde düşük 9a 5 filan, hatta bazen 8e 4, reflü de var. O yüzden hayat standartım az az yemek ama hep yemek 🤪 Aç kalınca hoooppp göz kararması, küüüüttt yatağaaa. O yüzden Allah affetsin hiç tutamadım, çalışınca da tutamadım 🤷🏻‍♀️ Ama karantinadan dolayı evdeyim, çok şükür bu yıl tutuyorum, mükemmel bir huzur var içimde 🤩 sanki omuzlarımdan büyük bir yük kalktı ❤️ M momteacher arada sırada uğruyor bu topiğe, görüyorum. Diyorum ya konunun ilk mesajından beri buradayım ben 😃

Yavrum, vallahi evde çok sıkılıyorum. İyiyim çok şükür, oruç tutmanın verdiği acayip bir mutluluk var üzerimde nazar değmesin 🧿🧿🧿 sen nasılsın??? benim tansiyonum normalde düşük 9a 5 filan, hatta bazen 8e 4, reflü de var. O yüzden hayat standartım az az yemek ama hep yemek 🤪 Aç kalınca hoooppp göz kararması, küüüüttt yatağaaa. O yüzden Allah affetsin hiç tutamadım, çalışınca da tutamadım 🤷🏻‍♀️ Ama karantinadan dolayı evdeyim, çok şükür bu yıl tutuyorum, mükemmel bir huzur var içimde 🤩 sanki omuzlarımdan büyük bir yük kalktı ❤ M momteacher arada sırada uğruyor bu topiğe, görüyorum. Diyorum ya konunun ilk mesajından beri buradayım ben 😃
Doğrudur canım sayfa cok olduğu için takip edememişimdir bende aynen senin gibiyim bu ay farklıyım umut doluyum sanki diğer aylardan daha mutluyum elhamdülillah sevindim seninde oyle olmana ramazan ayı cok güzel yoksa evde karantinada napacaktık bereketiyle geldi maşallah oyle de devam eder bu ay hamile kalıcaz sanki oyle hissettim Rabbim hayırlısını versin tabiki bat ne zamandı senin

Canım normalde 30 günde olacağını düşünerek 23 Mayıs diye düşünüyorum ama bugün (9 nisan yani) 16. Gün olmasına rağmen yumurtlama çıkmadı testlerde ancak benim 2 gündür yoğun akıntım var, hatta konu bile açıp fotoğrafını koydum 🙈 geçen ay 2 gün atmıştı, bu ay da henüz yumurtlama olmadığı için atar diye düşünüyorum. İlk sayfaya bakamıyorum şu an telefondan girdiğim için, senin ne zaman?

Güzel kadınlarımmm sizin de anneler gününüz kutlu olsun🙏🏻
Anneler değil annelik kutsaldır. Ne mutlu size ki siz anneliğin o kutsallığını bünyesinde barındırabilen anneler olacaksınız😍
Senin de anneler günün kutlu olsun, cevap yazıp göndere basmamışım 😅 inşallah nice güzel yıllar geçiririz anneeeeeeee annneeeeeee sesleriyle 🤲🏻🌸

Selam arkadaşlar. Ben pko yum duphaston kullaniyorum. 29 günde 1 adet görüyorum. Yumurtlama günümü takip ettim takvim olarak. 3 ya da 4 mayısti ve öncesi sonrası değerlendirdik eşimle . 1 haftadır kasık ağrılarım oldu. 2gun öncede 1 kere beyaz akıntı oldu. Şu an bir ağrı veya akınti VS yok. Acaba hamile olabilir miyim. Benim gibi belirtileri olanlar var mı.

Kızlaaaar merhaba. 6’sında adet oldum sıradaki batımı verdim bile. Fakat normalde 5 gün dolu dolu adet olan ben sadece 2 gün oldum( ilk gün kıpkırmızı yoğun, ikinci gün damla) 3. gün koyu renk adet sonu kanı gibi ben kendimi bilirim adet olmaya başladığımdan beri aşırı yoğunluk durumum var ilk kez böyle bir adet yaşıyorum benim gibi olan var mı aranızda? Resmen bir gün oldum ve kesildim bebek olsa ilk gün kıpkırmızı gelmezdi diye düşünüyorum. Dönerseniz sevinirim ya 🙏

Kızlaaaar merhaba. 6’sında adet oldum sıradaki batımı verdim bile. Fakat normalde 5 gün dolu dolu adet olan ben sadece 2 gün oldum( ilk gün kıpkırmızı yoğun, ikinci gün damla) 3. gün koyu renk adet sonu kanı gibi ben kendimi bilirim adet olmaya başladığımdan beri aşırı yoğunluk durumum var ilk kez böyle bir adet yaşıyorum benim gibi olan var mı aranızda? Resmen bir gün oldum ve kesildim bebek olsa ilk gün kıpkırmızı gelmezdi diye düşünüyorum. Dönerseniz sevinirim ya 🙏
Üstüne görme olmasın canım? Adet gibi geçiren bile oluyormuş, bence test yap
BU, ANNE OLMADAN GEÇİRDİĞİMİZ SON ANNELER GÜNÜ OLSUN İNŞALLAH 🙏🙏🙏
Amin inşallah canım benim :dua:

Günaydın kızlar. Bugün içim buruk. Bugün anneler günü. Oğlum yanımda değilde mezarda olunca ben anne olmuyor muyum. Arkadaşım şimdi anne adayı demiş bana. Eşim sadece annesinin anneler gününü kutlamış. Kimse beni anne olarak görmüyor bile. Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Unarım bu son kucaklarımız boş olduğu bir anneler günü olur.

Günaydın kızlar. Bugün içim buruk. Bugün anneler günü. Oğlum yanımda değilde mezarda olunca ben anne olmuyor muyum. Arkadaşım şimdi anne adayı demiş bana. Eşim sadece annesinin anneler gününü kutlamış. Kimse beni anne olarak görmüyor bile. Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Unarım bu son kucaklarımız boş olduğu bir anneler günü olur.
Asıl senin anneler günün kutlu olsun... Onu bağrında taşıyorsun tabi ki sen Annesin...❤️

Back
X