Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana dün wp dan yazacaktım unuttum 🙈 naptın kuzu sen adet oldun mu?
3 gun var canım ama bel ağrısı, adet ağrısı, gerginlik hepsi var, bekliyorum günümü :KK43:
Günaydın kızlar. Bugün içim buruk. Bugün anneler günü. Oğlum yanımda değilde mezarda olunca ben anne olmuyor muyum. Arkadaşım şimdi anne adayı demiş bana. Eşim sadece annesinin anneler gününü kutlamış. Kimse beni anne olarak görmüyor bile. Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Unarım bu son kucaklarımız boş olduğu bir anneler günü olur.
Benim de canım çok yanıyor, 3 ay oldu acısı hala çok taze...böyle günler insanların gözüme sokulmamalı bence

Canım normalde 30 günde olacağını düşünerek 23 Mayıs diye düşünüyorum ama bugün (9 nisan yani) 16. Gün olmasına rağmen yumurtlama çıkmadı testlerde ancak benim 2 gündür yoğun akıntım var, hatta konu bile açıp fotoğrafını koydum 🙈 geçen ay 2 gün atmıştı, bu ay da henüz yumurtlama olmadığı için atar diye düşünüyorum. İlk sayfaya bakamıyorum şu an telefondan girdiğim için, senin ne zaman?
Benimkide 21- 22 mayıs diye düşünüyorum bakalım birkaç gün gecikmişti gecen ay yine oyle olabilir yumurta tk yapmıyorum cnm

Kızlaaaar merhaba. 6’sında adet oldum sıradaki batımı verdim bile. Fakat normalde 5 gün dolu dolu adet olan ben sadece 2 gün oldum( ilk gün kıpkırmızı yoğun, ikinci gün damla) 3. gün koyu renk adet sonu kanı gibi ben kendimi bilirim adet olmaya başladığımdan beri aşırı yoğunluk durumum var ilk kez böyle bir adet yaşıyorum benim gibi olan var mı aranızda? Resmen bir gün oldum ve kesildim bebek olsa ilk gün kıpkırmızı gelmezdi diye düşünüyorum. Dönerseniz sevinirim ya 🙏
Test yapsana cnm

Huhuu kalbim kadarrr temizzz bir testle geldim 😁

Eklentiler

• 8C9E3EA0-CC5D-48FE-A974-E5322C337C96.webp
    8C9E3EA0-CC5D-48FE-A974-E5322C337C96.webp
    161,2 KB · Görüntüleme: 60
Günaydın kızlar. Bugün içim buruk. Bugün anneler günü. Oğlum yanımda değilde mezarda olunca ben anne olmuyor muyum. Arkadaşım şimdi anne adayı demiş bana. Eşim sadece annesinin anneler gününü kutlamış. Kimse beni anne olarak görmüyor bile. Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Unarım bu son kucaklarımız boş olduğu bir anneler günü olur.
Olur mu öyle şey asıl sen annesin ve tekrar anne olacaksın bu sefer hep yanında olacak inşallah. Ağlattın beni mesajın o kadar içten o kadar samimi ki Rabbim gönlüne göre versin tatlım. Tüm kadınların anneler günü kutlu olsun

Tam bisey sorucakken mesaja cevap vermişim yazdığımda üstte alakasız kalmış😂 kusura bakmayin kizlar...
Adet olunca ovulasyon testine yeniden baslamak istiyorum ama sizce laboquickle devam mi etsem kağıt tipi olandan mi sipariş versem...fark varmidir
Ben laboquick kullanıyorum canım memnunum ama diğer arkadaşlar da fikrini söyler

Canım fıtık var demişsin ya bende de var da özellikle adet döneminde çok ağrıyor. Sen de de oluyor mu spor yapmak istiyorum ağrıdan yapamıyorum
Adet döneminde bazen oluyor bazen olmuyor canım. Ama şu 15 gündür çok kötü oldu belim. Spor yapamıyorum ben de 😐

Selam arkadaşlar. Ben pko yum duphaston kullaniyorum. 29 günde 1 adet görüyorum. Yumurtlama günümü takip ettim takvim olarak. 3 ya da 4 mayısti ve öncesi sonrası değerlendirdik eşimle . 1 haftadır kasık ağrılarım oldu. 2gun öncede 1 kere beyaz akıntı oldu. Şu an bir ağrı veya akınti VS yok. Acaba hamile olabilir miyim. Benim gibi belirtileri olanlar var mı.
Canım rica etsem cevap verir misin ben de pko yum Progestan 100 Mg ile regl oluyorum ama o ilaç bana çok ağır geliyor bu ilaç ağır mı doktor dan bunu istesem sen memnun musun yan etkisi var mı ?

Kızlaaaar merhaba. 6’sında adet oldum sıradaki batımı verdim bile. Fakat normalde 5 gün dolu dolu adet olan ben sadece 2 gün oldum( ilk gün kıpkırmızı yoğun, ikinci gün damla) 3. gün koyu renk adet sonu kanı gibi ben kendimi bilirim adet olmaya başladığımdan beri aşırı yoğunluk durumum var ilk kez böyle bir adet yaşıyorum benim gibi olan var mı aranızda? Resmen bir gün oldum ve kesildim bebek olsa ilk gün kıpkırmızı gelmezdi diye düşünüyorum. Dönerseniz sevinirim ya 🙏
Regl olduğunu görünce çok üzülüp stres yaptı iseniz kesilmiş olabilir

Kızlar whatsap durumlara ve instegram a girmek istemiyorum.. Yaş 27 olunca etrafımda ki hemen herkesin çocuğu var yarısı hamile yarısı da yeni doğurdu.. Dün Bi girdim daha gece yarısı olur olmaz Bi çok kişi durum yapmış falan.. Evet belki yanımda kucağımda değil elini ayaklarını atamıyorum ama benim de toprak da Bi evladım var.. Kokusunu bilmiyorum ama ben de doğurdum hem de sekiz saat sancı çekerek.. Ben anne olmuyor muyum şimdi.. Bi kere göremeden kaybettim oğlumu.. İlk kes bu yıl bu anneler günü olayından nefret ettim..

3 gun var canım ama bel ağrısı, adet ağrısı, gerginlik hepsi var, bekliyorum günümü :KK43:

Benim de canım çok yanıyor, 3 ay oldu acısı hala çok taze...böyle günler insanların gözüme sokulmamalı bence
Olur mu öyle şey asıl sen annesin ve tekrar anne olacaksın bu sefer hep yanında olacak inşallah. Ağlattın beni mesajın o kadar içten o kadar samimi ki Rabbim gönlüne göre versin tatlım. Tüm kadınların anneler günü kutlu olsun

Saol canım. İnş sevinçten ağlayacağımız zamanlarda gelecek 💕

Kızlar whatsap durumlara ve instegram a girmek istemiyorum.. Yaş 27 olunca etrafımda ki hemen herkesin çocuğu var yarısı hamile yarısı da yeni doğurdu.. Dün Bi girdim daha gece yarısı olur olmaz Bi çok kişi durum yapmış falan.. Evet belki yanımda kucağımda değil elini ayaklarını atamıyorum ama benim de toprak da Bi evladım var.. Kokusunu bilmiyorum ama ben de doğurdum hem de sekiz saat sancı çekerek.. Ben anne olmuyor muyum şimdi.. Bi kere göremeden kaybettim oğlumu.. İlk kes bu yıl bu anneler günü olayından nefret ettim..

Çok haklısın canım. Bende bugün hiç girmemeyi düşünüyorum. Birgün anneler günü geldiğinde böyle içim yanacağını hiç aklıma gelmezdi.

Çok haklısın canım. Bende bugün hiç girmemeyi düşünüyorum. Birgün anneler günü geldiğinde böyle içim yanacağını hiç aklıma gelmezdi.
Herkes annesi ile resim paylasıyor, daha once ben de paylasırdım, ama bu sene paylasmayacagım, bi oğrencım var annesını kaybetti bu sene ınstgrama gırıyor, benı de takıp edıyor, cok uzuluyorum paylasımları gordukce o ogrencım gelıyor aklıma bugunu nasıl zor gecırecek diye😔 keske daha once de belkı baska ınsanların da aynı durumda olabılcegını dusunerek hareket etseymısım.. Annemı aradım konustuk anneler gununu kutladım cok şükür.. annesini kaybedenlerin yarasına tuz basmak gibi geliyor artık paylasım yapmak

Kızlar dünden beri Kasık ağrım var ve tam sökülemedim sulu kahverengi ya da soluk pembe geliyor peçeteye ya da pıhtı.. Ne zaman sökülür sizce? Normal regl me 3 gün vardı erken oldum üç gün böyle sürer 3. Gün mü sökülürüm acaba

Back
X