Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkes annesi ile resim paylasıyor, daha once ben de paylasırdım, ama bu sene paylasmayacagım, bi oğrencım var annesını kaybetti bu sene ınstgrama gırıyor, benı de takıp edıyor, cok uzuluyorum paylasımları gordukce o ogrencım gelıyor aklıma bugunu nasıl zor gecırecek diye😔 keske daha once de belkı baska ınsanların da aynı durumda olabılcegını dusunerek hareket etseymısım.. Annemı aradım konustuk anneler gununu kutladım cok şükür.. annesini kaybedenlerin yarasına tuz basmak gibi geliyor artık paylasım yapmak

Ben hiç paylaşmadım. Sadece o güne dair komik karikatür paylaşırdım hep. Keşke bunları yaşamasaydım. Şimdi yine işi gırgıra vurup geçip gitseydim. Ama bunları yaşamadan maalesef insanlar paylaşmaya devam ediyor. Bundan sonra çocuğum olduğunda bile foto paylaşırmıyım bilmiyorum. Bilmeden birisini incitmek istemem. Ah keşke şu sosyal medya hiç olmasa. Bu kadar gözümüze herşeyi sokmasalar.

yaa bakarım ona o zaman. Ama o marka nasıl acaba hiç duymadım
a
Canım ben innovita kullaniyorum gayetye memnunum yumurtlamayı yakaladık ve bu ay takip eetmemle hamile kaldım Allah'ın izniyle ben bı sene önce 60 li lh olarak almıştım 35 liraydı o zaman ama şimdi pahalanmis ve benim daha duruyor testlerim bitmedi yani 🙈

Ben hiç paylaşmadım. Sadece o güne dair komik karikatür paylaşırdım hep. Keşke bunları yaşamasaydım. Şimdi yine işi gırgıra vurup geçip gitseydim. Ama bunları yaşamadan maalesef insanlar paylaşmaya devam ediyor. Bundan sonra çocuğum olduğunda bile foto paylaşırmıyım bilmiyorum. Bilmeden birisini incitmek istemem. Ah keşke şu sosyal medya hiç olmasa. Bu kadar gözümüze herşeyi sokmasalar.
Evet ben de daha once paylastıgım için kızıyorum kendıme, belki de incittim birilerini 😔

Kızlar benden de bu ay passs. İki tane test yaptım hem erken hem normal çok net negatif. Adete var ama sanırım yine ben beynimin oyununa geldim.:kızgın:

Seeeeeeeelaaaaaaaammmmmm 😎 ben geldim! 🤓 Nisan’da adet olunca girmeyeceğim, kendimi dinlemeyeceğim dedim ama dayanamadım 🤪🤪 Azze Azze topiği açtığı günden beri gizli gizli takipteydim 🙈🙈🙈Birçoğunuzla Mart ve Nisan topiklerinden tanışıyoruz zaten o yüzden sadece muhabbete geldim, kendimi dinlemeyeceğim bu ay, çünkü geçen aylarda burada okuyup okuyup kendimi hamile sandım, her iki ayda da adetlerim hep geç geldi 💩 hamile olanlara hayırlı evlatlar diliyorum, bizlere de en kısa sürede inşallah gebe kalmayı 🤩🤩🤩
Aminn canım hoşgeldin 😊

Günaydın kızlar. Bugün içim buruk. Bugün anneler günü. Oğlum yanımda değilde mezarda olunca ben anne olmuyor muyum. Arkadaşım şimdi anne adayı demiş bana. Eşim sadece annesinin anneler gününü kutlamış. Kimse beni anne olarak görmüyor bile. Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Unarım bu son kucaklarımız boş olduğu bir anneler günü olur.
Öyle olur mu hiç sen en güzel annelerdensin sadece insanlar kucağında olmadığı için bunu bilmiyrlar ama biz biliyoruz cennetteki evlatlarımızla anneler gününüz kutlu bizim üzülme onlar bunu bilmiyorlar 😘

Öyle olur mu hiç sen en güzel annelerdensin sadece insanlar kucağında olmadığı için bunu bilmiyrlar ama biz biliyoruz cennetteki evlatlarımızla anneler gününüz kutlu bizim üzülme onlar bunu bilmiyorlar 😘

Saol canım seninde anneler günün kutlu olsun 💕

a
Canım ben innovita kullaniyorum gayetye memnunum yumurtlamayı yakaladık ve bu ay takip eetmemle hamile kaldım Allah'ın izniyle ben bı sene önce 60 li lh olarak almıştım 35 liraydı o zaman ama şimdi pahalanmis ve benim daha duruyor testlerim bitmedi yani 🙈
Canım yumurtlaman ne zamandi kaç gün sonra öğrendin acaba benim test 29 unda koyu oldu ertesi gün silikti

Merhaba kızlar benim adetim hep düzensiz çikolata kistinden dolayı ama 20 gün oldu daha dün akşam hafif pembemsi çok açık kahve leke geldi adet oldum galiba dedim ama sonra kesildi bu saat oldu daha birşey yok. Duzenliyken adetim 23 25 günde olurdu. Birde aşırı ağrılı geçer ama ağrıda yok neyin nesi bu acaba

Diğer topikten batımız yakın olan M momteacher vardı sen ne alemdesin canım görmüyorum pek senide
Burdayım canım uzaktan izliyorum😂 yumurtlamayı 4-5 mayısta gördüm ama pek değerlendiremedim bu ay çok umudum yok bakalım nasip🙏🏻 verecek olan Rabbim her türlü nasip eder🤲🏻 Sende pik gördünmü? Sen ovu testi yapmıyormusun nie tereddüttesin yumurtlama konusunda?

Son düzenleme:
Seeeeeeeelaaaaaaaammmmmm 😎 ben geldim! 🤓 Nisan’da adet olunca girmeyeceğim, kendimi dinlemeyeceğim dedim ama dayanamadım 🤪🤪 Azze Azze topiği açtığı günden beri gizli gizli takipteydim 🙈🙈🙈Birçoğunuzla Mart ve Nisan topiklerinden tanışıyoruz zaten o yüzden sadece muhabbete geldim, kendimi dinlemeyeceğim bu ay, çünkü geçen aylarda burada okuyup okuyup kendimi hamile sandım, her iki ayda da adetlerim hep geç geldi 💩 hamile olanlara hayırlı evlatlar diliyorum, bizlere de en kısa sürede inşallah gebe kalmayı 🤩🤩🤩
İnsan dayanamıyor dimi girmeden duramıyor🤦🏻‍♀️

Canım fıtık var demişsin ya bende de var da özellikle adet döneminde çok ağrıyor. Sen de de oluyor mu spor yapmak istiyorum ağrıdan yapamıyorum
Kızlar fıtığınız varsa dikkat edin ben geçen yıl ameliyat oldum fıtıktan, Fıtık varsa spor ağır kaldırmak kilo almak riskli

Evet mart nisan derken şimdide mayıs postundayım bugün itibariyle reglim bitiyor hayırlısı diyip başlıyalım bakalım herşey nasip sonuçta bat 10 haziran bakalım bu ay neler olacak:)

Şimdi okurken dikkatimi çekti. Benim de gebelikte boynumda çıkmıştı. Sivilce değil de bütün boynumun derisi minik minik kabarıktı yakından bakınca anlaşılıyordu. Deri kabatmıl gibi. Eşim hiç farketmedi bile :) kafaya takma doğumdan sonra geçiyır 1 tane bike kalmıyor
Geçer hiç mühim değil de kuzum acılı çıkıyor yastığa yanağımı koyduğumda resmen yüzüm acıyor ☺️

Burdayım canım uzaktan izliyorum😂 yumurtlamayı 4-5 mayısta gördüm ama pek değerlendiremedim bu ay çok umudum yok bakalım nasip🙏🏻 verecek olan Rabbim her türlü nasip eder🤲🏻 Sende pik gördünmü? Sen ovu testi yapmıyormusun nie tereddüttesin yumurtlama konusunda?
Nasipte varsa olur canım dediğin gibi aslında boşa kuruntu yapıyoruz ben hiç yumurtlama takibi yapmadım o yüzden bilmiyorum 😅🙈kendimce deniyorum işte bu ay gün aşırı ilişki deniyoruz her halukarda yumurtlamayı yakalamalıyım mantıken ama yumurta ve sperm kalıtesi fln da etkiler sonuçta nasip bakalım

Öyle demeyin benim yumurtlamadan 2 gün sonra o kadar çok belim ağrıdı ki ve geçmedi hiç bir şekilde test yaptım negatif çıktı ilk sonra at kestanesi Jeli sürdum ama ağrımaya devam etti adete 3-4 gün kala test yaptım pozitif çıktı yani belirtin ne zaman nasıl olacağı hiç belli olmuyor
Kuzum sen ne yaptın gittin mi hastaneye kan falan verdin mi

Back
X