Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba, benim bat tarihim 17 mayıs. Daha çok yeniyim bu işlerde. 5 yıllık evliyim daha önce hiç denememiz olmadı istemediğimiz için yaşım 28. Nisandaki reglim bitince karar verdik. hatta ovulasyon testi de aldım hiç pik yaptığını görmedim ama yine de koyu olan günleri değerlendirdik. Reglime 7 gün var,ama kasıklarımdabelimde,rahim bölgemde bildiğiniz regl sancısı gibi ağrılar var. Yumurtlama dönemim takvime göre geçmesine rağmen ovülasyon testimde 2 gündür silik çizgi görüyorum.Takip sağlamadığım için geç mi yumurtladım onu da bilmiyorum veya ağrıların sebebi idrar yollarıyla mı alakalı :110: Hamilelik testi yapmicam regl günüm gelene kadar ama bunları yaşayan oldu mu ? bir de yaklaşık 4-5 gün önce ağzımda metalik tat çok uzun sürdü sonra geçti.
Ağrılar olabiliyor sanırım, benim de adete bir hafta kala bel ağrısı adet ağrısı başladı 😞 Testte silik cizgi çıkması normal, zaten devamli cizgi cikar idrarda oldugu icin

Bak bugünkü testimi de atayım ve bugün akıntım daha beyazımsı. Nedir acaba yaaa, meraktan çatlicam. İltihap bir şey olmasa bari 😩 ama manyak oldum koklamaktan, koku yok, kaşıntı yok, anormal bir durumum yok vücudumda. 🤔
Canım bazı kişilerde pik bu renk oluyormuş öle söylüyorlar, hatta ben pil değil deyince linç ettiler beni bikaç başlıkta, senin de pik böle mi oluyor yoksa?

Ağrılar olabiliyor sanırım, benim de adete bir hafta kala bel ağrısı adet ağrısı başladı 😞 Testte silik cizgi çıkması normal, zaten devamli cizgi cikar idrarda oldugu icin
yani normalde sadece regl olduğum gün ağrım olur yıllardır hiç önce başladığını görmedim :KK43: bekleyelim görelim bakalım

kızlar merhaba, benim bat tarihim 17 mayıs. Daha çok yeniyim bu işlerde. 5 yıllık evliyim daha önce hiç denememiz olmadı istemediğimiz için yaşım 28. Nisandaki reglim bitince karar verdik. hatta ovulasyon testi de aldım hiç pik yaptığını görmedim ama yine de koyu olan günleri değerlendirdik. Reglime 7 gün var,ama kasıklarımdabelimde,rahim bölgemde bildiğiniz regl sancısı gibi ağrılar var. Yumurtlama dönemim takvime göre geçmesine rağmen ovülasyon testimde 2 gündür silik çizgi görüyorum.Takip sağlamadığım için geç mi yumurtladım onu da bilmiyorum veya ağrıların sebebi idrar yollarıyla mı alakalı :110: Hamilelik testi yapmicam regl günüm gelene kadar ama bunları yaşayan oldu mu ? bir de yaklaşık 4-5 gün önce ağzımda metalik tat çok uzun sürdü sonra geçti.
Canım takvime uygulamalara güvenme, herkesin yumurtlama zamanı farklı oluyor, ovu testlerini düzenli takiplersen iyi oluyor

yani normalde sadece regl olduğum gün ağrım olur yıllardır hiç önce başladığını görmedim :KK43: bekleyelim görelim bakalım
Korunmasız ilişkiden de kasık ağrıları oluyor. Hamileyken de oluyormuş inşallah hamilesinizdir ama ben de korunmayı bırakınca her ay o tarz ağrılarım oldu. Ama ağızdaki metalik tat falan da var diyorsunuz umarım gebeliktendir.

Korunmasız ilişkiden de kasık ağrıları oluyor. Hamileyken de oluyormuş inşallah hamilesinizdir ama ben de korunmayı bırakınca her ay o tarz ağrılarım oldu. Ama ağızdaki metalik tat falan da var diyorsunuz umarım gebeliktendir.
evet belki de dediğiniz gibidir,ilk olunca ben de anlam veremedim çünkü. Ama psikolojik olmadığına eminim hangi sebepten olduğunu tabi ki bilmiyorum ama ağrım var :KK56:

evet yaa sinir oldum canım :KK34: . Bidaha yine böyle bir tip girerde yorumlar yaparsa birbirimizi uyaralım cevap vermemek için
Aynen ya durduk yere ınsanın sinirlerini hoplatıyorlar, ben de tutamıyorum kendımı birinci de engellendım bunda engel yemedım

20200510_165650.webp
kizlar ikinci kez yumurtluyorum dün silikti bugün tekrar koyulasti pik değil mi bu

pil değil canım bu
Ama ayin 7 sinde pik olmuştu 8 inde devam etti dün ikinci çizgi tamamen silinmişti bugün yine yumurtaliklarimda ağrı hissettim baktım böyle olmuş belki orucum ondandır ama bir gebenin günlüğünde bazı aylar iki kere yumurtlarsin siliklestikten sonra devam edin teste demişti o yüzden bakayım dedim böyle cikti

İdrarı mı az damlattın acaba canım çünkü C nin rengide koyu değil T ninkide ikisde silik çıkmış
Bilmem ki ne zaman yapayım orucum ya ondan da köyu çıkıyor olabilir ama bana silikte olsa ikisi aynı renk göründü akşam tekrar yapayım

Ban yiyecek kadar bir şey demediler ki kadın şikayet mi etti ondan mı oldu ki kaç gün banlaniliyor

Back
X