Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmem ki ne zaman yapayım orucum ya ondan da köyu çıkıyor olabilir ama bana silikte olsa ikisi aynı renk göründü akşam tekrar yapayım
Aynen cannım akşam tekrarla bana görede ikisinin aynı renk olması yumurtlama gibi geldi sadece idrarı az damlattıysan olabilir bu sefer en az 3 4 damla damlat

Arkadaşlar az önce devita hızlı gebelik testi yaptım çatlatma iğnesini olduğum günü de sayarsak 14. Günüm. Ancak sabah ilk idrarda yapmadım. Silik çizgi çıktı. Devita markasının yanılttığını okudum bir yerden de ama bakar mısınız

Eklentiler

• C77825DD-2ECD-48E3-AD34-42535677F0B4.webp
    C77825DD-2ECD-48E3-AD34-42535677F0B4.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlar az önce devita hızlı gebelik testi yaptım çatlatma iğnesini olduğum günü de sayarsak 14. Günüm. Ancak sabah ilk idrarda yapmadım. Silik çizgi çıktı. Devita markasının yanılttığını okudum bir yerden de ama bakar mısınız

renkleriyle oynadım bu şekilde

Eklentiler

• BC8CBE3A-F372-43AD-B54F-61263DEBE761.webp
    BC8CBE3A-F372-43AD-B54F-61263DEBE761.webp
    166,7 KB · Görüntüleme: 106
Benim de bu şekilde olmuştu ama büyük ihtimalle kimyasal gebelikti. Sabah tekrar test yap istersen ya da en garantisi kan vermek tabi ki. Ben de geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ve 14. gün test yapmıştım

Markayı bilmiyorum ama var canım ikinci cizgi

Bu şekilde silik çizgiden sonra mı regl oldunuz 😢
Malesef ☹️ ben de 14. gün test yaptım silik çizgi çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptım negatifti. 3-4 gün sonra da regli oldum ☹️ burda bir arkadasin da öyle olmuştu. Ama sizin değildir belki ilk idrarla daha koyu çıkar herhalde. İnşallah gebelik vardır 🤗

Testle ilgili sıkıntı yoksa canım gebelik var görünüyor yarın sabah ilk idrarla baska marka testle yap bakalım insallah hamilesindir :dua::anneadayı:

ovula marka gebelik testi var bir tane yarın sabah onu da yapayım bakalım burda tekrar paylaşırım. İnşallah vardır 🙏🏻
Ovulayı kullandım bir sıkıntı yasamadım insallah onda da gorünürse gebelik var demektir 🤗🤗🙏🏻

Kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutlarım , seneye hepimiz kucağımızda bebişlerimizle gireriz inşallah🙏🏻😍 Ovülasyon testimi bugün yaptım pik oldu şu şekilde ama çatlaması için siz ne zaman yapıyorsunuz aynı günün farklı saatinde mi yoksa ertesi gün mü?

Eklentiler

• FC286FD9-82C3-47FF-B464-32E5832AC968.webp
    FC286FD9-82C3-47FF-B464-32E5832AC968.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutlarım , seneye hepimiz kucağımızda bebişlerimizle gireriz inşallah🙏🏻😍 Ovülasyon testimi bugün yaptım pik oldu şu şekilde ama çatlaması için siz ne zaman yapıyorsunuz aynı günün farklı saatinde mi yoksa ertesi gün mü?
Amin insallah canım 😍🤲🏻. Piki görmuşsün canim ben 24 saat sonra yapiyorum testi siliklesme başlıyor zaten çatlama olayı24 ile 36saat arasi süruyor erken yapmana gerek yok bugünü ve yarını muhakkak değerlendirin 🤗

Back
X