- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Doğru söylüyorsun o zaman sen enerjik ol canım bol pekmezle falan
Çocuk rızkıyla geliyor gerçekten bende hayatımı düzene sokayım dedim yeni evlendik borç harç bilirsiniz erteledim yani erken diye ama işte nerden bilirdim böyle isteyince hemen olmayacağını çok pişmanım çok çevremde olanlar oldu durumu da orta hani gayrette büyüttüler abartılacak bişeyi yok kesinlikleİnşAllah kuzum yaa oyle gercekten herkes gercek hayatta olmadığı kadar samimi cünkü insan kendi akrabalarına bile cocuk düşünüyorum diyemiyor desem her gün sorarlar var mı yokmu diye burda rahat rahat içimizi döküyoruz bana mesela doğurma diyor herkes bu devirde cok cocuk gerek yok diyorlar var zaten diyorlar bende istemiyorum diyorum zaten halbuki eşim de bende seviyoruz bakıyoruz elhamdülillah kimene değilmi
Ben çok üstüne düştüm herşey tetikliyor korkuyorum kendimden bu konuda eşim kızıyor düşünme çok diye ama elimde değilYa ben aslinda fazla dusunmuyorum hamileligi test yapmaya da devam ediyorum hergun ama bu siteye girmedende yapamiyorum girdigim an herkezin ortak konusu hamilelik bende dayanamayip acip okuyorum testlerimi yolluyorum oraya buraya yorum yaziyorum
İnş tutmuştur canım ne diyim durmak yok yola devam bizimkisiBu ay geçsin gene bebek olmazsa gelecek ay bende hiç boş geçmem heralde hatta 2 adet arasındaki tüm günleri boş geçmeyebilirim
inşallah canımİnş tutmuştur canım ne diyim durmak yok yola devam bizimkisi
Kesinlikle rızkıyla geliyor canım oyle geliyor ki sana hiç ummadığın kapılar açılıyor yeni gelir kaynakları oluyor bu doğru inşallah bebeğin olunca yaşarsın onun masrafları bir bakmışsın hiç bir sey farkettirmemiş ki zaten seve seve yapıyorsun sağlığı yerinde olsun Rabbim rızkını verir yanında neşe mutluluk verir kafanı kaşıyacak vaktin olmazÇocuk rızkıyla geliyor gerçekten bende hayatımı düzene sokayım dedim yeni evlendik borç harç bilirsiniz erteledim yani erken diye ama işte nerden bilirdim böyle isteyince hemen olmayacağını çok pişmanım çok çevremde olanlar oldu durumu da orta hani gayrette büyüttüler abartılacak bişeyi yok kesinlikle
Aaa bilmiyordum canım anneler günün kutlu olsun ne güzel tatmışsın masallah çok sevindimBenim iki tane oğlum var kuzum ikisindede hep kız beklemiştim kısmet değilmiş napalım erkek olursa da gardaş olurlar birbirlerine sırtları yere gelmez derler bizim buralardaAllah razı olsun cok tesekkur ederim güzel dileklerin için inşallah bu ramazan bereketine dahil oluruz
Hic sorma bende iki ay tel uygulamasiyla degerlendirdim bu ay basladim ovu testlerine ilk ay tel uygulamasiyla degerlendirdim yumurta gunleri adet oldum ikinci ay gun asiri yaptim yine det oldum simdi ovu testiyle yumurtlamayi gordum sanku iki gun surdu o iki gunu degerlendirdim iki gun daha yaptim herhal yetmistir iki gun ara verdim simdilik sonra yine gun asiriUygulamalar yanlış oluyor ya bende kaç ay ona bakarak yanılmışım 2 aydır ovülasyon testine başladım içim rahat en azından tam biliyorum ne zaman yumurtladığımı
İnşallah rabbim hayırlı zamanda versin ama çok çabalıyorum bekliyorum bakalım bana da nasip olur o duygu inşallahKesinlikle rızkıyla geliyor canım oyle geliyor ki sana hiç ummadığın kapılar açılıyor yeni gelir kaynakları oluyor bu doğru inşallah bebeğin olunca yaşarsın onun masrafları bir bakmışsın hiç bir sey farkettirmemiş ki zaten seve seve yapıyorsun sağlığı yerinde olsun Rabbim rızkını verir yanında neşe mutluluk verir kafanı kaşıyacak vaktin olmaz
İnşallah tutmuştur canımHic sorma bende iki ay tel uygulamasiyla degerlendirdim bu ay basladim ovu testlerine ilk ay tel uygulamasiyla degerlendirdim yumurta gunleri adet oldum ikinci ay gun asiri yaptim yine det oldum simdi ovu testiyle yumurtlamayi gordum sanku iki gun surdu o iki gunu degerlendirdim iki gun daha yaptim herhal yetmistir iki gun ara verdim simdilik sonra yine gun asiri
Hepimizin anneler günü kutlu olsun tatlım ilk bebeğim tedaviyle oldu her gün sorarlardı sizi çok iyi anlıyorumAaa bilmiyordum canım anneler günün kutlu olsun ne güzel tatmışsın masallah çok sevindiminş kızın olur diyim sana bundan sonra
Bence sen kendine bir meskale bul kuzum yoksa cok stresse girersin ilk gebelikmi olacakBen çok üstüne düştüm herşey tetikliyor korkuyorum kendimden bu konuda eşim kızıyor düşünme çok diye ama elimde değil
6 ay olacak bundan 6 ay önce de korunmuyordum olursa diye doktora gittim bi sorun çıkmadı 6 ay deneyin yine gelin dedi korona da biterse eğer olmazsa yine gideceğiminşallah canımAynen öyle Sen ne zamandır çocuk istiyosun?
Evet ilk olacak inşallahBence sen kendine bir meskale bul kuzum yoksa cok stresse girersin ilk gebelikmi olacak
Anladım canım inşallah olur6 ay olacak bundan 6 ay önce de korunmuyordum olursa diye doktora gittim bi sorun çıkmadı 6 ay deneyin yine gelin dedi korona da biterse eğer olmazsa yine gideceğim
Doktora her ihtimale karsı eşin de gitsin cnm boşa vakit kaybetmemiş olursun6 ay olacak bundan 6 ay önce de korunmuyordum olursa diye doktora gittim bi sorun çıkmadı 6 ay deneyin yine gelin dedi korona da biterse eğer olmazsa yine gideceğim
Aynen canım doktor kullan dedi kullanıyorum verdiğinden beri herşeyi de yapıyorum dediklerini bakalımAnladım canım inşallah olurFolik asit kullanıyor musun
Allahim butun isteyenlere kucagini bos birakmazinEvet ilk olacak inşallahbulmaya çalışıyorum işte uğraş ama etkili olmadı gibi
Amin canım amin sabrediyoruz çabalıyoruz zaman gösterecek bakalımAllahim butun isteyenlere kucagini bos birakmazinsabret Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?