Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuk rızkıyla geliyor gerçekten bende hayatımı düzene sokayım dedim yeni evlendik borç harç bilirsiniz erteledim yani erken diye ama işte nerden bilirdim böyle isteyince hemen olmayacağını çok pişmanım çok çevremde olanlar oldu durumu da orta hani gayrette büyüttüler abartılacak bişeyi yok kesinlikle

Ya ben aslinda fazla dusunmuyorum hamileligi test yapmaya da devam ediyorum hergun ama bu siteye girmedende yapamiyorum girdigim an herkezin ortak konusu hamilelik bende dayanamayip acip okuyorum testlerimi yolluyorum oraya buraya yorum yaziyorum
Ben çok üstüne düştüm herşey tetikliyor korkuyorum kendimden bu konuda eşim kızıyor düşünme çok diye ama elimde değil

Kesinlikle rızkıyla geliyor canım oyle geliyor ki sana hiç ummadığın kapılar açılıyor yeni gelir kaynakları oluyor bu doğru inşallah bebeğin olunca yaşarsın onun masrafları bir bakmışsın hiç bir sey farkettirmemiş ki zaten seve seve yapıyorsun sağlığı yerinde olsun Rabbim rızkını verir yanında neşe mutluluk verir kafanı kaşıyacak vaktin olmaz

Aaa bilmiyordum canım anneler günün kutlu olsun ne güzel tatmışsın masallah çok sevindim inş kızın olur diyim sana bundan sonra

Uygulamalar yanlış oluyor ya bende kaç ay ona bakarak yanılmışım 2 aydır ovülasyon testine başladım içim rahat en azından tam biliyorum ne zaman yumurtladığımı
Hic sorma bende iki ay tel uygulamasiyla degerlendirdim bu ay basladim ovu testlerine ilk ay tel uygulamasiyla degerlendirdim yumurta gunleri adet oldum ikinci ay gun asiri yaptim yine det oldum simdi ovu testiyle yumurtlamayi gordum sanku iki gun surdu o iki gunu degerlendirdim iki gun daha yaptim herhal yetmistir iki gun ara verdim simdilik sonra yine gun asiri

İnşallah rabbim hayırlı zamanda versin ama çok çabalıyorum bekliyorum bakalım bana da nasip olur o duygu inşallah

İnşallah tutmuştur canım

Aaa bilmiyordum canım anneler günün kutlu olsun ne güzel tatmışsın masallah çok sevindim inş kızın olur diyim sana bundan sonra
Hepimizin anneler günü kutlu olsun tatlım ilk bebeğim tedaviyle oldu her gün sorarlardı sizi çok iyi anlıyorum

inşallah canım Aynen öyle Sen ne zamandır çocuk istiyosun?
6 ay olacak bundan 6 ay önce de korunmuyordum olursa diye doktora gittim bi sorun çıkmadı 6 ay deneyin yine gelin dedi korona da biterse eğer olmazsa yine gideceğim

6 ay olacak bundan 6 ay önce de korunmuyordum olursa diye doktora gittim bi sorun çıkmadı 6 ay deneyin yine gelin dedi korona da biterse eğer olmazsa yine gideceğim
Anladım canım inşallah olur Folik asit kullanıyor musun

Doktora her ihtimale karsı eşin de gitsin cnm boşa vakit kaybetmemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…