Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora her ihtimale karsı eşin de gitsin cnm boşa vakit kaybetmemiş olursun
Eşime de sperm testi için gitsin dedi ama tam korona çıktı vs ortalık karıştı o dönemde gidemedi bugün konuştuk daha açık mıdır gidilir mi gitsem diyor oda bende bilmiyorum ki bu süreç de yapıyorlar mı test

Telefonla sor canım ona göre gider yakında normale dönmeye başlanacak inşallah

Sen cok daha güçlü bir anne olacaksın inşallah canım benim yengem de yaşamıştı zor ama atlatmışsın
Güzel düşüncen için teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor. Önce ilk aylar takıntı yapmıştım hemen yeri dolsun istiyordum ama bu 2 aydır daha rahatım biliyorum ki en hayırlı zamanda gelcek bana bebeğim

İnşallah canım gönlünü ferah tut sen duanı et gerisi olur inşallah kendime de diyorum bunları hayırlı zaman da versin rabbim biz çok istiyoruz ama zamanını bilemeyiz

Kuzular biz son 2 aydır her gün karı koca keçiboynuzu özü yiyoruz, eşime ayrıca son 1 buçuk haftadır keçiboynuzu kaynatıp demliyorum, içiyor. Fındık, ceviz, faydalı ne bulursak yiyoruz. Çok şükür sigara, alkol filan da yok. Eşim de ben de pinpirikliyiz, öyle okumadan bakmadan bir şey yiyip içmeyiz ben inofolic de içiyorum bu ay, inşallah işe yarar. İkimizde de sıkıntı yok şükür ama ortalık yumuşasın, bir kez daha tahlile gideceğiz. 1 yıl oldu neredeyse testler yapılalı, bir kez daha bakılsın bakalım

İnşallah canım gönlünü ferah tut sen duanı et gerisi olur inşallah kendime de diyorum bunları hayırlı zaman da versin rabbim biz çok istiyoruz ama zamanını bilemeyiz
Aynen öyle biz hemen olsun istiyoruz ama olmuyorsa mutlaka hayırlısı olduğu için. en doğru zamanı bekliyordur bebeklerimiz gelmek için

Oh ne güzel hazırlıklar tamam Allah sağlık versin canım git bakalım içine sinsin

Merhaba kızlar benim bat a daha çok var ama bu saatlerde midem acayip buruluyor ya hiç hissetmedigim bir seydi bu daha önce
Canım seni görmedik Mesajlar karışmış hiç tecrübem yok ki vala ne desem yalan olur şahsen

Canım seni görmedik Mesajlar karışmış hiç tecrübem yok ki vala ne desem yalan olur şahsen
Ya ilk kez deniyoruz, hissettiklerim onun etkisiyle de olabilir tabi ama ben yine de gün gün not alıyorum ne olur ne olmaz 26 Mayıs'ta adet olmaz da çift çizgiyi görürsem yazcam burda çarşaf çarşaf

Günaydin, bir iki gun girmeyince ne cok sey birikmis okunacak... Ban yiyen sevgili dostlar cabucak doner aramiza insallah.
O hir çikaran kisiye cok kizdim, neyin havasini atti gityi??
Ne olmus benim de 1 cocugum var, ikinciyi istiyorum olmuyor.. Üzülemez miyim?? Yasim olmus 35 aradan gecmis 8 yil, kocam bir turlu ikna olmamis, 5 ay once gittigim dr. soyle bir ustunkoru bakip yumurta rezervine dikkat demis, olmazsa gel demis, canimi sıkmıs. Sonra corona salgini cikmis dr. yuzu goremeden sabirla beklemisiz. 5 aydir her ayin gebe topikine aboneyim...
Her ay hayalindeki bebegi kalbine gomen bizlerin anneler gunu neden kutlu olmasin ki...
Kalmis BAT'a 4 gun, canimiz burnumuzda zaten...
Bu sabah namazdan sonra hepimize dua ettim, kabul olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…