14 mayısAnladım canım testle ilgili olabilir o zaman. Regli tarihin ne zaman
Merhaba acaba her gün saat kaçta yaptınız kimileri sabah ilk idrarla kimileri öğlen 12 ile 5 arası diyo benim bu ay ilk denemem ama regl olursam 17 mayısta önümüzdeki ay düzenli ovülasyon tutmak istiyorumValla kuzum ben bu ay ümidi kesmiştim çünkü sadece pik yaptığı günü yumurtlama gününü değerlendirebilmiştik yani 26 nisan ama allah ol derse oluyor gerçekten topikte bi arkadaş da tek ilişkiyle hamile kalmış onu görünce bende umutlandım onun sarı akıntısı varmış benimde öyleydi ben enfeksiyondan şüphelenmiştim ki bir kaç gündür hiç akıntım bile yol sadece dün ve bu sabah açık kahve renginde akıntı geldi ve biraz kan vardı içinde yerleşme kanaması dedikleri şeydi sanırım yumurtamda 28 inde çatlamıştı kuzum atayım testleri sana Bu arada ben soran arkadaşlara testlerimi atıyorum hemen çünkü ben Ovulasyon yaptığımda çok örnek aramıştım gerçekten yardımcı oluyor Sormak istediğin birşey olursa hiç çekinme kuzum sor
Benimde 13 mayıs sabırsızlıkla bekliyorum14 mayıs
2 gun sonra tekrarla canım testi insallah gebelik vardır14 mayıs
Verir canım B grubu antiboyotikler var onlardan yazar sen sakin bitkisel cay falan iceyim deme bu arada bazi bitkiler dusuge neden oluyor ilac icmeyeyim derken oblar daha tehlikeli olabiliyor bizler icinİnşaallah ilaç verir
Sen ne durumdasın canım akıntın hala seffaf sekildemi geliyorBenimde 13 mayıs sabırsızlıkla bekliyorum
Akıntım şefaf evet ama azaldı sanki biraz bide çok afedersin gaz sorunu yaşıyorum kabızlıkda başladıSen ne durumdasın canım akıntın hala seffaf sekildemi geliyor
Haklısın canım içmiyorum zatenVerir canım B grubu antiboyotikler var onlardan yazar sen sakin bitkisel cay falan iceyim deme bu arada bazi bitkiler dusuge neden oluyor ilac icmeyeyim derken oblar daha tehlikeli olabiliyor bizler icin
Başka testin varsa evde yarın sabah yine yap emin olalım :) beklemek çok zor tahmin edebiliyorumBir de bana dedi ki inşallah bu iki günde regl olmazsın. Bu kadar net çift çizgi görüp regl olmam heralde diye düşünüyorum. Çok moralim bozuldu
Gaz kabızlıl bunlarda gebelik belirtisi olabilir canım akıntın boyle sariya donmediyse umut var demektir az kaldı dayan canımAkıntım şefaf evet ama azaldı sanki biraz bide çok afedersin gaz sorunu yaşıyorum kabızlıkda başladı
İnşallah canımm. İnşallahGaz kabızlıl bunlarda gebelik belirtisi olabilir canım akıntın boyle sariya donmediyse umut var demektir az kaldı dayan canımgüzel haberi verirsin insallah
Peki bu progestanın testlerde pozitif çikmasina neden olması gibi etkileri var mı canım. Bende catlatma ignesinin etkisi 11. Günde tamamen bitmisti 15 gün falan etkisi sürmez gibi geliyor ama progestanı bilmiyorumBen polikistik over olduğum için belli olmuyor ama son üç aydır progestan kullandığım için de ilaç bittikten 3 gün sonra adet olmuştum. Bu ay kullandığım progestan da bugün akşam bitiyor. Yani perşembe regl günüm. Doktor çarşamba gel dedi
Aynı şeyler bende de var, benim de bat 13 mayısAkıntım şefaf evet ama azaldı sanki biraz bide çok afedersin gaz sorunu yaşıyorum kabızlıkda başladı
Çok fazla düşünmemeye çalış Cünkü belirti arayınca çok bulunuyor dikkat etYa ilk kez deniyoruz, hissettiklerim onun etkisiyle de olabilir tabi ama ben yine de gün gün not alıyorum ne olur ne olmaz 26 Mayıs'ta adet olmaz da çift çizgiyi görürsem yazcam burda çarşaf çarşaf
Gözünaydın canım maşallahBen dün akşamüstü yaptığım testi sabah ilk idrarda tekrarladım sanırım hamileyim
Aynen bugun degerlendr yarın dinlen diğer gün pikolur o gun yaparsın11. Gün bugün dediğin gibi 13 ünde falan olur . Ama bugün de değerlendiriyim dimi
Peki bu progestanın testlerde pozitif çikmasina neden olması gibi etkileri var mı canım. Bende catlatma ignesinin etkisi 11. Günde tamamen bitmisti 15 gün falan etkisi sürmez gibi geliyor ama progestanı bilmiyorum
ya ne güzel :) hastaneye gitmekbile heycanlı:)Kuzum ben daha şimdi gidiyorum yoldayım
Gözünaydın canım maşallahhemen kan ver
Vallahi anlamadım doktorunun bu yaptığını özele mi gidiyorsun devlete mi canımBen 3 aydır çatlatma iğnesi olduğum gün başlayıp hep 15 gün kullandım ve her seferinde 15. Gün test yaptım silik bile çıkmamıştı. İlk defa bu ay çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?