- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Hayırlı olsun canım olumlu düşün olumlu olsun bu defa herşey güzel olacak sağlıkla kucağına alırsın inşallah6 yıldır istiyorum ama gebeliklerim hep kötü sonuç claniyor kaybediyorum
Çok haklısın canım sanırım abartıyorum biraz dediklerine uyucam teşekkür ederimCanım benimki de 1 tatlı kaşığı yiyor aç karnına. Ramazan’dan dolayı sahurda kalktığı gibi yiyor. Normalde sabah kalktığında kahvaltıdan önce yiyordu. Kavanozun üstünde sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı aç yazıyor. Benimki 1 kaşıkta bitiriyor olayı
Canım özü daha iyi çünkü pekmezde şeker miktarı çok fazla. Gereksiz yere şeker yüklemiş olur vücuduna. Biz eczaneden hünnap marka aldık. İçinde ek olarak başka vitaminler de var. Tadı yumuşacık, insan gerçekten kaşık kaşık yemek istiyor
Ah ben sana kıyamaaammm sen daha süt kuzususunyavrum benim, ablan niyetine tavsiyede bulunayım sana, hiiiiiççç buralara girip de bu ay da oldu mu olmadı mı diye kendini sıkma. Yaşın daha küçük hem de yeni evlisin. Yani boşuna stres yapma canım benim. Tabii ki bu sadece bir tavsiye, karışmak değil yanlış anlama lütfen İnşallah hemencecik olur bebeğin
Tatlım sen yanlış yapmıssın gidecektin doktora cok başım ağrıyor ilaç alıcam günümün gectiğini farkettim ilaçta alamadım dersen hemen test yaparlar ablalarına sor sen bu işleri
Erken ya da zamanında yumurtluyorsan ondan öyle demiştir bence canım ama genel olarak herkeste 2 gün önce çıkmayabilir benceBana doktor adetine 2 gün kala git betahcg yaptır çıkar az da olaa demişti
Cnm ben adet günü testte çift çizgiyi gördüm ama nasıl kötüyüm bas dönmesi halsizlik gercekten dayanamıyorum acile gittim benim basım dönüyor dedim Dr evlimisin dedi evet deyince hamilelik olabilir dedi acil kan testi istedi o arada bana serum yaptılar oh bir güzel yattım uyudum sonuç çıkana kadarDoğru söylüyorsunAslında daha sonra da sağlık ocağına gidip yaptırayım şu testi diye düşündüm. Sonra doktoruma ne dicem gidince o da kanda bakıcak diye vazgeçtim.
canım eğer yerleşme kanaması gibi bir şey olduysa sabahı beklemene gerek yok. bir yerde lekelenme bittikten 3 gün sonra test yaptığınızda sonucu görürsünüz diye okumuştum. senin 9 gün olmuş. ayrıca yine bu konuda bir arkadaş adetten 3 gün önce yaptığı testte negatifi görüp adet gecikmesinden sonraki 3. günde pozitifi görmüştü. merakta kaldıysan bugün idrarını biraz tutup yapabilirsin benceKızlar selam ben haya adet olmadım bazilariniz biliyor lekelenme yaşamıştım 3gun eee hayla adet olamadigima gore 3 gun once yapilan test de negatif olduğuna göre tek bir aciklanasi var yunurta catlanis ve onun lekelenmesini yasadim
Sorum şu teshisim doğruysa lekelenmenin üzerinden 9 gün geçti sizce yarin sabah idrar yapsam çıkar mi bise varsa
İdrarda En erken 12 günde çıkıyor diye okumuştum.Kızlar selam ben haya adet olmadım bazilariniz biliyor lekelenme yaşamıştım 3gun eee hayla adet olamadigima gore 3 gun once yapilan test de negatif olduğuna göre tek bir aciklanasi var yunurta catlanis ve onun lekelenmesini yasadim
Sorum şu teshisim doğruysa lekelenmenin üzerinden 9 gün geçti sizce yarin sabah idrar yapsam çıkar mi bise varsa
Var işteMerhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. Günü 2 gün önce uçuk pembe ve daha sonra açık kahve akintim gelmişti. Ben bu sabah dayanamadım eczaneye gittim 2 tane test aldım biri pahalı biri ucuz olanlardan idrar testimde çizgiler hemen oluştu gözlerime inanamadım sizce hamilemiyimdir okadar olumsuz şeyler okudum ki ister istemez acaba diyorum?1 senelik evliyim bunun 10 ayi vajunusmusla ugrasmamla gecti yaşim 33 ve cok istiyoruz Yarın doktora gideceğim nolur dua edin
Ayy insallah arkadasim rabbim isteyen herkese versin umarim sen de tez zamanda bizlerle paylaşırsın ❤Var işteHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler . Aynı yaştayız inşallah ben de bu çizgileri görürüm bir an önce.
Teşekkür ederim kuzumİdrarda En erken 12 günde çıkıyor diye okumuştum.
Seninle birlikte bir sürü insan banlandi canım inşallah bu ay iyi olur senin için incir ve havuç yumurtalara iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum canım denemedim hiç.Kızlaaaar ben geldim
Neden ban yedim anlamadım ama galibaAzze yine gitmiş oy oy valla bulaşmamak lazım bu tarz gelenlere olan bize oluyor
Youtube da bi bayanın videosu vardı ben onu izledikten sonra çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu pekmezi aldım yumurtlama döneminden 2 3 gün önce başlayıp bitene kadar kullandık en cokta caksir kokunu eşime icirdim yemeklerden önceBu arada yeni bat 5 haziran.. Haziran ayı inşallah olur yaben de atayım buraya çift çizgili gebelik testleri. bir de canlar ben bu ay önce Bi soğan suyu yapayım on gün onu içeyim Bi içimi temizlesin diyorum. Bunun harici önereceğiniz bir şeyler var mı canlarım?
Eşim için Bi macun ve keçiboynuzu özü aldım onları kullandı bu ay full canım bitter çikolata Türk kahvesi ile ama yine de nasip olmadı. Ben daha çok kendim için kullanabileceğim şeyler istiyorum.Youtube da bi bayanın videosu vardı ben onu izledikten sonra çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu pekmezi aldım yumurtlama döneminden 2 3 gün önce başlayıp bitene kadar kullandık en cokta caksir kokunu eşime icirdim yemeklerden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?