Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün kan vereyim diye doktora gittim beni geri gönderdi iki gün sonra gel dedi. Regl günü perşembe. Daha erkenmiş. Ben şok
Ne kadar acımasız bu doktorlar ya dalga geçer gibi sinir oldum suan senin için valla keşke günüm geçti deseydin. Sabret canım sabret inş güzel haberler yaz gene

Bugün kan vereyim diye doktora gittim beni geri gönderdi iki gün sonra gel dedi. Regl günü perşembe. Daha erkenmiş. Ben şok
15 gun oldugunu doktor bilmiyor mu yahu 1 ay sonra cagirsaymış
Bence geliyor gelmekte olannnnn❤❤❤
Ahhhhhh ne güzel yazmışsın ama 10 günde ne belirtisi bu Keşke olsa Buraya bakıp durmaktan mı oluyor noluyor havaya gireceğim zorla

Zaten bir gün durup bir gün değerlendirmek gerekiyormuş ben bu ay öyle yapıyorum adet tarihine kadar öyle yapacağım.
İşte o zamanda şeyden tedirgin oluyorum ya bebek tuttuysa ve ben hala ilişkiye devam ediyorsam ona bi zararı olur mu acaba diye. Resmen fazla düşünmekten olmuyor aslında

İşte o zamanda şeyden tedirgin oluyorum ya bebek tuttuysa ve ben hala ilişkiye devam ediyorsam ona bi zararı olur mu acaba diye. Resmen fazla düşünmekten olmuyor aslında
İnan ben de öyle düşünüyordum bu zamana kadar. Yumurta çatlayınca 1 ya da 2 defa daha yapıp adet olana kadar bir daha yapmıyordum. Bu ay doktor yumurtan çatlamış en az beş gün daha 1 gün durup 1 gün olacak şekilde devam et diyince çok şaşırdım. Bir arkadaşım da adetten 1 gün önceki tek ilişkiyle hamile kaldığını söyledi. O zaman ben yanlış yapıyorum herhalde dedim artık öyle deneyeceğim.

Kızlar albi test aldım ilk defa internetten ve çok umudum vardı pozitif göreceğime ama negstifff şuAn ilk defs bu kadar şaşırdım ve yıkıldım ( albi testten memnun olmayan bir sürü kişi var şimdi kafam karıştı siz ne dersiniz siz albi testinden memnunmusunuz

Ahhhhhh ne güzel yazmışsın ama 10 günde ne belirtisi bu Keşke olsa Buraya bakıp durmaktan mı oluyor noluyor havaya gireceğim zorla
Kuzu 2 gün kalmış. 2 gün kala rahme yerleşmiştir zaten

Kuzu 2 gün kalmış. 2 gün kala rahme yerleşmiştir zaten

Benim eşim keçiboynuzu özü yiyor hergün canım bir tatlı kaşığı siz ne miktarda alıyorsunuz yeterlimi acaba
Canım benimki de 1 tatlı kaşığı yiyor aç karnına. Ramazan’dan dolayı sahurda kalktığı gibi yiyor. Normalde sabah kalktığında kahvaltıdan önce yiyordu. Kavanozun üstünde sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı aç yazıyor. Benimki 1 kaşıkta bitiriyor olayı
Kızlar eşler için Keçiboynuzu özümü pekmezimi daha iyi
Canım özü daha iyi çünkü pekmezde şeker miktarı çok fazla. Gereksiz yere şeker yüklemiş olur vücuduna. Biz eczaneden hünnap marka aldık. İçinde ek olarak başka vitaminler de var. Tadı yumuşacık, insan gerçekten kaşık kaşık yemek istiyor
Ah ben sana kıyamaaammm sen daha süt kuzususun yavrum benim, ablan niyetine tavsiyede bulunayım sana, hiiiiiççç buralara girip de bu ay da oldu mu olmadı mı diye kendini sıkma. Yaşın daha küçük hem de yeni evlisin. Yani boşuna stres yapma canım benim. Tabii ki bu sadece bir tavsiye, karışmak değil yanlış anlama lütfen İnşallah hemencecik olur bebeğin

Ben gecen ay albi ile 2 kez silik çizgi gördüm sonra regl oldum maalesef almam bir daha o marka

Tatlım sen yanlış yapmıssın gidecektin doktora cok başım ağrıyor ilaç alıcam günümün gectiğini farkettim ilaçta alamadım dersen hemen test yaparlar ablalarına sor sen bu işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…